Връзка със семеен мъж

• 16 798
  • 499
  •   1
Отговори
# 165
Егати тъпата пързалка.

# 166
Отворена тема е и всеки ума право да пише мнението си. До неморалистите.  Да, авторката не изневерява, но участва в такива отношения.  Това също е укорително (поне за някои).
Хайде стига сте го извъртали, че все жената била виновна.  Не е "все". То е ясно, че ако не е тя, ще е друга.  Но доброволно да се пускаш в такива отношения пак не е Окей и за някои хора - очевидно малцинство, не е повод за гордост.  Да, непочтено е. Останалите "естетически" и "психологически " аргументи също са валидни.

Това ми е малко като жените на дилърите, които понякога го играят мулета.  Не разпространяват директно, но участват в това, и после горките невинни жертви.  Всичко е въпрос на избор в този живот и няма лошо да се посочи, че не всички избори посочват интегритет.

# 167
И вашата близка ли я наричате "кучка"и "ковра"
Чудесен изказ
А Вие как си мислите, че биха Ви нарекли? Дева Мария? Айде малко по-сериозно. Ще си помисля, че сте на 23, а не на 53 години.
Мъжа не го обсъждаме, защото той не е пуснал темата и защото е напълно ясно, че основната вина е негова.
Авторката може да няма вина, колкото неговата, но далеч не е бяла и добра. И няма сила на света, която да я оправдае (именно това търси с тази тема тук-оправдание на поведението си, да ѝ кажете, че нищо лошо не прави и да продължава в същия дух).
И на тези години да не може да прави разлика между правилно и грешно....
Нека си изживее тръпката, нека се наслади на момента, щом като толкова я сърби.
Само да не живее с мисълта, че единствена и неповторима и че наистина се радва на такова голямо мъжко внимание, защото тука някакви комплекси и малодушие са намесени.
Ок,ваше мнение

# 168
  • Варна
Голяма злоба, голяма завист, че жена на 50+ изглежда добре, живее без съществени проблеми и е намерила мъж, на който му харесва да прави секс с нея и я желае. Пък то морал, пък коври, пък скрупули, пък почтеност, яко хапане, яко епитети.

# 169
  • София
Голяма злоба, голяма завист, че жена на 50+ изглежда добре, живее без съществени проблеми и е намерила мъж, на който му харесва да прави секс с нея и я желае. Пък то морал, пък което, пък скрупули, пък почтеност, яко хапане, яко епитети.
Не оправдавам епитетите. И все пак, как разбрахме, че изглежда добре? За мен е по-скоро обратното и от самота и изолация е опряла до интернет запознанства и се е нахендрила на женения Ромео. Отчаянието е много лош съветник.

# 170
Голяма злоба, голяма завист, че жена на 50+ изглежда добре, живее без съществени проблеми и е намерила мъж, на който му харесва да прави секс с нея и я желае. Пък то морал, пък коври, пък скрупули, пък почтеност, яко хапане, яко епитети.
Дори не зная значението на тази дума.

# 171
Стига с тая вина и с тоя измислен морал! Като стане човек във втората половина на живота си, всяко нещо, което му доставя удоволствие трябва да го изцеди докрай. Втори живот няма да има.

# 172
  • София
Стига с тая вина и с тоя измислен морал! Като стане човек във втората половина на живота си, всяко нещо, което му доставя удоволствие трябва да го изцеди докрай. Втори живот няма да има.
Именно. Тази история, според мен, ще и донесе само още драма и страдание. И моралът не е измислен, всеки нормален човек изпитва вина и се чувства гадно в подобна история. В един момент. Вероятно не в този, но няма да и остане добър вкус, най-вероятно.

# 173
Голяма злоба, голяма завист, че жена на 50+ изглежда добре, живее без съществени проблеми и е намерила мъж, на който му харесва да прави секс с нея и я желае. Пък то морал, пък което, пък скрупули, пък почтеност, яко хапане, яко епитети.
Не оправдавам епитетите. И все пак, как разбрахме, че изглежда добре? За мен е по-скоро обратното и от самота и изолация е опряла до интернет запознанства и се е нахендрила на женения Ромео. Отчаянието е много лош съветник.
Темата не е как изглеждаме на 53,но висока съм 167,56 кг, кестенява чуплива коса,зелени очи,плътни устни,не знам защо бих лъгала.
Отчаяние може би е имало, когато останах сама с децата в чужбина и наистина трябваше само да работя,за да им подсигуря дом и спокойна обстановка,за да учат,всеки,който живее е чужбина знае за какво иде реч.
Отделно и да бъда достатъчно разбираща, за да могат да говорят за всичко с мен.
Слава Богу,справих се и вече са успешни и са си поели пътя.
Самотата определено не е ок,но със всичко се  свиква.

# 174
  • Paris, France
Общоприетият морал, затова е общоприет, защото всеки го е приел и като е виновен се чувства виновен. А като си с някой виновен си погнусен. Човекът се прибира при жена си и тя остава сама. Няма да е във връзка с него, щом е избягвала женени явно не и по вкуса и ще страда. Не случайно и пуска темата. Лично аз вече я посъветвах да обича повече себе си и да не си организира излишни страдания. Нали сме на нейна страна все пак.

Не е неприето женен мъж да има любовница. Във Франция е институция и никому не мигва окото.

И като разкара въпросния човек няма да е сама?

Сама, сама. И жена му е сама докато той работи или е с любовницата и не се оплаква.

Авторката вероятно работи, освен че има социален живот, приятели, деца (ако са наблизо). Начесва си крастата, прави си кефа и продължава да живее както си е живяла досега.

# 175
  • София

Отчаяние може би е имало, когато останах сама с децата в чужбина и наистина трябваше само да работя,за да им подсигуря дом и спокойна обстановка,за да учат,всеки,който живее е чужбина знае за какво иде реч.
Да, темата не е за това кой как изглежда. Не знам в коя чужбина си, но в някои чужбини може да е доста по-самотно от в други. И като казах отчаяние, не е с цел да те обидя изобщо, напротив. Разбирам как се е получило, но мисля, че заслужаваш повече. Надявам се и ти да започнеш да го мислиш.

# 176
Да, точно така, голяма завист - да ти изневеряват и след това да си втора цигулка. Все преживявания за пожелаване. Дано на годините на авторката не изпадна в нейното положение. А тя дано да си вдигне морала и собствената стойност.

И нали иска мнения?! То не може само ,,изживей си го".

# 177

Да, темата не е за това кой как изглежда. Не знам в коя чужбина си, но в някои чужбини може да е доста по-самотно от в други. И като казах отчаяние, не е с цел да те обидя изобщо, напротив. Разбирам как се е получило, но мисля, че заслужаваш повече. Надявам се и ти да започнеш да го мислиш.
Не съм се обидила, няма проблем.
Исках само да уточня.
Благодаря!

# 178
Мда, разказвала съм за позната, която, слушайки моралистките, изгони изневеряващия и си остана сама, нещастна, поболя се и сега е възрастна и самотна. А човекът си живее с другата, радват се на внуците на единия, на другия, има си компания в старостта... Моралистките иначе са доволни де, изгонен и натирен. А той реално се молеше за прошка и втори шанс, като не ги получи - събра се с другата официално. Познатата ми съжалява, че е действала първосигнално, но не може да върне времето назад.

# 179
И вашата близка ли я наричате "кучка"и "ковра"
Чудесен изказ
А Вие как си мислите, че биха Ви нарекли? Дева Мария? Айде малко по-сериозно. Ще си помисля, че сте на 23, а не на 53 години.
Мъжа не го обсъждаме, защото той не е пуснал темата и защото е напълно ясно, че основната вина е негова.
Авторката може да няма вина, колкото неговата, но далеч не е бяла и добра. И няма сила на света, която да я оправдае (именно това търси с тази тема тук-оправдание на поведението си, да ѝ кажете, че нищо лошо не прави и да продължава в същия дух).
И на тези години да не може да прави разлика между правилно и грешно....
Нека си изживее тръпката, нека се наслади на момента, щом като толкова я сърби.
Само да не живее с мисълта, че единствена и неповторима и че наистина се радва на такова голямо мъжко внимание, защото тука някакви комплекси и малодушие са намесени.
Далеч съм от тази мисъл.
Никой не е единствен и неповторим.

Общи условия

Активация на акаунт