Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

"Толкова е просто да бъдеш добър.
                              Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек,
                              преди да започнеш да го съдиш."
                                    Марлене Дитрих

Приятен следобед

# 556
Здравейте момичета,
Не че днес има кой знае какво. За първи път друг актьор от ДБ Онур Озайдън е споделил,
 че днес е приключил снимките и благодари на екипа.

Споделено от гримьорката

Хубава вечер!

# 557
Добро утро!

Няма нищо по-ценно от днешния ден...изживейте го щастливо!

Благодаря ви за споделеното!Явно снимките на ДБ/ГУ приключват!

Хубав пролетен петък!

# 558
Здравейте!
Може би снимките на ДБ/ГУ все още продължават. Срещнах това в Х.
Set de #DehşetBey  🎬 📽
„Днес бях на снимачната площадка на филма и това беше най-красивото нещо в живота ми. Имам чувството, че този филм ще бъде феноменален.“

И как са снимали рекламата.
https://x.com/synimaglobal/status/1922976393681363329
„Неотдавнашното ни сътрудничество с PTOT Film показва как предефинираме визуалното разказване на истории чрез продукция, подобрена с изкуствен интелект. Числата говорят сами за себе си.
Не става въпрос за заместване на човешката креативност – става въпрос за нейното усилване.“

Сега чакаме сн на ДА... с нетърпение... Sunglasses

Докато няма нови, ще размахваме старите.

ОТ ИГС на Туба

Приятели, бихте ли го споделили, моля?“
Но какво пише не знам. Няма още превод и в руските форуми.

Желая ви отличен ден!
(при мен е мноого дъждовен... Nature Closed Umbrella Nature Droplet )

# 559
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Хем дъждовен, хем пешаходен ми е деня Simple Smile))
И двамата актьори, които са приключили снимките вчера са впечатлени от екипа и казват, че филма ще е феноменален. Това ми дава още повече увереност, че филмът ще е супер.
Приключила е поредната седмица на ДБ. От гримьорката Гила Бенезра.

И една новина (не знам източника, колко е достоверен) , но най-вероятно ще е вярно.
Най-добрите арабски и турски агенти за таланти сключват партньорство със звезди, включително Туба Буюкюстюн, Каан Урганджиоглу.

Ексклузивно: Филмовата компания MAD Solutions, базирана в Кайро, сключи сделка с известната турска агенция People Talеnt Management за управление на цялото търговско представителство в арабския свят за няколко от своите клиенти. Партньорството включва водещи турски звезди, като Туба Буюкюстюн, Каан Урганджиоглу и Бурчу Бириджик, които ще бъдат представлявани на арабските пазари от MAT Celebrity.

От мен толкова.
Хубав следобяд.
Аз докато напиша и Туба го потвърди

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:49 от sninova

# 560

Снинова, интересна новина.
Ето и руския превод.
От MAD Solutions Instagram, Туба го препубликува  в Instagram story #TubaBüyüküstün

С гордост обявяваме, че турската звезда Туба Бююкюстюн официално се присъедини към #MADCelebrity, където #MAD_Solutions ще я представлява ексклузивно в Близкия изток в партньорство с @people.talent.management, нейната основна агенция в Турция.

Туба Бююкюстюн е многократно награждавана турска актриса, чиято забележителна кариера ѝ донесе международно признание. Известна с пробивните си роли в „Аси“, „Разбито сърце“, „Под липите“, „20 минути“, тя влезе в историята като първата номинирана от Турция за международна награда „Еми“.

Нейната призната филмография включва обичаните сериали „Мръсни пари и любов“, „Баща ми и синът ми“, „Смелите и красивите“ и хитовия сериал на Netflix „Друга аз“.

Обичана от публиката по целия свят, Туба постоянно внася емоционална дълбочина и автентичност в ролите си. Извън екрана, тя е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2014 г., използвайки платформата си, за да се застъпва за правата на децата и да постига значими каузи по целия свят.

Истинска икона на турското кино и телевизия, Туба Бююкюстюн продължава да вдъхновява с таланта, въздействието и глобалното си влияние.

Изключително развълнувани сме да приветстваме турските суперзвезди Туба Бююкюстюн, Каан Урганчъоглу и Бурджу Бириджик в семейството на MAD Celebrity!

В ексклузивно партньорство с техния турски мениджмънт @people.talent.management, #MAD_Solutions вече ще ги представлява търговско в целия Близък изток.

Водещи арабски и турски агенции за таланти си партнират със звезди, включително Туба Бююкюстюн и Каан Урганчъоглу.
ЕКСКЛУЗИВНО: Базираната в Кайро филмова продуцентска компания MAD Solutions сключи сделка с известната турска агенция People Talent Management за управление на цялото търговско представителство в арабския свят за няколко от своите клиенти.

