Какво ще купя отново - 10

• 90 084
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Благодаря ви, ще го потърся и закупя.

# 151
  • София
Скрит текст:
Да похваля този шампоан:

Направи косата на детето абсолютно мека и блестяща, усещането за чист скалп е невероятно. Детето имаше кафеви крусти от бебе. След този шампоан, скалпът остава абсолютно чист, а косата с такъв блясък беше изненада за мен.

Подкрепям за този шампоан. Н
Скрит текст:
а мен ми го беше изписал дерматолог, след като месеци наред се борих с пърхут, който не се махаше от нищо. Накрая  с този шампоан и лосиона на същата марка се излекувах безвъзвратно. За съжаление вече много му се вдигна цената на шампоана. Но си намерих евтина алтернатива в "Златна рибка" - шампоан супер храна за честа употреба.
Взех го. Имам още малко от стария и ще го започна. Да видим, моята коса, дали ще го "хареса".

# 152

Много вкусна.

# 153
Клиент ми подари тези бисквити, снощи ги опитах и се "влюбих"😄
Моля, ако някой знае къде мога да ги открия ще съм благодарна!🫶🏻

# 154
  • Пазарджик
Взимам ги от Метро и в Лекси също ги има./видях,че сте от Пловдив/

# 155
В Т маркет също предлагат бисквити на тази марка.

# 156
  • Deutschland
Ако има откъде, тоест от българския магазин ще вземе отново течен сапун на Бочко с лавандула. Не ми изсушава ръцете, не ухае натрапчиво.

# 157
  • Свети Влас
На мен и с Ало Вера на Бочко течния сапун ми хареса, мисля, че в хранителните магазини може би при бебешките ги има.

# 158
  • Deutschland
Има ги, ама в България. В чужбина в българските магазини има сапуни Бочко и крем за подсичане. Поне в града, в който живея.

# 159
Аз пък за подсичане и кожни раздразнения много харесвам Б пантен. Даже го препоръчват при прясно направена татуировка да се маже, вместо с обикновен вазелин.

# 160
  • Пловдив
От Т маркет купих бисквитите с кокос, показани по-горе ~ 2.65лв  Не са нещо кой знае какво на вид, а на вкус са много хубави 🤤 Ама и аз обичам кокосов вкус 😅
Обмислям с тях някаква торта с бял шоколад, кокос,  кондензирано мляко и нещо такова 🤭

# 161
Записвам се за рецептатата за тортата 🙂

# 162
Клиент ми подари тези бисквити, снощи ги опитах и се "влюбих"😄
Моля, ако някой знае къде мога да ги открия ще съм благодарна!🫶🏻

Аз май преди съм виждала в кауфланд,но дали още ги продават не знам. Иначе харесвах на същата марка тези с ябълка и с пълнеж,много вкусни Grinning  Но дали ги продават още и дали все още са хубави..

# 163
  • Пловдив
Записвам се за рецептатата за тортата 🙂
Дано някой се смили и ни я даде наготово 🤭

# 164
Това са на Монделийз бисквитки, не залитайте много. Иначе са вкусни, да. Някакви с портокал или шоколад бях пробвала и ми харесваха, докато прочетох, кой ги прави.

Общи условия

Активация на акаунт