Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
От последните снимки от сряда за ДБ няма повече нищо друго. Нито техническите лица, нито гримьорката, която отбелязваше изминалите седмици, нито някой друг. Дали го приключиха всички или има някаква пауза?

Туба , както и предположихме се е върнала в Париж. Днес има снимка с фенка, която е написала, че това е акцента на ваканцията и. Доколкото разбрах, снимката е от преди три дни.

Хубав слънчев ден.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:28 от sninova

# 511
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство."
                            Ралф Емерсън

Приятен следобед,дами

# 512
Здравейте!
Една публикация и в „Х“ празнуват!

Според арабска публикация, Туба има 3 проекта - ГУ, ДА - 3 сезон и още един проект на платформа. Филмът с АА НКММ е под въпрос...
Дано да е вярно за третия проект!
А за тази сн казвах, че е обработена

Скрит текст:
Здравейте, група, бях ви гледала за новини от екшъна, защото нямам време да отбирам новини от празни приказки по социалните мрежи, а на вас ви имам доверие, че го правите. И вчера се сетих за вас. Вървя си значи из El Born в Барселона и дъщеря ми вика “мамо, това не е ли твоята от Турция”. Аз от Турция нямам нищо и хич нямаше да направя връзка, ако и аз не бях мярнала ей това пътьом в магазин за сувенири.

Скрит текст:
Та се върнах да погледна и да снимам. Абсолютно съм съгласна с детето, това си е нашата Туба. Дето се вика, имам съмнения за Мерилин Монро до нея, понеже има тату като на Хейли Куин. Обаче държи черепа на застреляния Кенеди, свят да ти се завие от символики. При Туба е по-лесно, шаренки красоти. И слава богу, тя е жива и здрава, не ѝ трябват зловещи символи. Обикновено не харесвам рисуваните ѝ портрети, защото очите им са празни или физиономията е прекалено характерна, но този е докаран. Малко е в стила на музея Moco, ама все пак е изложен в сувенирен магазин в района. Ако някой се интересува, има и цена. Поздрави и благодаря за инфото, което срещнах при вас.

Хубава вечер!

# 513
Привет, момичета и от мен!

Понеже днес беше Международен Ден на Слънцето, при нас си беше слънчево и топло почти като лято

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили
Туба вече е в Париж. И някои фенове имат щастието да я засекат по Парижките улици и да се снимат с нея. Представям си каква емоция е да я засечеш някъде. Hands V Ние с Линка преди време се натъкнахме на Илчин в София и изпитахме невероятно въодушевление и то пак заради Туба. А си представям как е когато човек се натъкне лично на нея  
Сега се надявам Туба да започне да ни радва с някое и друго сутрешно Парижко кафе или разходка из улиците на града. А може и да ни изненада отново с нещо, дай Боже Hands Pray

Едни прекрасни мисли от една невероятна жена! Heart Eyes

,,Аз всяка седмица прекарвах по 8 часа в чистене и бърсане на прах. А  междувременно очаквах да дойде някой на гости и да оцени моите усилия!
 Един ден обаче осъзнах, че никой няма да дойде, защото всички са на някъде и си гледат живота...
СЕГА:
 Когато някой ми дойде на гости, не трябва да показвам, какво е "състоянието" на моя апартамент.
 Всички се интересуват от това къде съм била, с кого съм си прекарала  добре, живяла съм си живота и не съм чистила. И какво от това?!
Ще бърша праха само, когато се налага!
По-добре и по-приятно е да нарисувам картина, да направя сладкиш и да  оближа лъжицата, да посадя цвете или сутрин рано да купя риба, която  после да сготвя с любов ?
Слънцето се отразява в очите ти!
 Вятърът развява косите ти!
 Дъждът мокри лицето ти!
 Животът те зове!"
СОФИЯ ЛОРЕН
"Любовта е хляб"

Лека и спокойна нощ!  

# 514
Добро утро,момичета!

Неделя е...Ден за приятни занимания, отмора и релакс. CoffeeFlowers HerbFlowers Blossom

Благодаря ви за отразеното от вчера! HugTwo Hearts

Снинова е пуснала казаното от фенката

Превод на руски ез. взето от ТуКи във ВК
Цитат
skgkaren 2h • Автор
@tuba_050782 Она очень милая и красивая в жизни, как и на экране.
Она прекрасна в том виде, в каком она на экране, очень приземленная. это был один из самых
ярких моментов моего отпуска

Чудесен слънчев ден!

# 515

Не знам тази  информация за чисто нов проект на Туба, колко е достоверна. Макар , че арабите почти винаги първи съобщават за нови проекти. Ще бъде супер, ако е така. И лично аз бих си пожелала да е нещо с добър сценарий и да е с колеги, които са на нейното ниво.  Относно НКММ, вчера има официално съобщение, че АА започва сериал за новия сезон. Така че съвсем отече.  Като добавим и ДА3 снимките и на трите неща водят до много въпроси, така че ще изчакаме,  ще видим. Все пак, ако се реализира всичко това, Туба месеци наред няма да е с децата си.
Аз пък си мисля, дали Туба ще ходи в КАН тази година.? Все пак фестивалът започва другата неделя..Е разбира се, ако не се връща обратно в Истанбул да довършвам нещо по филма. Все пак обявиха, че снимките са до края на май.
Единственото сигурно нещо е , че трябва да сме търпеливи.

Хубав ден!

# 516
Здравейте!
Днес работят.
https://x.com/M83Yuchino/status/1918938463224631331/video/2
Имаме две видеа на разположение.

