Връзка със семеен мъж

• 16 782
  • 499
  •   1
Отговори
# 135
Ааааа, тя била само любовница (мъжа изобщо не го коментирам, то е ясно че е гнила ябълка). Това нищо не е в днешно време. Я се погледайте в другите теми за любовниците-до една ги съдят как не ги е срам да се хванат с женен мъж, че разбиват семейство и т.н.
Лично на мен и най-красивия и харизматичен мъж да ми дойде да "ме иска", като разбера, че е обвързан (с брак или без), рязко ми става твърде антипатичен за каквито и да е взаимоотношения.
Някои хора го наричаме достойнство.

Ами ако не разбереш ? Или разбереш след 6 месеца ?

Викаш авторката направо да влиза в манастир и да не се мъчи повече в тоя грешен свят. Амаха Wink
В случая човека си казва ,че има семейство и няма да се разведе.Ама пак се чудим дали да имаме отношения с него.
Едно е вече разведен или вдовец,друго е да е женен мъж.
И на всичко отгоре авторката сама споделя ,че на нея са и изневерявали и едва ли се е чувствала окрилена от ситуацията в която е била,ама сега се тика да бъде любовница.

# 136
  • София
Абе, като дойде "сляпата неделя", и принципите често остават на втори план...

# 137
За съжаление е така!
Както споменах,винаги съм отбягвала такива връзки досега!

# 138
  • София
За съжаление е така!
Продължавай да ги отбягваш. Всеки може да прекрати всяка връзка в първите две-три седмици, възползвай се и продължавай към някой свободен мъж. На сходни години сме, има доволно количество свободни мъже, ергени, щастливо разведени и прочее. Не си причинявай това.

# 139
Според мен всички са наясно в триъгълника. Даже може официалната съпруга да е насърчила мъжа си. Случаи всякакви. Ако ти обръща прилично количество внимание, защо не.

# 140
  • София
И аз мисля, че ситуацията е като в една съседна тема - всички са наясно и всички са ок.

# 141
  • София
Да се срещне с жена му и да разбере.

# 142
Хора, точно ценностна система се нарича.
Ако ме сваля обвързан човек, което се е случвало, аз лично се оттеглям. Имам някаква женска солидарност и някакви минимални принципи. 
Ясно е, че не дължа нищо на съпругата /приятелката, или че ако не съм аз, ще е друга.  Но пак е гнусно. За мен е липса на decency (почтеност), колкото и да ме иронизирате- и другите по-"морални " в тази тема.

Темата с изневярата има много пластове. Хората, които са ок да са любовници обичайно нямат почтеност.  Но ако оставим това настрана, за мен лично е и някакъв психологически проблем.  Реално е тъжно да си Окей с това.

По повод въпроса на авторката, защо пише като тийн, отговарям - и това е просто мое мнение: защото адресираш основно коментари, които ти изнасят.  Защото на всичко останало отговаряш приятно разсеяно.  Защото се връзваш колко е запусната официалната и колко ти я превъзхождаш (с някакво задоволство). Защото дори вярваш на тези приказки
 А не си на 20. Всички кръшкачи имат еднакъв репертоар - колко е ужасна съпругата, как секс не правят с нея ..
 Дори факта, че го идеализираш.  Мен ме съмнява да е толкова успешен и невероятен.  По-скоро е обигран.  Ако си успешен си пазиш семейството най-малкото и си запълваш липсите по-конструктивно.

# 143
За съжаление е така!
Продължавай да отбягваш.Ще кажеш мъже няма.
И на мен ми пишат разни семейни,канят ме на кафета.Директно си казват какво търсят и че си имат жена ,дете,ама няма да се разведат,е не съм си легнала с никой от тях.
Има симпатични,има и не толкова.
И мен ме сърби ,ама ги отрязвам.
Моят мъж имаше любовница,защо аз трябва да ставам любовница.

# 144
  • Обран бостан ;)
На сходни години сме, има доволно количество свободни мъже, ергени, щастливо разведени и прочее. Не си причинявай това.

Ами прати и някой. Не бъди егоистка да ги държиш всичките за себе си. Trollface

Сори авторке, че се забавлявам за твоя сметка. Wink

# 145
  • София
На сходни години сме, има доволно количество свободни мъже, ергени, щастливо разведени и прочее. Не си причинявай това.

Ами прати и някой. Не бъди егоистка да ги държиш всичките за себе си. Trollface

Сори авторке, че се забавлявам за твоя сметка. Wink
Да каже къде е и ще и пратя. В изброяването забравих и овдовели, че сред приятелите ми има и такива. А и тук говорим за неангажираща връзка на хора, които няма тепърва да правят семейство, та кръгът се разширява доста, не е като да рискува да продължи грозни гени или да събира мръсните чорапи на някой неприятник в бъдеще.

