Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро,момичета!

...от преди една година...

Приятен ден ви желая!

# 631
Здравейте ,
Туба днес е сложила няколко сторита. Явно е била на козметик. Про Софи Карбонари
Сърца, цветя, козметика

Хубава вечер

# 632
Здравейте!
Днес всички сайтове са отбелязали старата новина - 
Екшън филмът "Dehşet Bey" с участието на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн ще бъде пуснат по Prime Video в края на годината.

И малко от сета

Прочетох в руски форум
Вчера вечером состоялась читка сценария фильма «Команда невесты 2», в котором сыграли Седа Бакан, Шебнем Бозоклу, Эжем Эркек, Нильпери Шахинкая и Айшениль Шамлыоглу. Кинопроизводство организовано при участии компаний Sky Films и Taff Pictures, а съёмки начнутся 7 июня. Режиссёром проекта выступил Дога Джан Анафарта, авторский сценарий создан им в соавторстве с Айше Балибей. Локациями для съёмок выбраны Стамбул и Фетхие. Помимо Мехмета Гюнсура, Фырата Челика, Али Йогуртчоулу и Мерта Денизмена, в состав актёрского ансамбля вошли три известных артиста: Эмрах Алтынтопрак в роли Ямана, Барыш Йылдыз в образе Фикрета и Баран Бёлюкбашы в роли Памира.
Дали и Седа няма да участва в ДА - 3 ?
Изгледах първия филм Команда невесты
Глупавичък, но забавен романтичен филм, реклама на хотел ВОГ в Анталия.
Седа беше най-красива от актрисите, представете си другите! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ролята ѝ е същата като Лейля в ДА - забавна и весела, със семейни прблеми.
Ми изигра си я! Grinning
Влязла е в това амплоа - коловоз- и няма измъкване от там. Играе все едно и също и по еднакъв начин. Важно е пари да има...
Става за убиване на времето. Заспах няколко пъти...
Мачовците, наши партньори, Мехмет Гюнсур и  Фърат Челик не ме впечатлиха. Гонсюр определено доста е поостарял, изглеждаше съсипан, а Фаратчо беше хубав, ама ролята глупава, нямаше какво толкова да игра. Всеки случай направи една хубава целувка, но  не със Седа. Sunglasses Имаше и други мачовци, но не ги познавам и не ме интересуваха, а бяха и епизодични.
Ако ви се гледа с руска озвучка
https://kinoflux.cc/109950-komanda-nevesty-2024-gelin-takimi.html

Хубава вечер!
ПП Вичи не я видях, надявам се да е добре. Sparkling Heart

# 633
Привет, момичета малко след полунощ!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили  
Злати Hug сутринта си ни припомнила какво се е случило преди година на днешната дата.
Да сложа няколко гифчета от този ден

Снинова Hug донесла си ни днешните сторита от Туба

Линка Hug погледнах филма със Седа. Наистина  амплоато й е като в ДА
От вторник по БТВ Стори започна сериал с Демет  Евгар - колежката на Туба, с която направиха хубавата фотосесия за Magnet Quarterly.  Казва се Bahar. Нашите са го превели "Преродена". В него играе и майката на Севги - "г-жа Мукадес". За съжаление забравих името на актрисата Rolling Eyes Предполагам, че Злати го е гледала сериала. За сега първите серии са обещаващи Hands V

"Ако искаш щастие за един час, дремни.
Ако искаш щастие за един ден, иди на риба.
Ако искаш щастие за един месец, ожени се.
Ако искаш щастие за една година, наследи богатство.
Ако искаш щастие за цял живот, помогни на някого."
Китайска поговорка

Лека и спокойна нощ!

# 634
Добро утро,момичета!

Нека има слънце в душите ви,любов в сърцата ви,
да ви е цветно,да ви е щастливо !

Благодаря ви за споделеното от вчера! Two Hearts
Канти Hug,не съм гледала ''Bahar''/''Преродена'',но сега го започнах.Не го  гледам  вечер,а на другия ден сутринта от 9,00 ч. до 10,30 ч.,тогава го повтарят.Актрисата,която играе в ДА и сега е майката на Бахар-Гюлчичек е актрисата- Фюсун Демирел.''Преродена'' е лекарски сериал,тъкмо за теб.Има и други актьори,които сме гледали в сериали.Ако желаете да разберете за сюжета и др.неща ви давам инфо на 2 линка:
https://www.btv.bg/story/series/prerodena.html
https://tvnovellas.blogspot.com/2025/06/btv-story.html#more

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 09:15 от Zlatina3

# 635
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Въпреки, че невинаги може да сме доволни от живота си,
                            важно е да бъдем благодарни за всеки нов ден.!

Линка
Благодаря ,добре съм,но трудно се адаптирам към горещините.

Приятен следобед,дами

# 636
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Не знам кой ще участва в трети сезон на ДА, важното е Туба да не отпадне, че тогава го закъсахме Joy
Аз надали ще гледам филмът на Седа. Но хотелът в който е сниман филма е многооо добър и е в Бодрум. Помните ли, че Туба беше миналата година в съседен хотел и Седа я беше посетила. А този хотел ВОГ го препоръчвам. Мисля, че бях писала и преди , че бях там преди три четири години по време на пандемията. Има уникален парк, най добрия аквапарк,  Динопарк , лунапарк и огромното виенско колело. Подходящ и за възрастни и за деца. Препоръчвам го.
Днес  Ugur Baas e сложил клип. Не се сещам точно кой е този, но в профила си има снимки с много артисти. Снимката е от клипа и е стара май. Туба мми се струва , че е  с тоалета от партито за втори сезон на ДА. Защо се е простил друг въпрос.

Хайде лека

# 637
Добро утро!

Благодаря ви за споделеното от вчера! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
След като казаха за участието на Шюкрю Й. в 3-ти сезон предполагам скоро ще ни съобщат,кои други актьори влизат.Мурат Боз вече обяви,че няма да участва.Не съм чела нищо за Фърат Танъш дали е зает с нещо през лятото.

Скрит текст:

Желая ви спокойна събота!

# 638
Здравейте!
Не знам кой ще участва в трети сезон на ДА, важното е Туба да не отпадне, че тогава го закъсахме Joy
Аз надали ще гледам филмът на Седа. Но хотелът в който е сниман филма е многооо добър и е в Бодрум. Помните ли, че Туба беше миналата година в съседен хотел и Седа я беше посетила. А този хотел ВОГ го препоръчвам. Мисля, че бях писала и преди , че бях там преди три четири години по време на пандемията. Има уникален парк, най добрия аквапарк,  Динопарк , лунапарк и огромното виенско колело. Подходящ и за възрастни и за деца. Препоръчвам го.
Днес  Ugur Baas e сложил клип. Не се сещам точно кой е този, но в профила си има снимки с много артисти. Снимката е от клипа и е стара май. Туба мми се струва , че е  с тоалета от партито за втори сезон на ДА. Защо се е простил друг въпрос.

Хайде лека
Да ви кажа не ми се вярва да минем без Седа.  В основата на ДА са съдбите на 3 приятелки и това е неизменно.
Може за малко, може по скайп или вайбър, но ще видим комуникация на Ада и Лейля.
Нали знаете, че комшиите снимат филмите за месец, максимум, до юли ще са свършили.
Може и да съм сбъркала местонахождението на хотела, а може и да са верига и да има такъв и в Анталия.
Признавам, че имам няколко заспивания на филма и може да греша за Анталия.
Благородно ти завиждам, Снинова, че си имала ваканция там. И аз съм ходила няколко пъти - в Алания, в Анталия(Сиде) и т.н. но точно в този хотел не съм. Там където бях имаше също големи паркове, много атракции и много топло море. Оказа се, че предпочитам хладината и вълните на нашето море, а по принцип предпочитам повече екскурзиите, но това е друга бира. 😄

На този фен ИГ му е пълен със сн на знаменитости, (той пък има такива предпочитания 😂) и е написал за тази сн, че е от галата на ДА. Сега, като се заговори за 3-ти сезон, що да не се похволи...