Партньорството включва водещите турски звезди Туба Бююкюстюн, Каан Урганджъоглу и Бурджу Бириджик, които ще бъдат представлявани от MAD Celebrity на арабскоговорящите пазари.

Дъщерното дружество на MAD Solutions, което работи с водещи таланти от арабския свят, като египетско-тунизийската звезда Хенд Сабри и сирийския актьор Самер Исмаил, е най-голямата агенция за управление и промотиране на таланти в арабския свят. Съоснователите на MAD Solutions Алаа Каркути и Махер Диаб заявиха, че партньорството е важен етап за компанията. „От основаването на MAD Solutions преди 15 години, нашата стратегия винаги е била да се разширяваме в отговор на нуждите на пазара“, казаха те.

„Ето защо разширяваме присъствието си, като избираме таланти от цял ​​свят, включително Турция, която е придобила значителна популярност в арабския свят, с нарастващо присъствие не само в турското съдържание, но и в арабските продукции и марки. Това бележи още един етап за MAD Celebrity в процеса на създаване на регионален творчески център.“

Ясемин Озбудун, основател на People Talent Management, също отбеляза значението на сътрудничеството.

„People Talent Management се фокусира върху арабската развлекателна индустрия повече от 15 години, започвайки с продажбата на турски сериали в целия регион. Историите, които разказахме, запомнящите се герои, естетическият визуален език и универсалните теми, които те предаваха, създадоха дълбока връзка с арабската публика.“

„Този ​​успех предизвика местни адаптации и нарастваща фен база за турските таланти, укрепвайки културната връзка между Турция и арабския свят“, продължи тя. „Нашето партньорство с MAD Solutions е стратегически ход за разширяване на тези истории и по-нататъшно популяризиране на нашите таланти на световната сцена, създавайки силни партньорства с нашите актьори и обединявайки творчески сили, за да отпразнуваме богатото разказваческо наследство на региона.“

Карим Сами, управляващ партньор и главен изпълнителен директор на MAD Celebrity, казва, че партньорството е логично продължение на дейността на компанията.

„Светът на развлеченията в Турция все повече се сближава с арабския свят. Турските драми станаха много влиятелни в региона, особено сред арабската публика. Много турски продукции се превеждат на арабски, тъй като арабската публика проявява все по-голям интерес към турската култура.“

И веднага поздравления от приятелката на Туба, арабската актриса Хенд Сабри

Ясемин си е оплела добре кошница... Grinning
Какво ще донесе това за Туба тепърва ще видим. Дано освен рекламите и по-добрите доходи  има и повече и по-интересни проекти.
Хубава вечер!

# 561
Добро утро,момичета!

Вчера излезе интересна новина за Туба,която се е присъединила към MAD Solutions! Hands Plus1Hands Clap

И да отбележа,че днес се навършват 11 год.от незабравимата среща на групата ни с Туба Heart в Истанбул по време на сета на сериала ''КРА/Черни пари и любов''.Видяхме и други актьори разбирасе,които снимахме отдалеч.

Имаме нова снимка  на Туба с Чилем Челик...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247839%2Fb03e307d … pl_wall_-63875573
Туба добави в инстастори #TubaBüyüküstün
@cilemcelik💫
и друга снимка

Вчера излезе и видео с кадри на Туба за рекламата на QNB банка!
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247833%2F2295b54e … pl_wall_-63875573
Туба добави в инстастори #TubaBüyüküstün

Илкер Аксум за Туба в предаване. Hands V

Илкер казва, че има прекрасни спомени от снимките на „20 Dakiki/20 минути“ с Туба. Той казва, че е помолил Туба да го научи да рисува 🥹 и по време на почивките Туба му е давала уроци. Илкер казва, че Туба е много талантлива актриса и отличен художник. Туба е като сама по себе си форма на изкуство. Талантът или го има, или го няма. Тя е толкова страхотна, колкото е страхотна ѝ фамилията 😊 🤍
x.com/eskisevenm...

Приятна събота да имате,макар при нас да е дъждовна!

# 562
Честита ви годишнина от срещата с Туба. Пожелавам  пак да я срещнете.

Да пожелаем на Туба успех в новото и сътрудничество. Чудя се,  дали ДБ е от него или..
Има нови снимки и клип от снощи.
Днес Туба е сложила кадри от ДА с надпис:
Един ден точно като този.

