Връзка със семеен мъж

• 16 785
  • 499
  •   1
Отговори
# 150
Към моралистите - спрете да осъждате хората, че правят това, което не бихте направили!
Хората са различни и имат различни виждания!
Авторката си е "платила" своя данък в провалените семейни взаимоотношения.
Господина е за ... тепане, но в този случай авторката просто се е възползвала от ситуацията. Никъде не е написала, че му виси на врата в очакване той да се разведе, за да я вземе нея. Пък и би било глупаво от нейна страна да го вземе, па дори и да се разведе. На тоя вяра да му нямаш никога и за нищо.
Но изневеряващия е той и тя не го е изнасилила!
Не приемам изневярата и няма да я простя, но пак казвам - авторката не е виновна за скапаните взаимоотношения в семейството на Шефа. Тоя плужек вече е съсипал кавото е могъл и без нейната помощ.
Kosano е имала нужда от ново начало, получила го е. Сега просто трябва да подмине Шефа като малък камък и да продължи напред.

# 151
Като не иска осъждане, защо пуска тема авторката?
Похвали се.

Нямаше въпрос от нейна страна дали е правилно.
Тя всъщност нищо не пита. Така че всеки си споделя позицията.
Като гледам дискусията и харесва, защото често отговаря.

# 152
Към моралистите - спрете да осъждате хората, че правят това, което не бихте направили!
Хората са различни и имат различни виждания!
Авторката си е "платила" своя данък в провалените семейни взаимоотношения.
Господина е за ... тепане, но в този случай авторката просто се е възползвала от ситуацията. Никъде не е написала, че му виси на врата в очакване той да се разведе, за да я вземе нея. Пък и би било глупаво от нейна страна да го вземе, па дори и да се разведе. На тоя вяра да му нямаш никога и за нищо.
Но изневеряващия е той и тя не го е изнасилила!
Не приемам изневярата и няма да я простя, но пак казвам - авторката не е виновна за скапаните взаимоотношения в семейството на Шефа. Тоя плужек вече е съсипал кавото е могъл и без нейната помощ.
Kosano е имала нужда от ново начало, получила го е. Сега просто трябва да подмине Шефа като малък камък и да продължи напред.
Затова е форум,всеки си споделя мнението.Ако не и харесва да не е пускала тема.
Да не ви идва на вас на главата да сте любовница или мъжът ви да има любовница.
Не подкрепяте изневярата,осъждате я ,ама иначе авторката да ходи да спи с женен.

# 153
Като не иска осъждане, защо пуска тема авторката?
Похвали се.

Нямаше въпрос от нейна страна дали е правилно.
Тя всъщност нищо не пита. Така че всеки си споделя позицията.
Като гледам дискусията и харесва, защото често отговаря.
Писала съм,че ще съм благодарна за съвети и мнения.
Приемам всякакви мнения и на всеки е ясно,че не е правилно.
Няма защо да го задавам този въпрос.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 11:58 от Kosano

# 154
"Споделяне на мнение" и "осъждане" са много различни неща!
И към четящите само това, което искат:
Не, не одобрявам изневярата! Меко казано не я одобрявам! Ненавиждам такива взаимоотношения и няма да ги търпя!!!
Но авторката не изневерява на никого!
Кое от това не разбрахте, за да го напиша пак и по-бавно?

# 155
  • Paris, France
Да, и аз не разбирам защо се въртят писанията около изневяра. Авторката не изневерява.

# 156
Ама някои тук са сигурни, че изневяра сме виждали само по филмите. Да сме си представели това, да сме си представели онова, все едно от Луната падаме, не живеем живия живот. Ами представете си пък вие, че сме минали през някои изживявания и все пак си мислим, че любовницата не е виновна за изневярата на мъжа.

# 157
Имам близка в идентична ситуация. Двама мъже й изневеряват и накрая към 50 - става тя любовница на обвързан. И той няма да остави жена си. Оплаква се понякога, че няма с кого да излиза, вкъщи й е самотно, не могат да излизат в града, трябва да ходят по други градове и т.н. Няколко пъти през годините беше на срещи, ама не са като Него. Според мен така ще си откарат. До някакъв момент на здравословен проблем или повече да не им се прави секс изобщо, щото тях основно това ги събира.

Авторке, ти проблем със съвестта ли имаш? Какви мнения и съвети искаш и то при свършен факт? Да обсъждаме за/против изневерите в късна възраст ли? Нямаш ли изградено мнение на тези години?

Моето мнение - ковренски лелински истории. Чувствала го. Joy Човекът освен чувства има мисъл и воля и се различава от животното по съвестта и разума. Съветът ми - бъди по-малко кучка, повече човек.Wink

# 158
Имам близка в идентична ситуация. Двама мъже й изневеряват и накрая към 50 - става тя любовница на обвързан. И той няма да остави жена си. Оплаква се понякога, че няма с кого да излиза, вкъщи й е самотно, не могат да излизат в града, трябва да ходят по други градове и т.н. Няколко пъти през годините беше на срещи, ама не са като Него. Според мен така ще си откарат. До някакъв момент на здравословен проблем или повече да не им се прави секс изобщо, щото тях основно това ги събира.

Авторке, ти проблем със съвестта ли имаш? Какви мнения и съвети искаш и то при свършен факт? Да обсъждаме за/против изневерите в късна възраст ли? Нямаш ли изградено мнение на тези години?

Моето мнение - ковренски лелински истории. Чувствала го. Joy Човекът освен чувства има мисъл и воля и се различава от животното по съвестта и разума. Съветът ми - бъди по-малко кучка, повече човек.Wink
И вашата близка ли я наричате "кучка"и "ковра"
Чудесен изказ

# 159
  • София
Да, и аз не разбирам защо се въртят писанията около изневяра. Авторката не изневерява.
Въртят се около изневяра, защото любовникът и изневерява, това е гадно. По-гадното е, че тя е другата жена, няма да има нормални отношения, дори неангажиращи и не вярвам да се почувства добре от всичко това. Не са само морални причините, за мен са повече естетически и емоционални.

# 160
  • София
Айде пак жената виновна, че той не си държи ципа затворен извън къщи...

# 161
  • Обран бостан ;)
Споко бе моралните. На авторката и влиза, не на вас.

# 162
И вашата близка ли я наричате "кучка"и "ковра"
Чудесен изказ
Тя не иска мнение и съвети. Живее си живота.

# 163
  • Paris, France
Въртят се около изневяра, защото любовникът и изневерява, това е гадно. По-гадното е, че тя е другата жена, няма да има нормални отношения, дори неангажиращи и не вярвам да се почувства добре от всичко това. Не са само морални причините, за мен са повече естетически и емоционални.

Любовникът няма как да и изневерява. Не и е дал обет за вярност.

Ми тя и да го напусне няма да има нормални отношения. Писа, че трудно някой и допада. Сега има 50 или 75, а може и 100% от това, което търси. Като го напусне ще е на нула, с никакви перспективи да срещне свободен с подобни качества.

# 164
  • София
Общоприетият морал, затова е общоприет, защото всеки го е приел и като е виновен се чувства виновен. А като си с някой виновен си погнусен. Човекът се прибира при жена си и тя остава сама. Няма да е във връзка с него, щом е избягвала женени явно не и по вкуса и ще страда. Не случайно и пуска темата. Лично аз вече я посъветвах да обича повече себе си и да не си организира излишни страдания. Нали сме на нейна страна все пак.

Общи условия

Активация на акаунт