Каква шевна машина и откъде - тема 2

• 9 912
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Хаха, електричар, благодаря за мнението. На частта с мъжа се разсмях, мисля, да му го споделя. В интерес на истината точно той ми избра тази машина, доста обича да гледа ревюта, да чете коментари и е убеден, че ще ми хареса точно тя и направо ми я е поръчал. Аз май ще си взема овърлочна машина допълнително, защото май той не разбира каква е разликата  хаха.

# 301
Аз да попитам Електричар, какво мисли за тази машина. Стана ми интересно, защото я продават втора ръка за 2600 лв. Аз нямам толкова излишни пари в момента, но ми изглежда много добре самата машина, въпреки че още не съм станала майстор, даже нямам оверлог...
https://www.bernette.com/bg-BG/modeli/bernette-79?srsltid=AfmBOo … TLrIGjKxGm31P-EZF

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:42 от nod32

# 302
Това е комбинирана шевна и бродировъчна машина, която е с истински двоен транспорт. Има определен брой бродерии, а за други има безплатни и платени. Трябват скъпи качествени конци и подложки. Да се научиш да шиеш на шевна машина не е толковаа трудно, но за бродировъчна иска много знания, проби и грешки. Различните марки машини си имат собствени формати. Тази ползва EXP (най-препоръчителен) PES DST. За други формати има безплатен конвертор Wilcom Truesizer. Добре е да има човек с много практика да ти даде указания.
А липсата на оверлог е престъпление спрямо семейството. Немедленно да се изчервиш, засрамиш и поправиш!
Дай поръчка на Дядо Коледа, да ти го донесе за подарък!

# 303
Благодаря за отговора, Електричар. Ще мисля за оверлог.

Общи условия

Активация на акаунт