И нещо извън темата. Помните ли продуцента Мохамед Ал Турки. Имаше няколко снимки с Туба от Джеда.
Вчера беше публикувал снимка с новата любов на Гришо.

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 15:09 от sninova

# 563
Здравейте
МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Търпението е състояние на духа !
                                              Израз на интелигентност и
                                              воля ,на човек с достойнство,
                                              който умее да се владее и
                                              добре познава себе си !
                                             Дора Петкова

Приятен следобед,дами

# 564
Здравейте!
Благодаря за споделеното.
Снинова, новата приятелка на Гришо актриса ли е?
Малко сн като няма друго.

Туба дали не преглежда първи и втори сезон на ДА, за да се потопи в атмосферата на сериала. Интересно кой от стария състав ще продължи в 3.ти сезон? Май трябва и аз да го погледна, че да си припомня имената на героите. Очаквам с нетърпение новия партньор на Ада.

Лека нощ!

# 565
Добро утро!

Благодаря на всички за всичко споделено! HugRevolving HeartsFlowers Bouquet
Линка,-да новата приятелка на Гришо е мексиканска актриса! Hands VТова го знаех,но потърсих повече инфо.
Ето една статия.Точно на РД(16 май) беше с нея в Кан!
https://nova.bg/news/view/2025/05/17/497880/%D0%B5%D0%B9%D1%81%D … 0%B4%D0%B5%D0%BD/
Скрит текст:

Приятна неделя!

# 566
Здравейте!
Цитат
#ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün
Шюкрю Озйилдыз в феноменальном сериале «Оливковое дерево»
Объявлен неожиданный актер третьего сезона сериала, подписанного OGM Pictures, одного из самых особенных локальных проектов Netflix.
Красивый актер Шюкрю Озйилдыз сыграет Озгюра в «Оливковом дереве» Согласно информации, поступившей из-за кулис, Озйилдыз сыграет нового партнера Ады (Тубы Бюйюкюстюн) Съемки третьего сезона сериала, режиссером которого будет Эрдем Тепегёз, запланированы на середину июля.
Честито!
Само си пожелах в миналия пост...

# 567
Лина е донесла новина за партньора на Туба в ДА3. За сега не мога да кажа нищо, нито съм го гледала някога, нито го знам. Но вече видях в Х, че има два фронта по повод на партньора Joy
Изместили са началото на снимките за средата на юли. Ще чакаме и локация на снимките.
На ДБ пък остават още два дни снимки, за да го финализират.

Туба днес е в затишие.
Хубава вечер!

# 568

Цитат
Sukru pic of 2021
Destiny?
Welcome to the family #zeytinagaci

Снимка на Ш. от 2021 г. (държи маслинки!) Grinning
Съдба?
Добре дошъл в семейството на ДА

До сега проучвах новия „млад храбрец“.  Joy
Не го познавам изобщо. Никъде не съм го гледала или срещала дори и случайно.
Дори името му е ...леле!
Шюкрю Йозйълдъз (Şükrü Özyıldız)
И дума не може да става да го запомня, ще ме прощава. Трябва да избера между Ш. и Шурик! Когато видите това име  да знаете, че става въпрос за младия храбрец от 3-ти сезон на ДА
А че е млад, млад е, 1988 г. е роден, но е прошарен и не изглежда по-млад от Туба. То дори Айтач не изглеждаше по-млад, де...

Надявам се, че ще го пострижат и Озгюр??? (така ли беше, имената ми куцат) ще ни хареса.
Иначе и той е с изваяна във фитнеса фигура, като Серкан, МБ, Ръза, Кавънч, Айтач и др. Май че за турските актьори е почти задължително. Sunglasses

Амин! Hands Pray

Дори при нас в темата се показа едно момиче, която беше гледала ДА по препоръка на психолог.
Дано да чете, че ще има 3-ти сезон.
Желая ви хубава вечер!

# 569
Добро утро,момичета!

Вчера Линка ни е донесла новината,която очаквахме за новия партньор на Туба в 3-ти сезон на МД/ДА!
Шюкрю Йозйълдъзго знам като актаьор.Гледала само в 1 сериала ''Надежда за обич''.Под това заглавие го даваха у нас по телевизията преди доста години.Не ми допада като игра и за това не съм го гледала в други негови проекти.Дано ме изненада с Туба!
А днес в Турция е Ден на Кемал Ататюрк и Ден на младежта и спорта (от 1919 г.)!

Това е новата снимка на Шюкрю или по-кратко Шюки както го наричат феновете му.Вчера е бил с др.актьори на събитието за стартиране на сезона в Bodrum EDITION:

Приятен понеделник и щастлива празнична седмица!

Общи условия

Активация на акаунт