Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 498
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Като имала малки килери без опит към онези моменти, ще сложа вратата да се отваря навън.Така е пести още място.
Гледах някъде, но нали не ми е на дневен ред, не съм запаметила- вратата на килера, срязана на две, за да се пести място.
Или, по- точно казано- нещо като летящи врати, но беше изпълнено по- симпатично- едната на 1/3, другата - на 2/3  от ширината на вратата.

# 721
Вратата на килера не е проблем по плана на MayBach, а това че се получава тясно и дълго помещение. Около 370/130 в най-добрия случай.

Аз не бих я направила да се отваря навън в коридор 90 см. Ако е останала отворена, още с първото рязко излизане от хола ще се натреса централно в нея.😂

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 10:58 от Чи лу

# 722
Ще се отваря на обратно.Има врати хармоника, с плъзгане и тн.Говоря си наизуст, не знам размерите на плана, но е хубаво да се помисли.
Имам един килер в апартамента, не е много голям, ама съм сглупила с вратата и сега тя заема 1/2 от помещението, а можеше да се съберат доста неща тям.

# 723
Ох, май обсъждаме различни неща😆
Ето предложението на MayBach:

Вратата не пречи, защото така или иначе тези 60-70 см които заема са необходими за минаване.

Ето и размерите, които TeddyBee първоначално даде.

Промяната която MayBach предлага трябва да се осъществи в тези 230 см в коридора от вх врата до стената на спалнята отсреща. В тези 230 см трябва да се съберат килер, стена за него и интериорна врата за хола.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 11:14 от Чи лу

# 724
Здравейте, мили хора. Ето, че дойде време да се заемем с “мебелите” в банята.
В скрит текст ще приложа снимка на голата стена и горе-долу какво искаме. С уговорката, че още не сме говорили с нашия мебелист.

Притесняваме, че пералнята е с дълбочина 60 см + има около 3 см между нея и стената. А разстоянието от стената до касата на вратата е 48 см.
Моля за всякакви съвети, идеи 🤗

Скрит текст:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

# 725
  • София
Като на сника 5модула с пералнята по-напред, а шкафа с мивката назад, до касата, какъв друг измор имате? Да бяха 2-3см да застъпи касата, но на вас реално поне 15ви трябват повече, не може да стърчи толкова мебелта в отвора на вратата.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 15:17 от Angel_Dust

# 726
  • Бургас
Много са красиви тези мебели по снимките, и аз ги гледам много в руските интериори, но във влажна среда, каквато е банята, не мога да си представя как се чисти мухъл, промъкнал се между ПДЧ-то и стъклената стена. И от душ кабината ще гледаш мухъл върху ПДЧ.

При вас няма душ, поне това е хубаво.
Горе кабелите за какво са оставени? За бойлер?

Не бих вграждала тази пералня в мебел. Бих сложила хубав плот, до нея - хубав кош за пране, отгоре може и шкафове с огледални врати от край до край.

# 727
  • Варна
И аз мисля, че снимка 5 е решението. Има и плитки перални, но тази вече е налична, така че ще стърчи напред или само тя, или шкафа, с който ще се "облече".
При мен е по този начин - взех плитка пералня със сушилня, но се съобразявах с отварянето на вратата.

# 728
  • София
Лейди каква ти е мивката като размер и от къде? Плота компакт ли е? Много добре е станало!

# 729
  • Варна
katri, спомням си, че беше Рока. Не е много голяма. Може би около 50 см в широчина. Овална е. Плотът е технически камък. Шкафът МДФ боя, правен по размер от мебелиста на кухнята.

# 730

Горе кабелите за какво са оставени? За бойлер?

За осветление над мивка Simple Smile

# 731
  • София
Lady April, водоустойчив/ влагоустойчив ли е mdf-a? И корпусът на шкафа ли е МДФ?

# 732
Здравейте,
Опитваме се сами да организираме бъдещият ни дом. Нуждаем се от вещият ви поглед. Моля за мненията ви и предварително благодаря.
Пита се, дали според вас в помещението което разполагаме, можем да имаме П образна кухня или Г образна+остров Simple Smile Освен комфортна и достатъчно голяма кухня, желаем и нормална голяма трапезарна маса, в холовата част, с цел пестене на пространство бихме сменили големият диван с две по-компактни канапета може би. Ще се радвам за всякакви мнения.

# 733
  • USA
Мое мнение, но на тези 27 квадрата, абсурд остров или П-образна кухня+ голяма трапезарна маса.
Ако се направи, няма да можете да се разминавате отникъде.
Говоря от опит, даже при мен са 32 кв.м.

# 734
Здравейте,
Опитваме се сами да организираме бъдещият ни дом.
Скрит текст:
Нуждаем се от вещият ви поглед. Моля за мненията ви и предварително благодаря.
Пита се, дали според вас в помещението което разполагаме, можем да имаме П образна кухня или Г образна+остров Simple Smile Освен комфортна и достатъчно голяма кухня, желаем и нормална голяма трапезарна маса, в холовата част, с цел пестене на пространство бихме сменили големият диван с две по-компактни канапета може би.
Ще се радвам за всякакви мнения.
Скрит текст:
Скрит текст:

Получавате:

Кухня 330/360
I линия - висока витрина, централно разположени котлони
II линия - висока витрина, хладилник+шкаф с изтеглящ механизъм+фурна (обединени в колони), мивка

Остров 180/70
Маса 120/120 (6 седални места), залепена за острова, когато се издърпа към диваните - за 8 седални места

Ъглов диван - около 250/210

Общи условия

Активация на акаунт