# 146
Има бракове, които съществуват само на хартия, заради чисто икономически въпроси. Но двамата души си имат отделен личен живот. Каква е ситуацията тука, не се знае, т.е. не се знаят разни детайли, така че...

# 147
  • Paris, France
Точно си е безплатен секс, защото за всичко останало си има жена си. А авторката търси повече от това.

Викаш, има кой безплатно да му пере чорапите и гащите, та авторката освен безплатен секс, да вземе и това да предлага. WTF?

За 57 годишен е нормално да не иска да се развежда. Не знам имате ли представа какво е да делиш и продаваш имоти, да се занимаваш с бумащина, да се изнасяш и да търсиш квартири. При всяка продажба ще губи някакъв процент данък, нотариални такси. После трябва да търси да купува други имоти, да си намира и обзавежда жилище. Разваля семейната идилия на деца и внуци. Това не са двама 25 или 35 годишни без деца и с по една панелка от мама и тате, купена преди брака.

Жената си има големи деца. Едва ли ще тръгне да се жени и да се сдобива с излишен наследник. Трябва и малко романтика и секс. Предвид това, че живее в чужбина, а търси българин, ще има да търси още 20 години ако остави този, когото харесва. Не знам къде е, но българските мъже около нейната възраст рядко са Уау. Кой с ишиас, кой с високо кръвно. 80% са с корем и без коса.

Някой писа, че можела да се изложи пред децата си. Точно с женен никога. Те няма и да разберат. По ще се изложи ако връзка със свободен тръгне зле.

Много си е добре щом вече са правили секс и и харесва. И никой не и пречи да продължава да си пише с други мъже и ако хареса някого, да шитне женения.

Женен се разкарва много лесно. Знам го от мои разведени женски роднини и потвърждавам от опит.

# 148
Хора, точно ценностна система се нарича.
Ако ме сваля обвързан човек, което се е случвало, аз лично се оттеглям. Имам някаква женска солидарност и някакви минимални принципи. 
Ясно е, че не дължа нищо на съпругата /приятелката, или че ако не съм аз, ще е друга.  Но пак е гнусно. За мен е липса на decency (почтеност), колкото и да ме иронизирате- и другите по-"морални " в тази тема.

Темата с изневярата има много пластове. Хората, които са ок да са любовници обичайно нямат почтеност.  Но ако оставим това настрана, за мен лично е и някакъв психологически проблем.  Реално е тъжно да си Окей с това.

По повод въпроса на авторката, защо пише като тийн, отговарям - и това е просто мое мнение: защото адресираш основно коментари, които ти изнасят.  Защото на всичко останало отговаряш приятно разсеяно.  Защото се връзваш колко е запусната официалната и колко ти я превъзхождаш (с някакво задоволство). Защото дори вярваш на тези приказки
 А не си на 20. Всички кръшкачи имат еднакъв репертоар - колко е ужасна съпругата, как секс не правят с нея ..
 Дори факта, че го идеализираш.  Мен ме съмнява да е толкова успешен и невероятен.  По-скоро е обигран.  Ако си успешен си пазиш семейството най-малкото и си запълваш липсите по-конструктивно.
Нарушени принципи има,не го отричам.
По повод задоволството ми относно това как изглежда съпругата,няма нищо вярно,съжалявам.
Явно има много други качества,за да иска да остане с нея ,как изглежда не е най-определящото.
И не го идеализирам,харесвам го и ми харесва как Аз се чувствам.
И да подчертая,че не страдам от липса на обожатели,но не е било моето.
Благодаря

# 149
Ами ако не разбереш ? Или разбереш след 6 месеца ?
Викаш авторката направо да влиза в манастир и да не се мъчи повече в тоя грешен свят. Амаха Wink
В случая, той още от началото си е казал какъв е и що е. И тя с целия си акъл е продължила.
Щом и нейния вече бивш съпруг ѝ е изневерил, тя защо се е развела с него? Като в това мъж да си има любовница няма нищо лошо? Сега за нея не е проблем да е любовница, ама щом е бил нейния мъж....
Кой знае и нейния бивш как я е описвал на тогавашната си любовница-сигурно и тя е била грозна, мързелива и неподдържана и от как е родила децата секс не правят....
Любовницата на бившия ми съпруг не беше основното за развода,но заби последния пирон.
Там проблемите бяха други, отношението му към сина ни
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт