Жените имали много претенции

• 17 611
  • 533
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Една жена с малко тласък и повече любов, може да направи от един мъж чудеса.
Не тя да му вменява, той да иска за нея, него, тях ❤
И се получава.

# 451
  • Далечният изток
Скрит текст:
Скрит текст:
....че всяка жена (а и момиче) има категоричното изискване за млад, изключително красив, изваян мъж, който взема 20-30 хиляди, има няколко апартамента и супер скъпа кола, а самата жена/момиче не предлагала нищо, била безработна и спяла на надуваем дюшек у приятелка Laughing ....

Не съм чела много от страниците, ще отговоря директно на автора.
Да, имам тези изисквания, защото имам какво да предложа насреща - общо взето това е водещ принцип, стига да имаш реална себеоценка. Ако по някоя точка мъжът не отговаря на моята представа, то трябва да компенсира с друго. Компромиси е ясно, че ще има и от двете страни, няма перфектни хора, пък би било и скучно:)

Когато жената е напълно самостоятелна, какво може да предложи един мъж? Отношение. Всичко мога да си осигуря, но не и мъжкото отношение, присъствието на мъжкаря до мен и подобни - толкова обикновени неща, а де факто толкова дефицитни днес.

Интересно.

А би ли издържала на 100% мъж, в смисъл ако освен отношение друго няма ? Wink

Относно разводи с богати мъже - и Бил Гейтс се разведе, ама не гледам да му се е отразило зле на финансите.
Разликата е, че жената взима и само харчи, а мъжът в общия случай продължаа да управлява бизнес с останалото за него, което му носи пари.
Скрит текст:
За мен лично второто е по-печелившо.
А това как го реши? По принцип ли говориш или за някоя конкретна жена?

# 452
По темата за сутиените и бельото - последната ми бивша беше с чашка 85C натурална, имаше доста матрАл за наслада. Sweat SmileRelieved
Но не е задължително, може и с "копчета" да е.
...
А честно казано големите сиси никога не са ме привличали.
Теб не са, но ваш колега съфорумец писа: големи сиси--->скъпа чанта Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз съм издържала временно мъж, нищо страшно. Страшно е, ако е постоянен този дисбаланс.

# 453
  • София
Скрит текст:
....че всяка жена (а и момиче) има категоричното изискване за млад, изключително красив, изваян мъж, който взема 20-30 хиляди, има няколко апартамента и супер скъпа кола, а самата жена/момиче не предлагала нищо, била безработна и спяла на надуваем дюшек у приятелка Laughing ....

....
..

Относно разводи с богати мъже - и Бил Гейтс се разведе, ама не гледам да му се е отразило зле на финансите.
Разликата е, че жената взима и само харчи...

Ти сериозно ли?

# 454
  • София
Естествено. Съфорумката като му е дала пари за картата за градския, и то последните си, му е показала точно това - отношение. А някои се стискат за едно кафе и после се чудят защо жената спряла да им пише след срещата Joy

# 455
  • София
Питах защото и аз съм  го чувал, но после се оказва, че и подаръците били отношение, и да я возиш с хубава кола било отношение .... та ми стана интересно.

Подаръците са отношение - независимо от паричната им стойност, дори може и да нямат такава изобщо.
Возенето с кола е отношение - дълга е темата със ситуации.

Лъвица, той не знаеше, че са ми последните пари. Това малко или много би наранило още повече мъжкото му достойнство (да му дава жена пари е гадно, камо ли последните й), запазих го за себе си. Дори смятам, че ако го кажеш, сякаш очакваш нещо в замяна и малко или много другия човек ще се почувства кофти. Решението си е само твое и ти носиш отговорност за това - дали са ти последни или не, преценил си, дал си.

# 456
Нищо лично, но няма нужда да доказвам нищо на никого.
Достатъчно преследвачи имам към момента. 🤪
---
Така си е, Бънди.
--
Ето една моя претенция - да нямат изискване към личното ми време, както и аз към тяхното.  И не понасям двойките дупе и гащи, които са нон стоп и за всичко заедно.

# 457
Това с памука работи, само ако мъжа реципрочно е влюбен и обича жената.
Ако той е направил компромис с избора на жена, памука го усеща като шкурка и язък за нейните усилия, защото са за неправилния мъж.

# 458

Тя е в правото си да иска каквото сметне за добре, както гаджето й е в правото си да й откаже. Ако тя е свикнала на определен стандарт и той не може да й го предложи, разбираемо е да си тръгне. Друг е въпросът, че в случая става дума за много млади хора, за които не се очаква да имат възможности. Ако момичето е умно, няма да иска всичко на момента, а ще оцени дали това момче има потенциал за бъдещето. На тези години това трябва да се гледа...  

Да всеки може да иска каквото си иска, ама говорим за адекватност.
Момичето освен, че не е умно е мързеливо и меркантилно.
Да искаш кола и апартамент, би следвало да е от човек с който ще имаш дом, семейство, деца.
А това е ниво гимназиален гаджелък.
Дори и да има планове за бебета и семейство, пак не се казва - първо ми купи това и онова.
Обсъжда се. Заедно какво ще правим. Планира се.

# 459
Нека не се експонират нещата.
Малко по-шеговито, моля.
Преследвачи = ухажори.
То от сой за всеки се оказа различно.
//
Ази, като добавим и някой театрал, музикантин и петобоец, можем да стъкнем цял лексикон.
Ангро, ангро, не искаме да се разпознае някой преследвач.
//
Момето с тропот на копитца на 20 за искам апартамент вече го обсъдихме. Родителството явно е надскочило себе си. И за него ще се намери партия.

# 460
Добре, Бриджит. Продължете по същия начин. Wink

BasilA, не аз бях тази, която започна от нищото да коментира постовете ми по неприятен начин и с "изтънчени" изразни средства, като "абее". Wink Simple Smile

Такава съм, подкрепям мнението ти, действително за самостоятелна, независима жена отношението на мъжа е ключово, ако говорим за връзка. За по-сериозно обвързване, обаче, както написа и Azzy, е нужно повече - готовност за поемане на отговорност за семейството, дали с или без деца, надеждност, стабилност. Фортуна винаги е благоприятствала високо селективните и дискриминиращи жени, да се избере партньор мъдро, и освен по любов, дава плеяда от ползи - от добри гени през финансова подкрепа до социална мрежа, за личното щастие да не споменаваме. Мъжът, също така, освен материални ресурси и защита, предава опита си на поколенията, прехвърля "статус", създадени контакти по-късно в живота. По принцип пиша. Всичко играе роля.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 21:34 от Анонимен

# 461
Това, което мога да допълня, е, че всичко в тоя живот си има цена. Една жена може да има претенцията за богат мъж, който да й купува апартаменти и чанти, но на нея да й излезе много по-скъпо...

# 462
  • Out of the Mix
Това с памука работи, само ако мъжа реципрочно е влюбен и обича жената.
Ако той е направил компромис с избора на жена, памука го усеща като шкурка и язък за нейните усилия, защото са за неправилния мъж.
На манипулация, обработване, влизане под кожа ми се чини? Thinking

Това, което мога да допълня, е, че всичко в тоя живот си има цена. Една жена може да има претенцията за богат мъж, който да й купува апартаменти и чанти, но на нея да й излезе много по-скъпо...
И какви изводи си правиш от това? Rolling Eyes

# 463
  • волно калдъръмче
Като не искаш, спазваш емоционалната хигиена и дистанция и не даваш да ти влизат под кожата. Никой няма да те бутне, камо ли да направи опит да те манипулира. Когато обичат, жените обожават да се разкриват и случат ли на дистанциран мъж, си тръгват мигновено, ако имат здрава самооценка. Ако нямат, честито - няколко години си в рая, за после не давам гаранции. Нещата в живота имат нюанси, но фундаментът е точно такъв.

# 464
  • Обран бостан ;)
За по-сериозно обвързване, обаче, както написа и Azzy, е нужно повече - готовност за поемане на отговорност за семейството, дали с или без деца, надеждност, стабилност. Фортуна винаги е благоприятствала високо селективните и дискриминиращи жени, да се избере партньор мъдро, и освен по любов, дава плеяда от ползи - от добри гени през финансова подкрепа до социална мрежа, за личното щастие да не споменаваме. Мъжът, също така, освен материални ресурси и защита, предава опита си на поколенията, прехвърля "статус", създадени контакти по-късно в живота. По принцип пиша. Всичко играе роля.

Четейки подобни мнения у мен винаги възниква един въпрос, а именно:
- Как ще разберете дали един мъж притежава всички изискуеми от вас качества ?

Ясновидство, боб, разпит на бивши приятелки или ще му дадете да попълни въпросник ?

Общи условия

Активация на акаунт