Връзка със семеен мъж

• 16 761
  • 499
  •   1
Отговори
# 105
Ееее, то какво откритие, като топлата вода.
Въпросът е само ще понесете ли цената/струва ли си? Оттам насетне действате в избраната посока,
Това се питам и аз,ще се разбере.
Благодаря

# 106
Той нямало да се развежда, ама не зависи само от него. Ако жената го хване в крачка и е от нервничките и нетърпящите изневери, тя ще го шитне и тогава авторката печели свободен мъж, склонен да изневерява.

# 107
Колко пък пъти в този живот има любов, химия, хубав секс и тръпка? Я си го изживей!

Но приеми урока, който живота ти дава! Строго си съдила грешните, а ето, че сега правиш същото! Това те гризе!

# 108
  • София
Те жените на такива образи не са от един и два панаира връщани и обикновено си знаят стоката. Та едва ли дамата ще е изненадана, че мъжът й е по сайтове и по любовници.
Колкото до чувствата - познавам жени, които успяват да действат почти като роботи, да. Като кажат, че ще се прави секс и хубаво прекарване без излишни чувства, ей, не знам как, ама го правят. Някакъв инстинкт за самосъхранение е може би.
Та затова и написах - да се живее тръпката и любовта е прекрасно, но ако си позволи да развихри прекалено много емоциите, после ще боли. Развихрят ли се емоциите, ще се почнат мечти за сериозни отношения, за общи почивки, за нещо повече. А той сам е казал, че няма да се развежда.

# 109
  • Paris, France
На твоя възраст съм, щастливо женена и в чужбина от десетилетия, също имам претенции, заради които трудно намирах мъже, които да ми харесат.

Самият факт, че си на 53г и търсиш българин намалява контингента подходящи за връзка значително. Ако сложиш и изискване да е свободен, то едва ли и един ще намериш.

На твое място бих си изживяла връзката без съжаления и без угризения. Радвай се на времето заедно и бъди щастлива!

Данък обществено мнение не плащам откакто се помня.

Ако беше на 20, 30 или 35г и без деца, щях да ти пиша друго. Дошъл ти е шансът - грабни го!

Успех и щастие ти желая. И много любов.

# 110
На твоя възраст съм, щастливо женена и в чужбина от десетилетия, също имам претенции, заради които трудно намирах мъже, които да ми харесат.

Самият факт, че си на 53г и търсиш българин намалява контингента подходящи за връзка значително. Ако сложиш и изискване да е свободен, то едва ли и един ще намериш.

На твое място бих си изживяла връзката без съжаления и без угризения. Радвай се на времето заедно и бъди щастлива!

Данък обществено мнение не плащам откакто се помня.

Ако беше на 20, 30 или 35г и без деца, щях да ти пиша друго. Дошъл ти е шансът - грабни го!

Успех и щастие ти желая. И много любов.
Сърдечно благодаря!
И на теб желая същото и ще се замисля относно контингента!

# 111
Авторке, по-млада съм от теб, но явно с повече опит. Та от опит искам да ти кажа, че нищо хубаво няма да се случи от цялата работа.

# 112
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.
Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка.
На мен ми се вижда много рисковано, от една страна съпругата, която е възможно да направи проблеми, от друга - децата ти да се срамуват, трето - да бъдеш използвана за безплатен секс. Плюс цялото криене и пазене. Но, ти си зряла жена и решаваш сама.
Аз лично никога не съм била втора цигулка, така съм си устроена. Важно ми е всичко да е явно и ясно.

# 113
Но той каза,че е семеен(на 57г е) и категорично няма да се разведе.
Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка.
На мен ми се вижда много рисковано, от една страна съпругата, която е възможно да направи проблеми, от друга - децата ти да се срамуват, трето - да бъдеш използвана за безплатен секс. Плюс цялото криене и пазене. Но, ти си зряла жена и решаваш сама.
Аз лично никога не съм била втора цигулка, така съм си устроена. Важно ми е всичко да е явно и ясно.

Винаги ми е било странно защо се смята, че мъжът "използва", а жената е "използвана" за секс. Все едно сексът е работа някаква, ангария непосилна за жената. Мъжът получава секс, жената също. Удоволствието е за двамата.

# 114
  • Обран бостан ;)
Винаги ми е било странно защо се смята, че мъжът "използва", а жената е "използвана" за секс. Все едно сексът е работа някаква, ангария непосилна за жената. Мъжът получава секс, жената също. Удоволствието е за двамата.

И на мен ми е странно, но така жените минават в роля на жертви и получават дивиденти. Wink

Да ме извиняват всички, които намират факта, че мъжът е женен и има други любовници за отрицателен, ама мъж на 50 и кусур, живеещ сам, без любовница даже .... не ми се струва да е 100% читав.

# 115
А защо пък да не си вдигне самочувствието, благодарение на тази "връзка" и междувременно да си намери някой друг, който да е разведен/вдовец и т.н.?
В този случай, сегашната й ситуация ще й донесе само позитиви.

# 116
Оф, като кажете "безплатен секс", все едно предлагате някаква ултра скъпа услуга. Жените също сме пълноправни участници в този секс, и на нас ни излиза безплатен. Защо го изкарвате като някакво благоволение да се "дадете" на мъж?

# 117
Точно си е безплатен секс, защото за всичко останало си има жена си. А авторката търси повече от това.

# 118
  • Out of the Mix
Оф, като кажете "безплатен секс", все едно предлагате някаква ултра скъпа услуга. Жените също сме пълноправни участници в този секс, и на нас ни излиза безплатен. Защо го изкарвате като някакво благоволение да се "дадете" на мъж?
Toчно така.
+ това "нужди" имат и двата пола.

# 119
  • Обран бостан ;)

Абе неЙ така.Trollface
 В една от темите потребителка ми обясни какви са нейните разходи за да се приведе във форма, подходяща за е**е.
По памет - грим, прическа, бельо, епилация, бензин в колата (нейната) за да отиде на срещата.
Сериозна инвестиция си е Wink

Общи условия

Активация на акаунт