💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 13 346
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Аз май приключих с кърменето без да съм го планувала Sad втори ден нямам кърма, но я срагам сутрин и вечер. Май стреса от операцията, лекарствата и недоспиването си казаха думата Sad мислех още макс 2 месеца да се кърмим, но явно няма да е

# 556
Аз ѝ правя опашчица с ластичета или с фибичка и прибирам бретона. Мн ме кефи колко коса има, май не бих я рязала засега.

Caprice 7-8м са повече от добре. Може да пробваш с хомеопатия и чайове да си помогнеш за кърмата. На мен до някъде ми помогнаха ама не помня вече какви бяха

# 557
Не ви ли е страх с ластички да не ги докопат и да не ги глътнат? Мен от това ме е страх, че тя както ръцете й са все в косата и устата да не направя беля. Тя хем няма чак много коса, хем колкото да дразни има.
За кърменето и поддържането на кърма освен всички илачи - течности 3л,бирена мая и т.н. най-важно било нощно време да се стимулира. Аз само това не пробвах, може там да е ключето. Но и да не се получи, вече са големи, взели са си най-важното.

# 558
Ти ще я наблюдаваш дали ги дърпа. И аз не бих я подстригала.

# 559
Въобще не си пипа опашката. Фибите по-ги забелязва ама за кратко

# 560
Ето тези фибички са много удобни за прибиране на бретончето, от Shein са. Моята няма много коса, но й слагам някоя фибичка от време на време, че ми е много сладка така 😄

# 561
Гледах и в Тему, ама друго нямам да поръчвам и ще търся в някой магазин подобни.
Мисля, че сме в прословутата регресия към 8 месец. 😬 Тя нали е много чувствителна, не я пропуска нито 1 растежен скок. 😵

# 562
Нашите фибички са от H&M, защото не ми се чакаше

# 563
Колко хранения с твърда храна имате?
Ние имаме три и се оглежда за още ..
Другата седмица става на осем месеца.
Само на кърма.
Не иска да пие вода.
Доста е твърдо акото, но всеки ден се изхожда.

# 564
Две. Кога е удачно да се вкара трето хранене? Нещо около 8-9 месец май четох. Иначе започна да пие вода, но понякога се лигави и олива, но пак не пие кой знае колко много. Изхожданията са сутрин и към обяд. Понякога може и вечер. Като пластелин са. Нито много твърди, нито рехави. Само понякога излизат на барабонки, ама не знам от какво е така.

# 565
Ние сме с 3, на 8+ месеца. Доволно си хапва. Вечер също ако сядаме заедно на маса и даваме и на нея нещо в ръчичките да се бори 😁

# 566
1 и 1/2, второто умишлено не го замествам съвсем 😁.
Ехаа, 2 акита на ден. Ние днес не сме се отчели, пък доста яде. Може пак да се е запекла, уж и давам сироп, сок от круша, чай... Пък де да знам, възможно ли е, защото е много по-активна и се учи на някви работи да усвоява просто повече храна? 🤔

# 567
На 7,5м утре мисля да ѝ е първи ден с 3 хранения заместени. Хапва си детето.

Ака по 3-4-5 пъти на ден, по малко. Акитата са като мек пластелин. Но са на често по малко, досадничко😄

# 568
Включвам се с коментар за храните от ЧДК "Ян Бибиян", за които писах, че могат да се открият и във Фантастико.
Скрит текст:

Основно зареждат храни за деца между 1 и 3 год. и често има сол в тях. Все не успявам да взема купичката, на която пише "захранване" - там са без сол. На снимката в купичката храната е кюфтета по чирпански. Парчета месо няма, те са много ситни (явно са пасирани), но има по-големи кубчета картофки. Средно гъсти ястия, с парченца за дъвчене (нормално, за по-големи деца са). Не е невероятно вкусно, но не е и супер безвусно. Не е и солено. Преди да ме "нападнете" защо съм взела нещо със сол - защото имам много злоядо дете е се чудя с какво да го залъжа да опита нещо. Е, не успях и с тези гозби. Не ги хареса. Десерт не съм взимала, защото на всеки пише, че съдържа захар. Всеки четвърти ден има ново зареждане на прясна храна - днес, после на 20.02 и така забелязах, че вървят.

# 569
Green arrow, ако търсиш алтернативи пробвай с пюрео. Има ги в сайта им и в ебаг

Общи условия

Активация на акаунт