Паническо разстройство - 64

• 24 973
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
vichkatax, пробвали ли сте костен бульон, прочетете за него, колко е полезен за стомаха. Продават се буркани, не знам къде живеете де.

# 196
vichkatax, пробвали ли сте костен бульон, прочетете за него, колко е полезен за стомаха. Продават се буркани, не знам къде живеете де.
Прочетох за него, идеален при гастрит и герб, дори и за червата, как точно се приема и колко време се приема? Ще търся по магазините, надявам се да има.

# 197
Здравейте!
Пил ли е някой от Вас Леваксан при силна тревожност и как Ви подейства, имаше ли ефект? Ако не моля препоръчайте нещо ефективно - Релаксофитол, Неуропам, Алора.....което сте пробвали и сте доволни?

# 198
Здравейте!
Пил ли е някой от Вас Леваксан при силна тревожност и как Ви подейства, имаше ли ефект? Ако не моля препоръчайте нещо ефективно - Релаксофитол, Неуропам, Алора.....което сте пробвали и сте доволни?
Съжалявам да го кажа, но когато нещата вече са зле и са тежки, придружаващи със силни симптоми , тези въобще няма да ти помогнат, по добре пий чай от лавандула отколкото да се тровиш с хапчета, пил съм Алора, не действа и е скъп

# 199
Леваксана е лавандулова капсула, скъпо е, ефектът е много по-слаб от мента, глог, валериан, иначе е приятно.

# 200
Не намерих тема за депресия, извинявам се ако не е правилно мястото да пиша тук. Но всъщност страдах от паническо разстройство дълги години. Осъзнах че съм в дълбока депресия. Има ли някой тук опит със бифлокс?

# 201
  • Швейцария
Да, и него съм го пила преди. Хубаво се отслабва от него, но аз получих страничен ефект обрив и го спрях.

# 202
Да, и него съм го пила преди. Хубаво се отслабва от него, но аз получих страничен ефект обрив и го спрях.

Често срещан страничен ефект ли е?

# 203
  • Швейцария
Бифлокс в Америка е Прозак. Пият го като бонбонки американците. Не мисля, че е често срещан страничен ефект, но в листовката си го пише.

# 204
Бифлокс в Америка е Прозак. Пият го като бонбонки американците. Не мисля, че е често срещан страничен ефект, но в листовката си го пише.

Да, в Америка се ползва мащабно. Колко време го пи... И това с отслабването, колко кг свали, интересно, по принцип от антидепресанти се дебелее

# 205
  • Швейцария
Прозак се дава на наднормени пациенти, за да отслабнат. По принцип той е единственият антидепресант, който има и такова приложение, въпреки че от повечето не се дебелее (или доста рядко се случва да има пациенти, които пълнеят). Аз го пих прекалено малко време, може би 2 седмици, защото веднага се изринах. Но нямах никакъв апетит и буквално се насилвах да хапна нещо.

# 206
  • varna
Аз съм го пила около година и половина. На мен ми помогна и да, наистина се отслабва.

# 207
Здравейте отново!Въпреки че пия есобел и абизол от около месец имам натрапчиви мисли и отвреме навреме треперя.Също така трудно стоя на едно място.Нормално ли е?

# 208
Има ли някой от вас, който получава сутрешно  притеснение. Все едно някакви физически симптоми ви будят. Реално от 4 седмици пия Золофт, има някакво подобрение, но има на къде още.
Принципно казват, че антидепресанта може да започне да работи до 12 седмици след началотл му, но кога усетихте, че почувствахте подобрение и моментално ли се почувствахте добре или градивно?

Аз, доста често го получавам, въпреки че съм на серопрам от 2 години. Приемам и тритико за сън. Някой успял ли е да го спре, снощи забравих да го пия и в 2 часа се събудих. Въобще възможно ли е спирането на антидепресенатите ?!

# 209
Искам да питам запознатите може ли да се пие Ламиктал с Литий заедно?

Общи условия

Активация на акаунт