💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 13 324
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Къде точно е в Геритидж парк?

# 646
Хахаха това в масажите е нещо наистина сполучливо! И аз имам така да се каже целулитец, обичам да казвам, че само по вратът нямам 😁 наследство от мама ❤️ нищо, здраве да е! Докато плавах ходех на такива масажи, наистина действат!
Благодаря ти, Лина! 🌹
Посещавала съм и LPG, във Варна имам една мацка, не дере кожи и е полезно. Ако има желаещи, ще дам координати. Тя ми действаше добре след всяко раждане. След това раждане, ще видим по-нататък 😁 първоначално много боли, както и с масажите. Искам да опитам да изглеждам добре, зная че и всяка от вас. Докато живеехме в София, ходех преди 8 години, в първото в България открито X body на Джеймс Баучер, само там имаше, беше ми близо, ние живеехме на Димитър Хаджикоцев. Там също направиха чудеса, обаче ме скъсваха от тренировки. Бебето пълзеше около мен. След всяка тренировса и двавата влизахме в банята заедно, защото той като пълзи около мен..... там не е чисто и подходящо за 8 месечно бебе . 2 млади момчета бяха. Тук във Варна, нещо не попаднах на треньор, за месец и половина нямаше промяна. За след второто раждане става дума. Подейства ми много зле. Не мога да ви опиша колко много плаках. Знам, суетата е кофти нещо, но по хората и тя ходи.
Отплеснах се пак, ама съм крайно приказлива 🤭

Аз правих ръчни масажи миналата година след раждането в New life day spa и съм доволна.
След първото раждане ходих на тренировки във Vibe studio. Само за жени е и тренировките винаги са с треньор.
И бебето беше с мен на 10 месеца Simple Smile
Сега тренирам вкъщи, 20 минути три пъти в седмицата.

# 647
Привет!
Вчера бяхме на консултация с нашето момче (да подсетя, че е роден  м.Юли)
Започнах захранване малко преди да навърши 6м., сега е на 7 месеца и 10 дни.
Вкарала съм всички основни зеленчуци, обяда е изцяло заместен. Всички безглутенови каши (млечни и безмлечни)
Меса - пилешко, пуешко и заешко.
Сега педиатърката ми каза да започна да правя сутрин попара със сухари, чай, малко обезмаслено сирене и масло (уточнявам че има само едно хранене  преди обяда)
Постепенно да въведа и плодове, сокчета и да правя кисел следобяд.
За соковете мисля да изчакам, но да попитам за попарата - не съм въвела глутен, има ли сухари без глутен? Днес в ДМ видях че има такива подходящи от 6тия месец, но са глутенови.
Лекарката каза, че е по-добре ако мога, да  задържа още няколко седмици въвеждането му, въпреки че и да дам не е драма.
И да не му се вглеждам толкова, да го въведа постепенно с кашите (но не по схемата с 5-те седмици), защото било прекалено (и на мен така ми се струва) Едно време никой не ни е въвеждал глутен, пък гледам, добре сме си 😅
Вие какви сухари ползвате?

# 648
На Холе има едни, без палмово масло са. Но излизаше майка си и баща си. Сега с това дете ги пропуснах. Една леко препечена филийка, не до черно, върши същата работа и има аромат.

# 649
Кремона, daaaaaaamn, girl! FrowningFrowningFrowningNature FireNature Fire Супер мацка си! Аз мога само да си мечтая да изглеждам така.

Сухари: пробвах със сухари със спелта от ДМ, после със сухари на Пападополус (май техни бяха, от Фантастико) а сега и с обикновена филия. И в трите случая попарата не се яде, така че няма значение хлябът.

И аз искам да запиша малката на плуване, но сигурно ще изчакам да стане малко по-голяма.