Новини не срещнах.
Днес е Черешова задушница.

Нека нашите близки почиват в мир!
Приятен уикенд!

# 639
Туба явно си почива някъде в безбройните градини и паркове на Париж.
А аз да ви се похваля какви божури имам на вилата. Миришат страхотно.

Феновете вече се готвят за РД на Туба. Може да заснемете видео и да изпратите.

А Лина и аз предпочитам екскурзиите. Мен трудно ме свърта на едно място и непрекъснато съм напред, назад.
Предпочитам да разглеждам, да обикалям . Лежането на плажа не ми е присъщо.
Хубава вечер!

# 640
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното! Снинова, много красиви божури имаш!Обикновено цъфтят май месец,около 24 май.И ние имаме в градинката пред входа и цъфнаха дори по-рано.Не са от дивите,които растат в гората.Тях ги зная от моя роден край в Странджа планина,както и зелениката.

Желая ви щастлива, слънчева неделя!

# 641
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"...и в душевния, както и във физическия живот има вдишване и издишване...душата има нужда да поема чувствата на друга душа и да ги усвоява, за да ги върне обогатени. Без това прекрасно човешко явление няма живот за сърцето, то остава без въздух, страда и залинява..." - Балзак

Приятен следобед,дами

# 642
Здравейте момичета,
Гледам финала на Ролан Гарос. Туба не си пада явно по тениса, но пък Спайк Лий с когото журираха е на първа линия.
А от публикациите освен Джансел и Серкан е голям фен на тази игра.
Злати, тези божури цъфтят по-късно от стандартните червени и миришат страхотно.
Хубава вечер!

# 643
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното!Сериалите,които гледах  един по един правят финал на сезона или свършват.Така минаваме да гледаме  спорт. Simple Smile Снинова е гледала финала по тенис,а аз финала на Лигата на конфернциите по футбол от 22,00 ч. м/у Пртугалия и Испания.Имаше продължение  и дузпи.Победи Португалия.Така откарах до 1,00 ч.в полунощ.По-рано от 16,00 ч.гледах срещата за 3-то място м/у Франция и Германия.Победата беше за Франция.А времето при нас е прохладно за сега.Сутринта имаше мъгла и още е облачно.

Понеже коментирахте курортите в Турция и не четете др.теми ви предлагам...
#DZMnews
Десетсерийният минисериал, озаглавен #AntalyaGambit, беше представен на зрителите на страницата GoTürkiye в YouTube.
Сериалът е режисиран от Бертан Башаран, а в ролите са Мерием Узерли в ролята на известната арт кураторка „Лара“ и Каан Урганджъоглу в ролята на мистериозния архитект „Дениз“.
Може да се гледа с автоматични субт. на бълг.ез.!Има го с превод на бълг.ез. от Александра.Тя е пуснала линкове в общата закована тема,в темата за Каан и в темата за сериали без собствени теми.Не го пуснах тук тъй като не съм питала преводачката.

https://youtu.be/lKCtsJ3yYo8?feature=shared

ПП има направен още един минисериала за Истанбул с Енгин Акюрек и Афра С. за Истанбул.Ще бъде пуснат след празника им Курбан Байрам.

Приятен ден и хубава нова седмица!

# 644
Здравейте!
Туба публикува много материали на УНИЦЕФ, но не и за себе си.
Явно вниманието ѝ сега е насочено към децата.

А днес е ден на приятелството.

Изгледах малко от рекламните филми, но не е моето...
Странна реклама и интересно към кого е насочена - не ми стана ясно.
По-добре кратък документален филм без безмислени разговори, но коя съм аз, че да имам мнение - просто някакъв овен! 😣

Туба твори...

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт