Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 602
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
В процес на монтаж сме на гардероби височина 2,40м, с врати 2,40х 0,45.Избрахме си дръжки около 30 см. Майсторът твърди, че щяло да е смешно, защото ще стане високи врати с малки дръжки. Търсих, но не видях някъде да предлагат такива дълги дръжки 1,20 м цвят хром. Има бели, черни, златни, хром няма. А не съм фен на прахово боядисани дръжки.
Тези ги има в цвят инокс, ако Ви върши работа.
От този тип ми харесват. В друг склад имат същите на дължина 30 см и 20 см, налични са, и цената е 17 лв. за по дългите от 30 см. Тези от 20 см може да се сложат на контейнера, който е под бюрото. Общо са шест дръжки за гардероба и три за контейнера. Благодаря ви, момичета, винаги, когато трябва да реша или избера, давате точни и навременни съвети. Хубав ден ви пожелавам.

# 76
  • София

Здравейте
Това ще е детска стая
Предложете моля идеи за място на леглото с матрак 120см гардероб и бюро  и малка секция за учебници.В нишата до прозореца вдясно ще има тоалетка .

# 77
  • Варна
Вижте какво сладко бижу в София. Да не повярва човек! Няма панели, луни, спешъл мазилка. Да не би някоя съфорумка да го е правила?
Много ми харесаха горните шкафчета на кухнята. Такива плоскости ще ги подмина с 200, но сега ще се замисля.

# 78
Какви са горните шкафчета? Върнах няколко пъти, спрях и на пауза, но много бързо минава и не виждам нещо специфично.

# 79
  • София
Някакъв интериор ли е? 😂

# 80
И аз връщах:-) и нищо не видях. Мн ми хареса щората на хола.
Направихме на девойчето трафика 😂

# 81
Мисля са от типа "метални" плоскости. Виждала съм ги в злато, бронз и сребро. Наистина отлично съчетание.

# 82
  • Варна
Златисти са. В съчетание с бордото и охрата, както и тъмното дърво - много ми допадна.

# 83
Бих казала че светлината не е от най-добрите. Я златисти, я на сянка..
но цялостно е хубаво.

# 84
Да, видях нещо, но помислих, че е от светлината.
Има в няколко цвята, скоро ги гледах.

# 85
Искам такива трапезни столове, дали сте виждали на цена до около 150-170 лв? В Ралица ми попаднаха за над 300 лв, но не ми влизат в бюджета...

# 86
  • Street of Dreams
На мен никак не ми хареса този интериор.

# 87
На мен никак не ми хареса този интериор.
И на мен. Лампите супер различни, кухнята- тоя остров с нищо не се връзва. Малко сбирщайн ми изглежда.

# 88
  • пустинята Гоби
На Драго апартамента беше много по-хубав. Чак не мога да повярвам, че е наводнен, онзи ден го показа.

# 89
  • Бургас
Искам такива трапезни столове, дали сте виждали на цена до около 150-170 лв? В Ралица ми попаднаха за над 300 лв, но не ми влизат в бюджета...

Подобни:
https://www.danista.bg/mebeli/stol-k348/
https://www.danista.bg/mebeli/trapezen-stol-carmen-9973-orekh-cheren/

Общи условия

Активация на акаунт