# 650
Аз по-скоро се притеснявам да дам сухарите със спелта, защото са с глутен, а аз още не съм го въвела.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 00:38 от milena12345

# 651
Хахаха това в масажите е нещо наистина сполучливо! И аз имам така да се каже целулитец, обичам да казвам, че само по вратът нямам 😁 наследство от мама ❤️ нищо, здраве да е! Докато плавах ходех на такива масажи, наистина действат!
Благодаря ти, Лина! 🌹
Посещавала съм и LPG, във Варна имам една мацка, не дере кожи и е полезно. Ако има желаещи, ще дам координати. Тя ми действаше добре след всяко раждане. След това раждане, ще видим по-нататък 😁 първоначално много боли, както и с масажите. Искам да опитам да изглеждам добре, зная че и всяка от вас. Докато живеехме в София, ходех преди 8 години, в първото в България открито X body на Джеймс Баучер, само там имаше, беше ми близо, ние живеехме на Димитър Хаджикоцев. Там също направиха чудеса, обаче ме скъсваха от тренировки. Бебето пълзеше около мен. След всяка тренировса и двавата влизахме в банята заедно, защото той като пълзи около мен..... там не е чисто и подходящо за 8 месечно бебе . 2 млади момчета бяха. Тук във Варна, нещо не попаднах на треньор, за месец и половина нямаше промяна. За след второто раждане става дума. Подейства ми много зле. Не мога да ви опиша колко много плаках. Знам, суетата е кофти нещо, но по хората и тя ходи.

Аз правих ръчни масажи миналата година след раждането в New life day spa и съм доволна.
След първото раждане ходих на тренировки във Vibe studio. Само за жени е и тренировките винаги са с треньор.
Ооо, поздравления! Аз в момента, категорично нямам сили за тренировки!
Обаче това с вайб студиото ме грабна. Къде се намира това студио?

Кремона, daaaaaaamn, girl! FrowningFrowningFrowningNature FireNature Fire Супер мацка си! Аз мога само да си мечтая да изглеждам така.

И аз искам да запиша малката на плуване, но сигурно ще изчакам да стане малко по-голяма.
Зная, че звучи стринно, обаче тези рокли наистина са специални! Кройката им някак прави нещата да изглеждат претач! Е, сега нито ще вляза в нея, нито нищо😂

Това с плуването е хубава идея. Най-голямото ми дете го водех при едно момиче, което май смени държавата.. някой от тук "присъстващите", има ли идеи за Варна, където да води детенце?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 01:59 от КремонаЛиза

# 652
Благодаря ти, Лина! 🌹

Ооо, поздравления! Аз в момента, категорично нямам сили за тренировки!
Обаче това с вайб студиото ме грабна. Къде се намира това студио?

Зная, че звучи стринно, обаче тези рокли наистина са специални! Кройката им някак прави нещата да изглеждат претач! Е, сега нито ще вляза в нея, нито нищо😂

Това с плуването е хубава идея. Най-голямото ми дете го водех при едно момиче, което май смени държавата.. някой от тук "присъстващите", има ли идеи за Варна, където да води детенце?

На ген. Колев в сградата на ПИБ. Баткото беше в бебешката количка. Ако се развръзка, все някой го взимаше. После му се преспиване и спеше, докато приключа с тренировката Simple Smile

# 653
Кремона, мерси нали, ама бяхме с таткото в случая😅 той влизаше с нея, аз пих кафе до басейна. Ноо ще се жертвам пак😂😂😂😂

# 654
Кремона, мерси нали, ама бяхме с таткото в случая😅 той влизаше с нея, аз пих кафе до басейна. Ноо ще се жертвам пак😂😂😂😂

Охх, така ме разсмиваш! 😂 много готино!
Хубав и успешен, слънчев ден на всички!! 🌹🌸💋

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 11:55 от КремонаЛиза

# 655
  • София
Момичета, тук или в другата група някоя от вас беше споделила, че е купила столче Britax Romer от немския амазон на половин цена. Може ли да споделите модел, или ако имате линк?

Може и на лично. Благодаря! 💐

# 656
Ние сме с такова, но трябва да питам мъжа ми. Той го купи. Ако не се лъжа беше от техния сайт, но може и от Амазон да е било. Беше наистина на много добра цена, но определени цветове.

# 657
Нашият е такъв, но от дундьо за около 800лв с намаленията около 1 юни

# 658
  • София
Може ли да споделите моделът, за да погледна насам натам за оферти? Че нашето вече му малее, а уж е до 87 см, но определено не му е ок в него. На maxi cosi e, но искам новото да е на Бритакс. 🤗

# 659
По историята виждам, че с мъжа ми сме си писали за това:

Следователно май го взе от този сайт - baby markt.de
Имало е други цветове, които са били по-евтини, но бяха светли и решихме, че не е ок. Това са цени около Коледа, сега не знам как са. Разгледай сайта. Може сега да има промоции на други модели и цветове.

Общи условия

Активация на акаунт