Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да скъся ски панталон?
Коя шевна машина е подходяща за шиене на килими?
Каква е целта на оверлога?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да скъся ски панталон?
-
Коя шевна машина е подходяща за шиене на килими?
Когато избирате шевна машина за шиене на килими, е важно да имате предвид, че повечето домашни машини може да не са подходящи за дебелите материали. Препоръчително е да инвестирате в индустриална машина, която разполага с необходимата мощност и функции, за да се справи с предизвикателството на шиенето на килими.
-
Каква е целта на оверлога?
-
Как да поддържам шевната машина?
-
Кое е най-доброто масло за смазване на шевна машина?
. Шия играчки по рисунки на дъщеря ми. Тя се е запали да си купува дрехи и да си ги реже и свива. Не изкарвам някакви конфекции и подгъви и определено обичам да шия на ръка
Аз за себе си съм замислила едно кашонче с надпис Bernina, ама не съм съвсем сигурна, затова идвам тук, за да събера кураж. Искам да си купя домашна шевна машина Bernina. Някой има ли такава, та да сподели впечатления. Лично аз на BERNINA 335 съм хвърлила око, защото има и лост за крачето. 

Автоматично, автоматично +1 и автоматично +2, и обратно в - . И ще погледна да няма нещо заседнало. Уж я отварях, чистих, смених иглата с нова .
Предполагам, че няма нужда да споменавам, че си търся машина. Начинаеща съм, пипала съм машина няколко пъти в живота си, поназнайвам малко (чисто теоритично). Препрочетох изписаното по темата до тук, и не успявам да реша каква машина да си взема, чак главата ме заболя от размисли...Та основната ми е цел е да започна с някакви дребни корекции (панталони, чат пат дънки, тениски), декорации, калъфки, такива неща с идеята след време да започна да си кроя и шия дрехи сама. Долкото разбирам на някакъв етап ще трябва да си взема и втора машина (оверлог/покривна). Чуденето в момента ми е следното: дали да взема нещо в порядъка на 350-400лв, за да видя дали ще ме бива изобщо и тогава да инвестирам и в оверлог, или да дам малко повече и да закупя нещо като Bernette crafter 05? Бюджета ми е 600. Обикновено с техниката се изхвърлям и все си купувам неща, на които ползвам само базовите функции, та за това сега се чудя дали да изменя на себе си с нещо по-базово като начало
Хубава вечер пожелавам