💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 14 337
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
^ Кога ви беше термина? Мен в началото ми казаха една дата за термин, после я промениха и не съм убедена, коя да ползвам при изчисленията. Гледам и за двете дати.
Предполагам, че овулацията ми е била по-рано и затова така е станало, то аз я усещам, че си беше малко след МЦ, не като по учебник.

# 451
Ние имаме два пробили зъба. Тази нощ се буди често и проплакваше, но пък вчера спа цяла нощ, чак аз я събудих на сутринта.
Иначе прави опити да лази, но е далеч. Изправя се сама на 4 крака, но не може да направи движение. Ако се опита, губи баланс и пада 🤣

# 452
И ние нямаме зъби и не пълзим. Ама пък я научих да дава боц 😄 Много е сладка.
Каприз, гадост. Бързо да минава! 🍀

# 453
Фрезия, сега ме подсети, аз все й давам целувки и й се хиля и тя вече издава звук с устата (и венците 🤭) и прави цвук на целувки, много е сладка 🤗
caprice, дано мине бързо и се възстановиш неусетно! На мен са ми вадили 2 и ми предстои тази години още 1. Единият беше неща ужасно. 75 минути операция, и накрая и дренажни тръбички имах, защото мъдлецът знаете, не е пълноценен зъб и съответно доста често е потологечен случай. Е, 1 ще е, на мен ще е - коренът е бил много широк, а короната на зъба е била тясна. А трябва да е обратното. Беше нещо страшно. Доктора каза, че има кофти мъдреци и много кофти, този бил от третите.. т.е. най-най.. Беше с пълна упойка. После съм спала няколко часа в стационара. Д-р Едрев го вади, хем той е светило, а и преподава на студентите. Втория като ми го извадиха, нииищо общо. И се възтанових по бързо, и нямах тези болки, и всичко беше много по-леко! Пожелавам ти да ти е леко и на теб!! 🍀
Дано и бебенцето да е по-спокойно вече, за да можеш да си починеш след това! 🌸

# 454
И аз имам да вадя един кофти мъдрец и все отлагам, че от предния бях толкова зле, не знам сега как ще си гледам детето 🤣

Вашите бебета връщат ли още? Мислех, че ще спре със захранването, ама продължава. Не е винаги, но като е яла и половин/един час не я слагам по корем.

# 455
При нас се случва да върне, когато баща й я гушка. Не знам как го прави, обаче почти всеки път има повторна среща с обяда си 😂

# 456
Връщаме си още по малко.

# 457
И при нас още си връща по малко, основно при тате Grinning
caprice, бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

# 458
И моята ей дега ми повърна малко Зърнин неочаквано и без да предупреди хем я държах на ръце изправена 🤪

# 459
Привет, колеги мами, чета ви, но напоследък много ни беше екшън и не смогвам да пиша.
Нашата мома декември и януари се бори с много проблемна кожа и стомахче. Явно ще сменяме козметиката, както всичко добре вървеше за 6-7 месеца с Мустела, рязко прави реакции от нея... Frowning1
Закъсняхме малко със захранването. Стартът беше супер, много желание... до преди 3 дни спря да иска да яде. Само се мръщи, като види лъжицата. Вчера ми прикипя и я оставих почти сама да се храни. Резултатът беше всичко в пюре сладък картоф и едно много ухилено бебе. Има желание, но още не знае как да се храни. Поне има ентусиазъм. Joy
От два дни се изправя на колене, днес прави опит да надигне крачета до пълно изправяне. Вече пълзи към котките. Горко ми...Joy

Радвам се, че романтиката съществува в семействата Heart
Аз си следя цикъл от малка, но пък моят е мега редовен. Дори сега. Grinning

А да добавя, още нямаме нито един зъб. Когато - тогава.

# 460
И моето нищо не прави, не пълзи, не сяда сам.  Разбира се успява да обикаля стаята, незнайно как.  От скоро започна да се обръща по гръб и е едно мятане в леглото. От вчера "казва" баба , дядя, кака , но е неосъзнато. Много пищи , баща му го чува от два етажа надолу. Няма зъбчета и при големите деца късно излязоха. Сега каката се сърди, че не й е паднало зъбче още , на 6г е.
Нямам търпение да пълзи и ходи, ще стъжни живота на бати и кака, всеки ден им напомням, че те искаха "Мамо, роди ни едно бебе". 😄

# 461
Lolita, не съм правила с нито едно от трите деца това с един месец глутен. Аз въвеждам глутен преди млечни.

Green Arrow, на зеленчукови кюфтенца/запеканка. Смесвам сварена леща/боб със зеленчуци по избор, лук/чесън/копър, едно яйце и в блендера. Разстилам на хартия за печене.

Кремона, момичетата ми са големи, на почти 7 и почти 9. И както казваш, момичета са. Но и самите те винаги са били от по-спокойните деца. Играят си, тичат си, но не са били много диви никога. На тази възраст, не винаги участвам в заниманията им. Те си имат уроци, четат книги много, няколко пъти в седмицата са на тенис, на рисуване, голямата се захвана да програмира по някаква книга, и т.н.. С мен играят настолни игри, готвят, учим английски, преразказват ми книгите, които четат, правим си чаено парти, играем с кукли. Това се сещам. Пазят тишина. Дивеят когато са долу, защото горе не се чува почти. Ако Игор спи и се качат, пазят тишина.

Някой някъде ме беше питал за ЗВБ храни май, какво беше? Моля да повтори, че загубих къде е.

# 462

Кремона, момичетата ми са големи, на почти 7 и почти 9. И както казваш, момичета са. Но и самите те винаги са били от по-спокойните деца. Играят си, тичат си, но не са били много диви никога. На тази възраст, не винаги участвам в заниманията им. Те си имат уроци, четат книги много, няколко пъти в седмицата са на тенис, на рисуване, голямата се захвана да програмира по някаква книга, и т.н.. С мен играят настолни игри, готвят, учим английски, преразказват ми книгите, които четат, правим си чаено парти, играем с кукли. Това се сещам. Пазят тишина. Дивеят когато са долу, защото горе не се чува почти. Ако Игор спи и се качат, пазят тишина.

Моето дете също ходеше на тенис, 2 години. Прекъснахме преди около година, но съм в очакване на по-добра организация, защото ходеше от 6 годишен и му харесваше. Обича да рисува, и той чете и ни разказва книгите си, обичаме да правим бисквити и месим тесто за питка. Повече от това не готвим заедно 🤭
Онзи ден имаха задание по Английски да направят омлет и да опишат рецептата. До тук добре.
Дойде ли обаче момента да играят с малкия, той е на 3, на танкове, пушки, битки, колички, товарят един автовоз с  метални колички, те падат на паркета... 🫣 ох, даже не искам да описвам игрите им, че ме втриса. Да са живи и здрави! Ще търпя, къде ще отида.
Люси, ти ми описваш друга планета. 🥲

# 463
Ваденето на мъдреца мина успешно, момичета. Благодаря за подкрепата! Докторът доста се поизмъчи, имам много шевове, ама излизе гадината! Докторът каза, че влиза в класацията за зъб на месеца. Вечерното кърмене ще го пропуснем заради обезболяващото, ама сэм мнго щастлива, че приключих с тоя зъб, който периодично ме тормозеше в продължение на 20г.

# 464
Много се радвам за теб, caprice! Аз бях на 16-17 когато започна да ми расте единият мъдрец. Беше отврат. Махнах го на 8.07.2020г., никога няма да забравя датата! 1 месец ядях пюрирана храна и не можех да дъвча. Около 5 месеца ми беше безчувствена половината част от лицето. Кошмарни са тия мъдреци. Дано децата ни нямат такива... "зъби". Зъболекари са ми казвали, че мъдрецът, сам по себе си, не е пълноценен зъб.

Общи условия

Активация на акаунт