Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,
Вчера и до момента ни вест, ни кост от филма. Даже и техническите лица изчезнаха.
Туба и тя от вчера сутринта нищо не е споделила. Чакаме.
Хубава вечер!
А стоп кадри от списанието

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:43 от sninova

# 496
Здравейте!
Излязоха нови сн от фотосесията.
Снинова е сложила някои, така че мога да повторя.

И клипчето
https://x.com/magnetquarterly/status/1917254600572194957
Клипче от снимачната площадка. Работят.
https://x.com/Xochitl71467638/status/1917080687166869552

Хубава вечер!

# 497

Хайде и аз да пусна няколко от снимките,които са  по-чисти...Sunglasses

# 498
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за всичко -информация, снимки, видеа, мнения относно Туба и DB.

Злати, Линка, Вичи, Снинова

Скрит текст:
За съжаление през изминалите дни нямах физичческата възможност да се обаждам, защото имах един проект в събота, за който бях доста ангажирана. А като прибавим и обичайната тръстика, която избуява около празници...Та имаше моменти, когато заспивах с лаптопа в скута ми, докато опитвам да пиша пост  
Снимки на Туба от снимачната площадка на DB за сега още няма Sad Добре, че от техническия екип постват някоя и друга снимка, та да не си помислим, че не снимат   Изглежда, че Туба не слага снимки от сета на филма, защото със снимките и двете видеа от Magnet Quarterly, може да ни стане твърде много материал за гледане  
Прекрасно е видеото от днес, а Туба още повече,  което е споделила в ИГ си, снимки от което вече сте сложили. Flowers Hibiscus
Направих 2 гифчета на видеото Hands V

Да сложа и аз някоя и друга снимка от видеото Blush Сигурно ще повторя някои, ама като хубавото си е хубаво - как да го подминеш    

Слагам ви едни прекрасни разсъждения за живота от сър Антъни Хопкинс Hands Thumbsup

„Най-добрите от нас се развиват късно.
В училище бях идиот. Необщителен тип - другите деца изобщо не ме интересуваха. В днешно време това го наричат нарушение на вниманието. А аз просто бях глупав. Именно затова и станах актьор.
Моят баща беше хлебар и изобщо не му пукаше за изкуството. Помня как свирех на пиано, а той влиза, изтупва брашното от косматите си ръце и казва: “Каква е тая помия, дето я свириш?”, “Бетовен” - отвръщам аз. А той - “Нищо чудно, че е оглушал. За Бога, излез и прави нещо смислено!” На тези години, съвсем добре разбирам цинизма на баща ми.
Ние бавно убиваме себе си, мислейки за всичко, по всяко време, без да спираме. Мисли, мисли, мисли... Така или иначе, никога не можеш да се довериш на човешкия ум. Той е смъртоносен капан.
Имаше времена, когато пиех всичко, което се разливаше. Сега уж никой не пие, не пуши, не яде въглехидрати. Малко е странно, но аз се радвам, че бях алкохолик. Разбира се, съжалявам, че заради това страдаха други. Но да бъдеш в кожата на алкохолик - това е изключително богат житейски опит. Имаше дни в които изпивах бутилка текила и ми беше все тая, дали ще живея или ще умра. Бях напълно опустошен - тотален банкрут в емоционален смисъл.
Животът е хореография. Нищо не искай, нищо не чакай и приемай всичко спокойно. Тук няма нищо за печелене, нищо за губене и нищо за доказване. Тази мисъл дойде при мен преди 16 години, когато седях в един римски хотел, потънал в дълбока депресия. И аз си я повтарях като мантра. Имах дълбок проблем с егото си, защото не получавах онова, което исках. Оттогава до сега, много невероятни неща се случиха в живота ми.”
Сър Антъни Хопкинс

Лека и спокойна нощ!

# 499
Добро утро,момичета!

В последния ден на април да се насладим на кафенцето и усмихнем деня си.
С надежда поглеждаме напред към новия месец и вярваме, че ще
ни донесе здраве, радост и сбъднати мечти! Довиждане, Април!

Благодаря ви за всичко споделено! Добре че са снимките за сп.Magnet Quarterly. Иначе ще сме капо откъм ново за Туба.За филма тук-там някоя снимка от екипа.Дано към края да пуснат все пак нещо зад кадър. Hands V

Нещо по-различно с тези асоциации...

Хубав пролетен ден!

# 500
Здравейте!
Цитат
С инстаграм бренда одежды Amor Garibovic #TubaBüyüküstün

Туба снова завораживает... @tubabustun.official 🤍
Поразительный образ, в котором сочетаются сила, элегантность и артистизм: В смелом кожаном платье из коллекции «Phoenix Bloom» приковывающем к себе все взгляды.
Полный образ от Amor Garibovic.
Бурные аплодисменты и сердечная благодарность невероятной творческой команде, создавшей этот визуальный праздник.
Мы влюблены в каждый кадр.
@iremsent @selimcancelik @ebubekir.elkatmis maksar29
Стиль @ibrahimduman.id 🤍
Фото @firatmeric

Днес един от любимите ни партньори има юбилей!
ЧРД на Халит Ергенч!
Да е жив и здрав, семейно щастие и нови творчески успехи!
55 години!
Личат му, но му отиват!

Новини не видях!
Хубава вечер!

# 501
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Да се надяваме, че от списанието ще ни пуснат снимки с хубаво качество от снощния клип.

Относно филма, в момента снимали на закрито, фен ги е засякъл и чака да излязат

Да видим ще му се усмихне ли щастието.

И още едно техническо лице

В очакване на нещо ново.
Хубава вечер!

# 502
Добро утро,момичета

Честит празник!Честит ни нов месец!
Пожелавам ви щастлив месец с много усмивки, хубаво
настроение, много успехи и късмет! Бъдете здрави!

Детайлите Nature SparklesWear CrownNature Sparkles

Прекрасен празничен ден!

# 503
Здравейте момичета,
Днес ми е ден за загадки.
Започваме новият месец с много ранна публикация на Туба. Направила е репост на Чилем Челик.
Според мен снимката е от Париж, разглеждайки и другите такива публикувани в сторито на Чилем.
Това малко ме обърка, от сега ли е, нещо старо ли е ? Туба прибра ли се, снима ли?

По-късно Туба ни е поздравила с деня на труда.

Има нови снимки с Баръш с фенове от сета от вчера. Само той ли снима?

И още нещо, публикувано от латиноамериканка от летището в Истанбул.
Кога Туба го е снимала това?

Хубав ден!

_________
Рекламата е на Катарската национална банка , интересно.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:56 от sninova

# 504
Здравейте!
Честит празник със сн от  ИГС на Серкан А.!

Здравейте момичета,
Днес ми е ден за загадки.
Започваме новият месец с много ранна публикация на Туба. Направила е репост на Чилем Челик.
Според мен снимката е от Париж, разглеждайки и другите такива публикувани в сторито на Чилем.
Това малко ме обърка, от сега ли е, нещо старо ли е ? Туба прибра ли се, снима ли?

Скрит текст:
По-късно Туба ни е поздравила с деня на труда.

Има нови снимки с Баръш с фенове от сета от вчера. Само той ли снима?

И още нещо, публикувано от латиноамериканка от летището в Истанбул.
Кога Туба го е снимала това?

Хубав ден!

_________
Рекламата е на Катарската национална банка , интересно.
Много новини!
Снощи прочетох, че Туба се е върнала в Париж

След това  видях тази сн, където Туба е сама

Ами подозирах, че нейните сн във филма не са толкова много и са ги заснели в началото, може и в края пак да я снимат, а междувременно се е прибрала да види пиленцата си. Blush

Публичен образ на Туба на летище в Турция:
"Ще премина към QNB.
Избирам да натрупам до 8 пъти повече мили с първата си кредитна карта Miles&Srniles QNB. "

Скрит текст:
Да ... арабска банка.
Дойде ми на ум, че скоро прочетох във фейсбук, че Баръш А. е снимал фотосесия и е нещо като посланник на арабска държава, не зная коя. Но ми се струва, че причината да снимат общ филм не е била точно техен избор, а избор на този, който дава парите. Беше странно и неочаквано Туба и Баръш в общ проект, а и не бях чула някой фен да го желае. Май силното желание на арабите да ги видят в общ проект е изиграло роля. Това го слагам в скрити да не създам новина от предположения, все пак не съм турски папарак, да измислям новини... Joy
А това обяснява и съгласието на Туба да снима този „мъжки“ филм, за което много се чудех.

Освен всичко останало 1-ви май е и Денят на момината сълза

"Цветето на щастието" (каквато е и четирилистната детелина), с очарователно нежен вид, неподражаем аромат, срамежливо скрило белите си камбанки сред зелени листа, момината сълза (Convallaria majalis) е цветето на май, което изглежда толкова скромно и същевременно толкова изящно.!
В настъпващия май потърсете сред цъфналите момини сълзи, онова стръкче, което носи 13 бели камбанки, за да бъде късмета с вас през цялата година....."❤️

Имайте хубав ден!

# 505
Здравейте

Мили дамиБлагодаря ви за всичко,което споделяте.

Честит празник

Приятен следобед,дами

# 506
Здравейте, група, бях ви гледала за новини от екшъна, защото нямам време да отбирам новини от празни приказки по социалните мрежи, а на вас ви имам доверие, че го правите. И вчера се сетих за вас. Вървя си значи из El Born в Барселона и дъщеря ми вика “мамо, това не е ли твоята от Турция”. Аз от Турция нямам нищо и хич нямаше да направя връзка, ако и аз не бях мярнала ей това пътьом в магазин за сувенири.

Та се върнах да погледна и да снимам. Абсолютно съм съгласна с детето, това си е нашата Туба. Дето се вика, имам съмнения за Мерилин Монро до нея, понеже има тату като на Хейли Куин. Обаче държи черепа на застреляния Кенеди, свят да ти се завие от символики. При Туба е по-лесно, шаренки красоти. И слава богу, тя е жива и здрава, не ѝ трябват зловещи символи. Обикновено не харесвам рисуваните ѝ портрети, защото очите им са празни или физиономията е прекалено характерна, но този е докаран. Малко е в стила на музея Moco, ама все пак е изложен в сувенирен магазин в района. Ако някой се интересува, има и цена. Поздрави и благодаря за инфото, което срещнах при вас.

# 507
Добро утро,момичета!

Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня! Coffee
 Нека настроението ни е слънчево, а мислите позитивни!
 Новия месец е тук и ни носи нови надежди и мечти!
Purple Heart

Благодаря ви за новите снимки и инфо!  HugTwo Hearts
Големи изследователки и търсачки на новини сте! Hands Plus1
Меч,браво на дъщеря ти! Simple Smile Кой ли е рисувал Туба?
Явно някой я видял,когато е била в Испания и я нарисувал. Thinking

Това е от сутринта,което открих във ВК..
От известния шоурум Амор Гарибович👏✨️

Скрит текст:

Желая ви слънчев пролетен ден!

# 508
Здравейте!
Mesh, радвам се, че се „обади“!
И не само се обади, а ни донесе интересно инфо! Joy
Така е, красавиците привличат клиентите!
Това, разбира се, е ретуширана снимка, красива, и ще украси нечий дом.

Понеже не намерих какво да сложа, а повторенията в темата са твърде много, реших, че Париж 2024 сме го позабравили, та да го припомня.

Хубав ден!

# 509
Добро утро,момичета!

Радостта от малките неща са в основата на голямото щастие.
 Бъдете здрави, мислете позитивно, правете добро и добро да
   ви се връща. Събота е.. ., насладете се на деня
CoffeeFlowers HerbFlowers Blossom

Щастлива събота ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт