Връзка със семеен мъж

• 16 804
  • 499
  •   1
Отговори
# 180
Когато човек е влюбен, мисли, че е открил сродната си душа, и е преизпълнен с емоции, независимо на каква възраст е, иска едно - да бъде до любимия си, да го вижда, да чува гласа му, да го докосва, да правят всичко заедно, да се изучават, усещат и потъват в един друг максимално.

Да "изживееш емоцията си" не е да се съгласиш да си третото колело; да не можеш да звъннеш по всяко време, да не можеш да го видиш по всяко време, да не знаеш къде живее, да не може да ти покаже колекциите си с мъжки играчки, снимките с добри приятели, да не можеш да се гушнеш в пижамата му, след като той е отишъл на работа, а ти оставаш да полежиш в неговото легло... Да не можеш да му подариш подарък за рождения ден, да не можеш да го изненадаш спонтанно пред работата му с билети за кино...

Какво влюбване, каква емоция е това, което я съветвате да "изживее"? Не се сещам за нито една такава история, за която хората да си казват "Ех, каква хубава история, поне са си изживяли емоцията!" - и не защото всички са зли и нападат горките влюбени, а просто защото тези истории не са красиви.

Съветвате я просто да прави секс. Голямо постижение, ще каже човек, че е на 73, а не на 53.

# 181
  • Обран бостан ;)
Последно от мен, обещавам:
Скрит текст:
Като стане човек във втората половина на живота си, всяко нещо, което му доставя удоволствие трябва да го изцеди докрай. Втори живот няма да има.
Абсолютно съм съгласна, така трябва да е. С една малка подробност: да не е за сметка на някой друг.
Никой не е казал, че хората не заслужават да бъдат щастливи, всеки иска да е. И трябва да бъде.
Но не с цената на всичко.

Странно.
Толкова висок морал, пък пишете анонимно, все едно споделяте прегрешения, които не искате да се свързват с никнейма ви. Wink

# 182
Мда, разказвала съм за позната, която, слушайки моралистките, изгони изневеряващия и си остана сама, нещастна, поболя се и сега е възрастна и самотна. А човекът си живее с другата, радват се на внуците на единия, на другия, има си компания в старостта... Моралистките иначе са доволни де, изгонен и натирен. А той реално се молеше за прошка и втори шанс, като не ги получи - събра се с другата официално. Познатата ми съжалява, че е действала първосигнално, но не може да върне времето назад.

А можеше да го приеме обратно, той да продължи да се вижда с другата, случилото се да им разяде брака и да се поболее. Много хора не могат просто така да преглътнат изневяра. Моя близка прости и сега е на нокти всеки път мъжа и като излезе, получи паник атаки и май автоимунно.
Така че универсални съвети няма.

А пък съвети, насърчаващи изневяра, независимо за коя страна от триъгълника става въпрос,  в тоя форум са супер странни. Представям си ако мъж питаше, как щяхме да го пратим да се наслади на чувството.

Невена не я броя, тя е при франсетата, те са ... франсета. Simple Smile

Но според мен е пързалка и авторката само ви пуска фитили.

# 183
Точно това се опитвах вчера да обясня,че в другите теми същите тези хора които я насърчават да си изживее тръпката,в другите теми плюят любовницата.

Защо се учудваш? В другите теми се припознават в жената, чийто мъж изневерява, а тук – в любовницата, с която изневеряват. На принципа моето си е мое, а чуждото – общо. Демек – пак мое. Simple Smile

# 184
Когато човек е влюбен, мисли, че е открил сродната си душа, и е преизпълнен с емоции, независимо на каква възраст е, иска едно - да бъде до любимия си, да го вижда, да чува гласа му, да го докосва, да правят всичко заедно, да се изучават, усещат и потъват в един друг максимално.

Да "изживееш емоцията си" не е да се съгласиш да си третото колело; да не можеш да звъннеш по всяко време, да не можеш да го видиш по всяко време, да не знаеш къде живее, да не може да ти покаже колекциите си с мъжки играчки, снимките с добри приятели, да не можеш да се гушнеш в пижамата му, след като той е отишъл на работа, а ти оставаш да полежиш в неговото легло... Да не можеш да му подариш подарък за рождения ден, да не можеш да го изненадаш спонтанно пред работата му с билети за кино...

Какво влюбване, каква емоция е това, което я съветвате да "изживее"? Не се сещам за нито една такава история, за която хората да си казват "Ех, каква хубава история, поне са си изживяли емоцията!" - и не защото всички са зли и нападат горките влюбени, а просто защото тези истории не са красиви.

Съветвате я просто да прави секс. Голямо постижение, ще каже човек, че е на 73, а не на 53.
Тези неща неща и емоции ще липсват,съгласна съм.

# 185
И защо не се регистрира в сайт за хора, които търсят партньор, ами в някакъв еквивалент на Гепи ме, като си съгласна?

# 186
И защо не се регистрира в сайт за хора, които търсят партньор, ами в някакъв еквивалент на Гепи ме, като си съгласна?
Ама Вие знаете и къде съм се регистрирала,интересно??

# 187
Скрит текст:
Мда, разказвала съм за позната, която, слушайки моралистките, изгони изневеряващия и си остана сама, нещастна, поболя се и сега е възрастна и самотна. А човекът си живее с другата, радват се на внуците на единия, на другия, има си компания в старостта... Моралистките иначе са доволни де, изгонен и натирен. А той реално се молеше за прошка и втори шанс, като не ги получи - събра се с другата официално. Познатата ми съжалява, че е действала първосигнално, но не може да върне времето назад.

А можеше да го приеме обратно, той да продължи да се вижда с другата, случилото се да им разяде брака и да се поболее. Много хора не могат просто така да преглътнат изневяра. Моя близка прости и сега е на нокти всеки път мъжа и като излезе, получи паник атаки и май автоимунно.
Така че универсални съвети няма.
Скрит текст:
А пък съвети, насърчаващи изневяра, независимо за коя страна от триъгълника става въпрос,  в тоя форум са супер странни. Представям си ако мъж питаше, как щяхме да го пратим да се наслади на чувството.

Невена не я броя, тя е при франсетата, те са ... франсета. Simple Smile

Но според мен е пързалка и авторката само ви пуска фитили.

А можеше и да си стъпят на краката, да си оправят взаимоотношенията и сега да са си заедно и да си карат спокойни старини. 
Скрит текст:
Имам приятелка, която прости изневяра, ходиха на терапия, направиха промени и двамата, след което си заздравиха брака. И не, той не се крие да изневерява тайно, така им се стекоха обстоятелствата по-късно, че за съжаление се наложи да си променят живота коренно по неприятни причини и в момента животите и времето и на двамата са отдадени на тези причини, мисля че става ясно за какво говоря. Въпросът е, че са заедно, сплотени и силни. След изневяра.

# 188

Ами явно е място, където обвързани хора намират неангажиращи отношения.
Иначе щяхте да отсеете женените и да се свързвате само със свободни мъже.

# 189

Ами явно е място, където обвързани хора намират неангажиращи отношения.
Иначе щяхте да отсеете женените и да се свързвате само със свободни мъже.
Аз се регистрирах в нормален сайт,в последствие разбрах,че има и семейни,и фалшиви профили,това е навсякъде,така че не знам как бих го избегнала

# 190
Много лесно ще го избегнеш, ако не отговаряш на женени, като разбереш, че са такива, спираш комуникацията, както си писала в първия пост, ако пише, че е обвързан директно прекратяваш. Тоя излъга ли те, че е необвързан, за да излезеш с него?

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:38 от Iris04

# 191
Има мъже, които това го споделят на първа или втора среща. Този мъж така или иначе е решил, че ще изневери, ако не с нея, то с друга. Доколко другата страна я устройва такава връзка, това вече е друг въпрос.

# 192
Има мъже, които това го споделят на първа или втора среща. Този мъж така или иначе е решил, че ще изневери, ако не с нея, то с друга. Доколко другата страна я устройва такава връзка, това вече е друг въпрос.
Да,на първа среща го сподели

# 193

Е, това вече е супер мотивация   - "Ми то, ако не съм аз, ще е друга.  Въпреки, че е измамник и манипулатор, той така или иначе ще прасне някоя, що да не съм аз. "

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:54 от Iris04

# 194
Важно е според мен да не се обвързваш много много емоционално. Т.е да приемаш всяка среща като последна. Ако някой ще "хлътва", по-добре да е той, не ти.

Общи условия

Активация на акаунт