Туба и Баръш не ги видях. Sunglasses

Този, който публикува вчера инфото за проектите на Туба, днес е затворил профила и само определени потребители могат да го четат.
Педполагам, че е известен, защото след неговия профил има изключително много въпроси за турските актьори. Преведох си само един, за някакъв Мерт, вярно ли било за нов проект. Нямаше отговор. Като видях, че не се отнасят до проекти на Туба, повече не четох.
А за проекта за Мардин вероятно е трудно с парите. В момента комшиите не са много добре финансово и за нискобюджетни авторски фестивални филми надали има пари. Поне аз не съм чувала за такива след „Още“  на Онур, който също беше спечелил финансиране, но им трябваха 3 год. за да го направят и то с помощта на Ай Япим
Имаме надежда, че все някога ще стане!
Иначе в „Х“ се поздравяват за новия проект на Туба. Понеже е за Нетфликс и ще може да се гледа с превод отсякъде. (без България, разбира се! Angry)

Наздраве! Joy

Хубава вечер!

# 517
Добро утро в понеделник!

Да ви е сладко кафенцето!Подарете си най-топлото,
 най-чистото, най-красивото усещане в днешния ден!

Благодаря ви за инфото от Х и коментарите! Flowers Bouquet За АА и аз четох във ВК.Колкото до снимките на НКММ ако бяха го започнали преди може би.Но сега в Мардин и Мидят снимат на много места сериала ''Далечен град'' и всичко е насочено към тях тъй като е с най-висок рейтинг за момента.През лятото те ще почиват,но Туба ще снима 3 сезон на ДА!За това някои сериали се насочиха да снимат в др.близки места в този район.

Приятен ден и хубава седмица!

# 518
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

"Животът е само един.
                                           Правете това, което ви кара да се чувствате щастливи
                                           и го правете с тези, които ви карат да се усмихвате!"

Приятен следобед,дами

# 519
Здравейте!

Ето новата  реклама с Туба за QNB банка!
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2355035_r2355040
Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Преминете към QNB и се присъединете към света на привилегиите QNB First, за да спечелите до 8 пъти повече мили с кредитни карти Miles&Smiles QNB. ✈ #реклама

# 520
Здравейте!

Хубава вечер!

# 521
Малеее и рекламата е страхотна  и Туба е прекрасна. Браво!
Катарската национална банка има 31 клона в различни държави на три континента.
В рекламата са наблегнали на Токио Япония

Кейптаун Южна Африка

Ню Йорк

И разбира се Истанбул

Туба я е сложила в ИГ .Пре публикувала я е на стори от Бурак Санук.

Екипът продължава да снима ДБ

Седмична класация няма. Линкът за Турция на работи от 14.4. 25. Може и да го оправят някога. Все едно.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:50 от sninova

# 522
Добро утро,момичета!

Честито на всички именици и честит ден на Българската армия!

Нека денят ни бъде празничен и изпълнен с много красиви емоции!

# 523
Здравейте момичета и Честит Гергьовден!

Снимките на ДБ продължават, снимат си, ама какво и кого точно ще разберем друг път.

Иначе рекламата на Туба е  последен писък на технологиите, а явно и на изкуствения интелект. Малко ми е плашещо.
Туба за нула време обиколи няколко държави, без да е снимала там. Една сутрин ще се събудим и ще се видим в нета някъде и после иди доказвай, че нямаш сестра. Че има много ползи от технологиите спор няма, но според мен не е далеч времето, когато повече ще ни  вредят. Малко се отплеснах.

Хубав остатък от деня.

# 524
Здравейте!
Честит Гергьовден!
Здраве за нас и добър късмет за България! Hands Pray

Нова сн. Феновете са открили Туба! ... този път в Истанбул!
Май се придвижва толкова бързо, колкото ИИ я е придвижвал в рекламния клип!

Спомних си вълнението!  Sunglasses
Прекрасното чувство да видиш отблизо любимия актьор! Heart
От сета. Работят.
https://x.com/M83Yuchino/status/1919807509868462164
От Гайн.
🆕Gain  🎈
Тема Simple Smile
Разхлабете пружините на сърцето ❤️
#YarınYokmuşGibi
#TubaBüyüküstün #HalitErgenç

До колкото разбирам, това е сайт на ИИ и така е решила безпристрастната машина.
Ще уважим решението ѝ! Stuck Out Tongue Winking Eye
От „Х“
„Очите не лъжат“
никога
Ако си щастлив, те блестят
Ако си тъжен, те се изключват.
Ако си ядосан, те се замъгляват.
Ако си влюбен, те светват
Защото очите са
огледало на душата ти"
#TubaBüyüküstün

От рекламата. Надписите и думите.
https://viatacuaromadecafea.com/2025/05/05/tuba-buyukustun-a-dev … ginea-unei-banci/
Обичаната актриса стана образ на банка QNB Türkiye. Появи се и рекламата, заснета на множество локации.
„Отдавна исках да отида в Ню Йорк.
Обичам този град.
Пътувах до Ню Йорк от Кейптаун.
Пътувах до Кейптаун от Токио.
Няма защо.
Благодаря ти.
 Пътувах до Токио от Истанбул.
Но преди всичко това, си помислих, че е подходящият момент.
Преминах на QNB, за да летя много
Натрупала съм толкова много километри
с моята кредитна карта Miles and Smiles QNB!
Присъединете се към света на привилегиите на QNB First
за да спечелите до 8 пъти повече мили.
Преминавам към QNB.
Да.

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт