Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,
Вече имаме цели 18 дена снимки на ДБ. Вчера е приключила и третата им седмица .
Не че сме видели много, но все е нещо.
Gila Benezra ни е информирала за това.

За първи път ни е показала и Джемал Токташ, като Кудрет Карадаг ( този щеше да  е Биг боса, ако съм запомнила добре)

Пускат някакви пушеци, страхотия ще е.

На децата ваканцията свършва утре, не че и тях видяхме.
Приятен уикенд!

# 481
Здравейте!
Не, че има нещо ново.
Нощес са снимали, а днес завършва 3-тата седмица от снимките.

Толкова по ГУ.
Сега малко други снимчици и колажи

Един забавен колаж. ИИ е състарил Елиф и Йомер

Туба и нейните екранни деца

Нещо, което ми хареса и реших да го споделя с вас

И едно видео, което попадна в лентата ми в „Х“. Още не съм го гледала, но анонса му е впечатляващ
По-добър от Elçin Sangu? Експлозивната нова химия на Barış Arduç и Tuba Büyüküstün.

Искам веднага да кажа, че не очаквам да има по-добра химия между Туба и Баръш, каквато има между Туба и Енгин, или Туба и Мурат, или Туба и Джансел или Баръш и Елчин.
Не за друго, а защото е филм.
Филмите са кратки и няма достатъчно време да се набива на публиката дадена двойка, да се поощрява флирта извън снимачната площадка и да се насажда изкуствено „огромната и безкрайна химия между партньорите“.
Двойките на Туба и Халит и в ИЧ и СНИУ също са изключително силни и съвместната работа много впечатляваща, но това не кара феновете вечно да ги събират в колажи и клипчета. Просто беше малко времето за създаване на „легендарна“двойка.
Не съм гледала Баръш и Елчин, но вероятно двойката Баръш -Ханде не е била по-лоша, но много кратка за създаване на силна двойка. При два сезона и повече в един стандартен турски сериал се създават страхотни двойки и се вкарват зрителите в истории извън сета, чак до положение да си въобразяват, че могат да налагат на любимците си с кого да бъдат в личния живот.
Каквото и да казват във видеото, аз знам, че двойката ще бъде силна, добра, но не по-любима от двойката Туба - Енгин, или Туба - Мурат.
Все пак чакам с нетърпение да видя този „философски екшън с двойка с изключителна химия!“ Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокоен и ползотворен уикенд!

ПП Снинова, не видях, че си писала, та повтарям, без да искам, но това е...

# 482
Линка Heart
Напредва работата по филма и пак са сложили  информация за извънземните екшън сцени

И партнера

Това за химията между партньорите е много добре казано. Едно е да ги гледаш в ен на брой сцени и любовни истории, друго е във филм. Да видим как ще го докарат. Но на мен ми прави нещо друго впечатление. Когато някой актьор започне нов проект, веднага започва някаква ревност от част от феновете му и започват едно постване на снимки и клипове от предишни проекти и партньори, и едно безмислено сравнение, без изобщо да са гледали новото. Част от тях трудно приемат новият партньор. А забравих започва и един безмислен спор, кой е по- красив. И започва безкрайно сравнение, което в повечето случаи е не на място и води до безмислени спорове.Та за такива фенове точка 4 от шотландските мъдрости е  много точна Joy
Преди малко Туба е сложила стори за арест на жена по време на протестите.

Хайде до скоро

# 483
Здравейте!

Пуснаха още нови снимки с Туба за сп.Magnet Quarterly

От Instagram профила на списание Magnet Quarterly #TubaBüyüküstün
„Всеки нов герой е ново познанство, ново откритие. И винаги ми е интересно да видя как героят се отразява в очите на публиката“ - Туба Бююкюстюн

# 484
Злати Heart
Много красива Туба
И още красота с Демет

Това не е портрет.
Това е следа от поглед, мисъл, минало.
Може би не върху платно, но носи тежестта на такъв. Те стоят като картина: тихи, но показателни.

# 485
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от вчера! HugRevolving Hearts
Аз гледах на времето ''Любов под наем'' с Баръш и Елчин.Четях и темата за сериала.Имаше голям спор относно връзките на двамата с партньорите им.Баръш се ожени за Гупсе,имат и дъщеричка.Елчин още не се е омъжила.

Повтарям ги с логото на списанието...
Разкошна фотосесия! Nature SparklesHands Plus1

и новите с Демет Евгар

„Аз свързах предназначението на живота си с театъра. Театърът се превърна и остава моят най-голям ресурс. Театърът-това е сложно изкуство, което се развива с помощта на технологиите, но черпи сила от своята примитивност: от музика, текст, светлина, звук, дизайн... Той е моята площадка за игра, моето убежище и едновременно с това поле за открития“ - Демет Евгар

Приятна неделя ви желая!

# 486
Здравейте!
Интересна фотосесия, наистина.
Направиха я на колажи.

Ще повторя и аз някои от снимките, много са красиви.

Щом децата тръгват на училище, може и Туба да е приключила снимките. Подозирам я, че е приела този проект  освен заради различната роля, а и заради краткостта на снимките. Може би общите сцени са заснети, и остават екшън сцените, където Абиде няма голямо участие, или ще ползват каскадьор. Все пак това е екшън филм, макар и философски... Sunglasses
От друга страна щеше да ни извести, ако вече е в Париж.
Предположения.Grinning

Снинова, що се отнася до ревността на феновете, ами човешко е. Да си ревнуват на воля, като не обиждат другите. Всички имаме различни и субективни предпочитания и мнения. Докато не се нарушава добрия тон, всичко е наред. Като не ти харесва нещо - отмини, не е нужно да коментираш.
Смяташ някого за слаб актьор - твое виждане, не е нужно да дразниш тези, които го харесват.
Аз имам теория, защо в бълг. филми и сериали не харесваме актьорите. - защото те са театрални актьори. На сцената е важно да преиграваш малко, да жесикулираш повече, да крещиш, за да те виждат и чуват и от последния ред. Киното и сериалите имат близък план, който усеща и хваща и незначителната мимика, както е в живота.  Харесвам Туба именно заради нюансираната мимика, която те „вкарва“ в образа и ѝ вярваш.
Бях чела някъде, че има строго разделение в актьорската гилдия в САЩ - театрални  актьори, филмови актьори, актьори за сериали. И трудно се минава от едно амплоа в друго. Дали е вярно не знам, но е логично . Мое мнение, разбира се.

Имайте хубав ден!

# 487
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Ако човек може да види светлината...
                        Ако човек може да усети топлината...
                        Ако може да даде...
                        Ако може да се радва...
                        Ако може да обича...
                        Ако може да прости...
                        Това е вярата!
                        Това е надеждата!
                        Това е божественото!"

Тази фотосесия е интересна,нестандарна,различна от това ,което виждаме по фотосесиите,но знаем,че Туба е носител на новите идеи,които са напред в бъдещето.Интересна и красива фотосесия.

Приятен следобед,дами

# 488
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Признавам си , че двете  първи снимки не бяха моето, но тези от вчера са уау! Повече от прекрасни.
На тази Туба е многооо красива и някак различна

Два от колажите са на Главния редактор на списанието, Туба ги е пре публикувала от него.

И

Хубав следобяд

# 489
Добро утро,момичета!

Всеки нов ден ни носи нещо, което да научим,нещо,
което да забравим и много неща,за които да благодарим.

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Flowers RoseFlowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip

Всеки път различна,но винаги красива и елегантна! HeartNature Star

Приятен понеделник и слънчева нова седмица!

# 490
Здравейте!
Списанието #MagnetQuarterly
„Това не е портрет
Това е следа от поглед, мисъл, минало
Може би не е платно, но носи тежестта на такова. "
#TubaBüyüküstün

---------------------------------------------------------------
Още няма класацията от Социопол, затова са публикували само това

--------------------------------------------------
В отговор на публикуваното от Злати за тоалета на фестивала в Саудитска Арабия

-----------------------------------------------------
Вчера са снимали плаката на ГУ

По снимката личи, че е в дома на „четящ убиец - философ“ Sunglasses
--------------------------------------------------
Излязъл е трейлър на сериала на Баръш и Ханде. Отново романтична история.
Според мен стоят добре на екран, но пак няма да надминат двойката Баръш - Елчин и Ханде - Керим.
Кратък сериал на платформа няма шас пред сериал по ТВ по ен серии по 2,5 часа 2 години... Joy
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1916783708431929562
И накрая - щастлив ден от мен, художника на портрета и Туба! Grinning

# 491
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Явно вече са готови и с афиша за филма, да видим какво ще ни отпуснат още от снимките.
Туба днес е направила репост на една от снимките от списанието на дизайнерката на тоалетите. Дизайнер е Raisa Vanessa. Една от основателките на луксозна турска марка, основана през 2011 година.

Хубава вечер!

# 492
Красота за лека нощ!

# 493
Добро утро,,момичета

Благодаря ви за всичко споделено! Purple HeartYellow Heart
Надявам се и днес на нещо ново!

Снимките от репоста на Туба и по-този начин.

Вчера се почвиха още снимки от филмовия фестивал „Червено море“ 2024 в Саудитска Арабия, Джеда #TubaBüyüküstün

Желая ви приятен пролетен ден!

# 494
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

Общи условия

Активация на акаунт