Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Туба се покри и ще чакаме да и дойде ищаха да ни сподели нещо лично или някой фен евентуално да я  щракне.
Освен на УНИЦЕФ е сложила и няколко неща за ГАЗА. Спирането и арестуването на кораба с помощи за  бедстващите в ГАЗА с Грета Тумберг  на борда.
Последните няколко години много харесвам рекламите на GO Turkiye.   Била съм няколко пъти в курортите около Анталия и съм го посещавала и разглеждала и съм си изградила някаква представа.  Тези филмчета не ми добавиха нищо, което да ме накара да отида пак. Прилича ми повече на реклама на актьорите. С две думи не ми хареса и не  ме спечелиха.
И за хубава вечер предлагам по  един десерт.

# 646
Добро утро!

Всеки Нов Ден е Безценен!
Успешен и Благословен да е...

И аз съм гледала по телевизията реклами на курорти на GO Turkiye.Но явно сега са избрали друг начин.Да видим какъв ще е с Енгин и Афра за Истанбул?

Преди една година на днешната дата ни пуснаха постера за 2-ри сезон на МД/ДА

Приятен вторник!

# 647
Здравейте с днешна дата,
Туба продължава да е активна с разни сторита.
Късно снощи е сложила един етюд с песен на испански  Te Extrañон (Липсваш ми) написана от Armando Manzanero.

Днес е сложила снимка на арестуваната мениджърка, че здравето и се влошава в затвора

А преди малко е направила репост на Илкин, която е написала:
Хайде елате в Алачати Г-жо Туба

Туба и е отговорила, ахах вече съм там

Предполагам, че рекламата, която се вижда с Туба е  на кредитната картата.
От публикациите на Илкин съм с впечатление, че много обича да кара скутерче и че живее в Алачати.
И време не остана, кога ще разберем нещо за снимките на трети сезон?
Хубав ден!

# 648
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

"Често оставаме мълчаливи, защото мнозина не могат да разберат,
                         а други не заслужават да знаят."

Приятен следобед,дами

# 649
Здравейте!

Оказа се, на 10 юни 2011 г. са били обявени наградите на провеждащия се в рамките на 51-ия международен филмов фестивал в Монако, 6 фестивал на телевизионните продукции, на който сериалът “Аси“ печели второ място за най-гледан сериал в света след американския „Дързост и красота“ в категорията „Сапунена опера“

#TubaBüyüküstün • #MuratYıldırım  #Asi
Добър рейтинг в Турция ✅
Продажби в 81 държави до 2011 г. ✅
Открои се сред 15-те най-гледани сериала от 3 милиарда телевизионни зрители в 67 държави ✅
Вторият най-гледан сериал в света 🌎 след американския сериал „Дръзост и красота“ ✅

И така, с Туба - от „Аси“  до днес!
@sofiajak
Познаваме я като „Живата легенда на Турция“ - страната от Азия и Европа, където е родена. Тя е #tubabüyüküstün
 артист във всеки един от аспектите си, майка, актриса, „посланик“, безусловен приятел, мила и силна жена

Едно кафе от Туба за 11.06.2025

и успешен ден от мен!
(Мислех да не пиша, че стана много късно, но бях запазила този материал за Монте Карло, а утре вече щеше да бъде късно. Така че, простете за нощния пост.)

# 650
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното!Имали сме и годишнина от наградата на ''Аси''.Още когато започна излъчването на сериала  у нас на 31.08.2009 г.по Нова тв. започнах да го гледам.И от тогава следя Туба.Отначало открих форума и четях какво пишат за нея и сериала.Търсех преведени клипове и как се развива действието.Намерих и как завършва,тъй като същата година на 19 юни беше финала.

...от вчера...

Туба добави #TubaBüyüküstün към историята си в Instagram
1. Октай Рифат/Избрани стихотворения
Слънцето, което осветява любовта
„Дръж огледалото, искам да видя лицето си“

Желая ви приятен,летен ден!

# 651
Здравейте дами, как я карате в горещината?
Лина, гледам, че ти си будувала нощес, а аз пък три дни съм кукуряк още в 4 сутринта. От дете съм раннобудна, но това ми е прекалено.
Туба вчера беше доста активна, макар и да не ни  се показа. Днес към момента е скромна. Само едно стори за арестуваните доброволци на кораба Маделин  от Израел.
И понеже няма друго , видях че партньорът ни за ДА3 плажува в Бодрум. Явно се готви за ролята си (ако снимките ще са на море)Joy

Седа снима също.

За други участници в ДА3 следващ път, ако разберем кои са.
Хубав остатък от деня!

# 652
Здравейте!

Е, така е, като няма новини от Туба, ще следим бъдещия партньор, и не само ние, а и пресата

Шюкрю Йозийлдъз започна лятото в Бодрум. Актьорът беше забелязан на плажа на хотел The Bodrum Edition. Вечерта той влезе в морето, за да се разхлади и привлече вниманието със стегнатата си фигура.

Отворил ли е Шюкрю Йозийлдъз нова страница в личния си живот? След раздялата си със Сибил Четинкая, актьорът започна да бъде забелязван до Мелиса Янък.
Този пич се оказва силно следен от пресата  Дон Жуан. За добро или за лошо... Ще видим...
Стига за него!

Имаме си красавица, да ѝ се порадваме!

Лека нощ!

# 653
Добро утро,момичета!

Хубавите неща не обичат да бъдат планирани!
Те винаги държат да ни изненадат!

Благодаря за снимките и инфото от ИГ и Х!

Повечето турски актьори започнаха да почиват в Бодрум и папараците това очакват.
И др.снимка с Шюкрю Йозйълдъз...

клипче как Шюкрю танцува с новата си приятелка Мелиса Янък,която е блогър като предишната Сибил Четинкая.
https://vk.com/mediadizi?z=video-132999259_456261002%2F0b5710bb0 … l_wall_-132999259

Скрит текст:
Араз Булут Ийнемли

Аслъ Енвер и Еда Едже със семействата си

Две актриси,които играят в ''Шербет от боровинки''
Мюжде Узман

Селин Тюркмен с новия си приятел

А Фърат Танъш  откри  летния сезон в Чешме с дъщеря си Зейнеп, родена от брака му с Кюбра Танъш, и приятелката си, режисьорката Зейнеп Гюнай.

Скрит текст:

Хубав слънчев ден!

# 654
Здравейте!
Туба се показа.

Обяд в
@dysonbeauty
 в Париж
Благодаря ти, скъпа @sebastianiskander.
#TubaBüyüküstün

Туба е както винаги, красива!
И кафето не може да се пропусне ☕️

Имайте хубав ден!

# 655
Здравейте,
Еее Туба се появи след дълго отсъствие. Надявам се, че ни готви някоя изненада.
Дано снима някоя фотосесия или пък нещо друго.

Sebastian Iskаnder е стилист на коса и грим. Позициониран е в Дубай, но е на свободна практика и непрекъснато е по разни събития. Не знам дали си спомняте, но мисля че беше или в Джеда или в Рияд, пак беше стилист  на Туба.
Тази снимка му я взех от профила в ИГ

Хайде хубав ден!

# 656
Здравейте
                   МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

В сърцето на всеки човек е заложена сила, която да му помогне да достигне желаното.
                  Тя не му дава покой, докато не стигне до точката, към която се е стремил.
                  Всичко е възможно при едно условие: истински да искаш това, към което вървиш."
                   Елчин Сафарли

.

Приятен следобед,дами

# 657
Добро утро,момичета!

Вчера най-после Туба ни е пуснала нова снимка. Heart
Дано ни изненада с още нещо ново...

#DZMnews
Шюкрю Йозйълдъз,Есра Билгич и Биркан Сокуллу на премиерата на новия сезон
на сериала TOD ''Врата на времето''.

Скрит текст:

https://vk.com/mediadizi?z=video-132999259_456261019%2F63287ddea … l_wall_-132999259

Имайте приятен ден!

# 658
Малее никой не е минал след Злати. Аз до  сега имах гости.
Тепигьоза е сложил снимка ДА3.Дали няма да започнат по- рано снимките или се готвят само. Това май е техническият екип
Лека!

# 659
Добро утро,момичета!

Снинова,предполагам,че ще трябва повече предварителна подготовка ако снимат на различни места.
А ако започнат по-рано ще е още по-добре.Ще очакваме снимки зад кадър.

#TubaBüyüküstün RedSeaInternationalFilmFestival #RedSeaFF2024
Още една нова снимка от Международния филмов фестивал „Червено море“ 2024 в Саудитска Арабия, Джеда..

Желая ви приятна,лятна събота!

Общи условия

Активация на акаунт