Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

„Ако не можеш да летиш, тогава тичай!Ако не можеш да тичаш, тогава върви!
                                 Ако не можеш да ходиш, тогава пълзи!
                                 Но каквото и да правиш, трябва да продължиш напред!”

Туба и Майа

Цитат
Туба работи с актьори от всички поколения и разбива турските стереотипи, според които само мъже работят с по-млади актьори. Това е уникално и я отличава като абсолютна кралица.
Скрит текст:
Tuba is working with actors of all generations and breaking Turkish stereotypes where only men work with younger actors. This is unique, distinguishing her as an absolute queen.

Приятен следобед,дами

# 571
Здравейте!

Вичи,ни е донесла нова снимка.

1. От Instagram на Duygu Abak Tille:
Единственият начин да отпразнувам новата си възраст беше толкова красив... Имах голям късмет!!!
2. Туба се добави в Instagram и се подписа:
Обичам те, моя прекрасна приятелко..
И се надявам, че ще бъдем заедно, дори след години...
3. Любимо място
Любим замък

https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_241474
Туба добави #TubaBüyüküstün към своята инстастория
#19май Ден на младежта и спортта
#ЧеститПразник

# 572
Здравейте момичета и благодаря за ново споделените неща.
Както се казва къде го чукаш, къде се пука. Миг невнимание и Туба се яви от Бодрум.
 Още сутринта по случай днешния празник Туба е споделила деца и пристанище.
Лека подсказка.

После снимки от крепостта.

Децата явно са били и на друго мероприятие, на голямата снимка.
Да видим до кога ще е там и от къде ще се появи.
ДБ днес са го завършили окончателно.

Сложила е и още едно стори, че още има студенти в затвора

Хубава вечер!

# 573
Добро утро,момичета!

Голямо щастие не ни е нужно.
Нека да е малко, но да е всеки ден!

Благодаря ви за споделеното! HugRevolving HeartsFlowers Rose След като са свършили снимките на ДБ/ГУ, Туба ще си почине 2 мес.докато започнат снимките на МД/ДА!А може и да ни изненада с нещо!

Желая ви приятен слънчев вторник!

# 574
Здравейте !
Тая Туба много бърза, бе!
Оня ден сн от Париж с Чичек, вчера от Бодрум с Дойгу. Дойгу май е имала юбилей - 40 год.
Момичетата на общата сн.

Мая и Топрак май са по-високи от Дойгу... Stuck Out Tongue Winking Eye

А Нуранката се подвизава в Испания и е оставила интересно съобщение в ИГ
https://www.instagram.com/p/DJyyQ90IPB1/?img_index=1

На 1-ви. - Четвърти. Мей, бях поканен на Първия от Дните на трансгенерационното разузнаване в Авила в чест на Bert Hellinger.
За пореден път Another Self ме отведе до град, в който не съм чувал името преди. Срещнах прекрасни души, научих нови неща и проведох прекрасни разговори, разхождайки се през хилядолетните стени на замъка
Имаше 250 участници от цял свят, които са професионалисти в Systemic Works в различни области. Лекари, юристи, съдии, педагози, актьори, терапевти, професори, продуценти, писатели...
В един ден разговаряхме за историите на Another Self/ Mi Otra Yo и процеса на писане зад него.
Но повече от това имах шанса да споделя процеса и преживяванията си през тази серия. За пореден път осъзнах, че Zeytin Agaci / Друго Аз е отишъл по-далеч, отколкото мога да си представя.
Оценявам всеки един човек, който беше там, който прелетя там от хиляди километри, само за да сподели тези моменти с нас.
Ял съм най-вкусната храна досега и получих десетки прегръдки и целувки от прекрасни хора.
Чувствах, че съществувам, чувствах подкрепа и чувствах мир.
Благодарение на милата Анжелика Олвера и скъпата Анджи Малпика, усетих пълната разплата на работливите и посветените на проект, който тупти сърцето ми.
Мирът, мултикултурното изживяване и святото чувство да бъдеш оценен са най-голямата награда за създаване на серия, която се случва да резонира по света.
Гордея се с нашите актьори, режисьори и всеки един човек на борда, който го направи. Тези аплодисменти са за всички тях
👏👏👏
Благодаря ти Netflix! Благодаря ви, OGM Pictures!
Благодаря на всички прекрасни хора на и зад екрана! Благодарим на всички, които споделиха тази история с нас❣️🙏
До скоро на 3-ти. Сезон

Хубав ден от мен!

# 575
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Не се учудвайте, ако в следващите часове Туба се покаже от коя да е точка на света.Stuck Out Tongue Winking Eye
Лина голям си ентусиаст за трети сезон. Аз не съм така. Не знам защо, но ми се струва, че все едно трябва да се случи на всяка цена. Този актьор е играл в дизито на Седа, което беше определено, като второто най-лошо.такова.
Ще изчакам, ще видя. А Нуран беше в град Авила, във вътрешността на Испания, на стотина километра от Мадрид.
Мехмет Ада Озтекин  е отбелязал завършването на ДБ.
Снимките на Dread Bey приключиха днес. Безкрайно съм благодарен на моя невероятен екип, който работи много здраво. Благодаря на всички мои приятели актьори, особено на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн.
Вие може да го наречете лудост, аз го наричам филм.

Дано пуснат някоя снимчица зад кадър.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 18:57 от sninova

# 576
Лина голям си ентусиаст за трети сезон. Аз не съм така.
Какво да ти кажа, от една страна харесвам сериала, а от друга очакването крие за мен по-голяма прелест от крайния продукт!
Неизвестността как ще се сработи с новия партньор, ще им се получи ли двойката и надеждата за щастлив живот на героинята подклаждат любопитството и ентусиазма ми. А готовия продукт обикновено крие  леко разочарование, което е част от целия процес, както раздялата е част от любовта, а смъртта - част от живота... Sunglasses
Нова сн на новия ни партньор

Мехмет Ада Озтекин  е отбелязал завършването на ДБ.
Снимките на Dread Bey приключиха днес. Безкрайно съм благодарен на моя невероятен екип, който работи много здраво. Благодаря на всички мои приятели актьори, особено на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн.
Вие може да го наречете лудост, аз го наричам филм
Изречението с курсива ме озадачи, а и не само мен, автора на СЦ също! Joy

Дано да означава, че филмът ще е страхотен! Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко сн от сета, но без Туба за съжаление

Затова пък Дойгу ни е зарадвала със сн на Туба в гръб, как се радва на морето!

Лека нощ!

# 577
Добро утро,момичета!

21-ви Май - Свети Константин и Елена!
Здраве и късмет във всеки дом!

Скрит текст:

Благодаря за всичко споделено.
От миналата година по това време,когато Туба беше в Кан...

Желая ви приятен слънчев ден!

# 578
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Туба може би вече четвърта година , ходи април или май  в Бодрум. Децата са с нея, а в момента  не са ваканция.
Днес е сложила две сторита от там.

И си хапва нещо със сладко, мляко ли е, сладолед ли е?

По повод на болднатия шрифт за филма, си мисля, че ще има явно нещо различно и необичайно.
Ще е супер, не случайно Туба го е избрала. Ако пък не се хареса на масовата публика, ценителите ще го оценят. Все пак екипът е много добър.
И още нещо, Пиерпаоло Пачиоли, който беше Креативен директор на Валентино и снима с Туба в  Golden opullence , вече е Креативен Директор на Баленсиага. Съобщил ни го пак Мохамед Ал Турки.

Хубава вечер!

# 579
Добро утро,момичета!

"Научете се да се радвате на живота,
 а той ще ви научи на всичко останало."

Благодаря за споделеното на Снинова от вчера....Heart

#ТубаБююкюстюн
За мен най-важното е състоянието на духа.
Ако имам празник в душата си, значи всичко в живота върви добре.

Бегюм Кхан е отбелязала...

От Instagram на Begum #TubaBüyüküstün
Нашата скъпа, прекрасна, сладка Туба на @magnetquarterly с нашето колие Maharani❤‍🔥🦜
Туба добави към историята си в Instagram и го надписа: Скъпа моя💋

Скрит текст:

Има кратко видео с Шюкрю,спрели са го журналисти и го питат за участието му в ДА.
Бил развълнуван и щастлив да бъде част от този проект.Не трябвало много да говори за това.
https://vk.com/club143398602?z=video-143398602_456243988%2F0c6de … l_wall_-143398602

Желая ви приятен ден!

# 580
Здравейте!
Понеже направих сн в „Х“ преди да прочета поста на Злати, ще ги сложа, макар че повтарям.
Извинете, моля!

Хубав ден!

# 581
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за многото новини,снимки,за всичко,което споделяте.

"За всеки факт съществува неограничен брой хипотези.
                               Колкото повече гледаш, толкова повече виждаш."
                                  /Робърт М. Пърсиг/

Приятен следобед,дами

# 582
Здравейте момичета,
Имаме стори от Дуйгу. Туба я е нарисувала на хвърчащо листче.

Хубава вечер!

# 583
Добро утро,момичета!

И щастлив е този, който на разсъмване успява да осъзнае,
че е жив, здрав, че слънцето грее! И пак ще има нов ден!

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247842%2F34005011 … pl_wall_-63875573
Туба зад кадър в рекламата на кредитната карта Miles&Smiles на QNB Bank #TubaBüyüküstün
От директора Озан Ачиктан и директора по фотография Бурак Туран::
- Бяхме развълнувани, че паралаксът може да се променя в зависимост от изображението, което направихме с изкуствен интелект, и че е реалистичен, и започнахме да работим по него. Когато комбинирахме основата, създадена от изкуствения интелект, с традиционната наука, видяхме как можем да я разширим математически и творчески.
- Има и друго предимство на постигането на реализъм. Видях, че фоновото осветление всъщност може да бъде вид търсач на местоположение, който търсехме, когато пътувахме с нашия оператор. Направихме виртуална обиколка с нашия режисьор Озан, след което математически го превърнахме в алгоритъм, създадохме го и го вдъхнахме живот с правилния обектив, правилния актьор и правоъгълния триъгълник на преден план.

Приятен слънчев ден ви желая!

# 584
Здравейте!
Имаме стори от Дуйгу. Туба я е нарисувала на хвърчащо листче.

Е, поне прическата е уловила... Joy
То в Дойгу това основно се набива на очи. Sunglasses
Съобщение от Нуранката...

Трябваше отдавна да е готова. Предполагам, че не са харесали (Туба, например Stuck Out Tongue Winking Eye) нещо и са го върнали да го оправи. Другите 2 сезона бяха по 8 епизода, сигурно и 3-ия ще е толкова. Ама да побърза, че няма време!

И на края ако сте мислели, че само млади красавци могат да бъдат на червения килим на фестивала в Кан със зашеметяващи тоалети, то не е вярно.
Промъкнал се е един застаряваш мачо, наш любим партньор от краткометражния „Джунглата“ и почти документалния ВОИ, както и култовия „Истанбул червен“ отличният актьор Селим Байрактар в поразяваш лилав костюм

Не ме замеряйте с домати, но не е неговия цвят...
Мое мнение. Tired Face
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт