Връзка със семеен мъж

• 16 781
  • 499
  •   1
Отговори
# 120
  • Out of the Mix
Хахах, и накрая да дойде Мунчо - неподдържан, вмирисан, мазна коса, с неизрязани нокти, да не "уважи усилията", какво остава да не почерпи. Joy

# 121
Оф, като кажете "безплатен секс", все едно предлагате някаква ултра скъпа услуга. Жените също сме пълноправни участници в този секс, и на нас ни излиза безплатен. Защо го изкарвате като някакво благоволение да се "дадете" на мъж?

Абе неЙ така.Trollface
 В една от темите потребителка ми обясни какви са нейните разходи за да се приведе във форма, подходяща за е**е.
По памет - грим, прическа, бельо, епилация, бензин в колата (нейната) за да отиде на срещата.
Сериозна инвестиция си е Wink
По принцип е така и когато можеш да си го позволиш,това пак ти носи някакви положителни емоции,ново бельо,дрешка, прическа...и т.н.

# 122
  • here and now
Искам да попитам всички широкоскроени "Ако това е вашият съпруг?"
Или все ви е тая. Да носи пари вкъщи и да сте омъжена пред обществото ви задоволява...
Не съдя, но и не бих насърчавала такива отношения.

# 123
  • Out of the Mix
Разбира се, че носи.
В края на крищата го правиш за себе си първо, спрямо натюрел и предпочитания.
Самочувствието и идентичността, персоналността така се изгражда.
След което привличаш себеподобни.
Затова си и в тази ситуация, в която си.

# 124
Хахах, и накрая да дойде Мунчо - неподдържан, вмирисан, мазна коса, с неизрязани нокти, да не "уважи усилията", какво остава да не почерпи. Joy
Хаха,това си проличава обикновено още в началото

# 125
Смешно ми е като почнете с това "търсел безплатен секс"!
Ей хора, на 53 години повечето жени секс виждат на високосна година. Пък че някой я търсел за секс никак не е зле. И само бурен секс да намаже за определен период от време - добре е за здравето, самочувствието, егото.

И няма как който и да е тук да знае какво ще стане накрая. може да се влюби мъжа и да се разведе, може авторката друг да срещне. Айде няма нужда да вадим кристалните кълба и да гадаем.

Има нещо хубаво. Страхува се да го изживее. Живей, момиче! Какво друго хубаво да има в живота!

# 126
Авторката отговаря като друга потребителка с подобна тема от съвсем скоро. 1000 страници - нищо съществено.
Дежа вю, хлъзгавичко е времето.

# 127
Аз бих те посъветвал да си я изживееш емоцията, пък какъвто и да е резултата накрая. Станала си на 53, изгледала си си децата, свободна жена си, не дължиш обяснения на никой за нищо.
Имаше една приказка, че като ни дойде края не съжаляваме за глупостите дето правили, а съжаляваме за тия дето не сме. Давай и каквото-такова.

# 128
Авторката отговаря като друга потребителка с подобна тема от съвсем скоро. 1000 страници - нищо съществено.
Дежа вю, хлъзгавичко е времето.
Имате грешка
Вчера съм се регистрирала

# 129
Не мога да повярвам как почти всички тук оправдават и насърчават авторката. Как изневяра на 20-30-40 години я осъждате строго (доста теми има из форума), а авторката в случая като била на 50+ години и се ползва с някаква привилегия ли? .....

Авторката не изневерява на никого!
Г-н Шефът изневерява.
Авторката има възможност да се радва на вниманието му - колкото и мимолетно да е то.
Аз лично бих ошамарила господина и бих му събрала чорапите и гащите, ако бях на мястото на съпругата му.
На авторката бих й пожелала да си намери по-читав партньор, след като си вдигне самочувствието с този екземпляр.

# 130
  • София
Не мисля, че има база за сравнение между мацоранка на 20 и зряла жена на 50 с деца и брак зад гърба си.

# 131
Искам да попитам всички широкоскроени "Ако това е вашият съпруг?"

Ако това е моят съпруг, повтарям - ще бъде виновен той! И ще "спирам" него, не всяка потенциална.

Срам ме е от поведението на авторката, повече предполага тийнейджърски години, а не зряла възраст. Всяка жена/мъж който изневерява си заслужава съдбата.

Ами именно! Авторката в случая не изневерява на никого и въпреки това, очевидно й е гузно на съвестта, щом пуска тема. А няма за какво, тя не е длъжна на никого.

# 132
  • София
И аз съм учудена от толкова поощрителни коментари. Връзка с женен мъж не само не може да служи за повдигане на духа, а ако авторката е толкова отчаяна, само ще я досъсипе. То нормално една жена иска да е ухажвана, желана, единствена, а вместо това ще се завира някъде си тайно и после ще си спомня, ще не ще, как сега съпругата е в положението, в което е била тя, когато нейният собствен мъж и е изневерявал. Малко повече трябва да се обича човек, първо себе си, за да не влиза в подобни унизителни истории.

# 133
[Авторката не изневерява на никого!
Г-н Шефът изневерява.
Ааааа, тя била само любовница (мъжа изобщо не го коментирам, то е ясно че е гнила ябълка). Това нищо не е в днешно време. Я се погледайте в другите теми за любовниците-до една ги съдят как не ги е срам да се хванат с женен мъж, че разбиват семейство и т.н.
Лично на мен и най-красивия и харизматичен мъж да ми дойде да "ме иска", като разбера, че е обвързан (с брак или без), рязко ми става твърде антипатичен за каквито и да е взаимоотношения.
Някои хора го наричаме достойнство.
Точно това се опитвах вчера да обясня,че в другите теми същите тези хора които я насърчават да си изживее тръпката,в другите теми плюят любовницата.
Това че тя не изневерява на никого,означава че трябва да спи с женен мъж ли ?
Не мога да повярвам просто какво съвети се дават тук.Очевидно е че по-голямата част от жените/мъжете в днешно време нямат морал,съвест и най-вече ценностна система.
Понеже се разсъждава по този начин и всеки е готов на си легне с всеки, се разбиват семейства,хората се развеждат,децата страдат и тн.

# 134
  • Обран бостан ;)
Ааааа, тя била само любовница (мъжа изобщо не го коментирам, то е ясно че е гнила ябълка). Това нищо не е в днешно време. Я се погледайте в другите теми за любовниците-до една ги съдят как не ги е срам да се хванат с женен мъж, че разбиват семейство и т.н.
Лично на мен и най-красивия и харизматичен мъж да ми дойде да "ме иска", като разбера, че е обвързан (с брак или без), рязко ми става твърде антипатичен за каквито и да е взаимоотношения.
Някои хора го наричаме достойнство.

Ами ако не разбереш ? Или разбереш след 6 месеца ?

Викаш авторката направо да влиза в манастир и да не се мъчи повече в тоя грешен свят. Амаха Wink

Общи условия

Активация на акаунт