Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 578
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Barbabeau, това не е ли много тънко? Как се скрива фугата на настилката с него?

# 61
Barbabeau, това не е ли много тънко? Как се скрива фугата на настилката с него?
Честно да ти кажа, ако се прави в комбинация с паркет, не знам. Ние правим магазини и настилката ни винаги е от плочки, които на всеки 3-4 метра имат разширителна фуга.

# 62
В процес на монтаж сме на гардероби височина 2,40м, с врати 2,40х 0,45.Избрахме си дръжки около 30 см. Майсторът твърди, че щяло да е смешно, защото ще стане високи врати с малки дръжки. Търсих, но не видях някъде да предлагат такива дълги дръжки 1,20 м цвят хром. Има бели, черни, златни, хром няма. А не съм фен на прахово боядисани дръжки.

# 63
В процес на монтаж сме на гардероби височина 2,40м, с врати 2,40х 0,45.Избрахме си дръжки около 30 см. Майсторът твърди, че щяло да е смешно, защото ще стане високи врати с малки дръжки. Търсих, но не видях някъде да предлагат такива дълги дръжки 1,20 м цвят хром. Има бели, черни, златни, хром няма. А не съм фен на прахово боядисани дръжки.
Тези ги има в цвят инокс, ако Ви върши работа.

# 64
Да бе, то пък всички слагат дръжки по 1.20 за да не им са смешни гардеробите😆
Сложи си каквито ти е кеф. В нета е пълно с гардероби с всякакви дръжки, разгледай и прецени, какви да сложиш.
Моите са 35см на врати 50/240. Аз даже никакви дръжки не искам, ама още не съм измислила как да стане без пуш.
Rebel, тези които показваш са с поръчка и ще ги почака. Пък и 85леФа, малко множко ми се струва, ако има 8-10 дръжки.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 20:15 от Чи лу

# 65
# 66
Майсторът твърди, че щяло да е смешно, защото ще стане високи врати с малки дръжки.
Смешно, смешно... колко пък да е смешно? При 2,40 височина, а ширина 0,45 даже става доста вертикално усещането. С дрългите дръжки още повече ще се подсили. Аз бих търсила точно обратното - по-заоблена, по-къса  визия някак. Малко да смегчи подчетаването във вертикал. Защото вратичките не са някакви широки. Дългите дръжки са много модерни, да, но ако ще вземате дълги, аз бих посъветвала поне да са от тези, които се монтират не на вратичките отпред, а отзад. От този тип. Утре-вдругиден ако ви се прииска друга визия да няма дупки по вратата отпред поне.

# 67

Моите са даже "топчета". Самите врати са високи 235/62 см

Тези са 240/62 см, а дръжките са 232 мм

# 68
Ако щеш вярвай, не можах да си представя как и къде се монтират тези дръжки от Икеа, има ли някъде снимка?
Ходих сега да меря дръжката на високия шкаф във банята - на шкаф 185 см дръжката е 20 см и според мен си стои нормално. Можеше наистина още 5-6 см да стоят още по-добре, но от този модел нямаше.
На гардероба ми са кръгли, като на Драго, но са монтирани на издължена декоративна метална част, като подложка.

# 69
# 70
Монтират се отзад, а между крилата излизат държачите.Като на Г.

# 71
Благодаря, ДХЗ! Хм, как ли се отнасят такива държачи към маникюр?
Моят хич не е цъфнал и вързал напоследък, ама не съм загубила надежда да го възстановя, та да знам дали въобще да ги мисля за един селски гардероб. Преди години му купих дръжки, ама сега не ги намирам Simple Smile

# 72
Хващаш ги с възглавничките.У над имам такива на чекмеджетата в кухнята.

# 73
Хващаш ги с възглавничките.У над имам такива на чекмеджетата в кухнята.
Помня ги твоите, да. Специално в магазин пробвах, ама все ми закачаха маникюра и не взех. Аз съм си бързак, макар и да не бих казала, че съм непохватна, просто не съм по бавните премерени движения, не ми се рискуваше. Може би се свиква, за всяко нещо има чалъм.

# 74
Свиква се.Но с другите ми скрити, чат-пат много гадно си удрям пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт