Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 17 917
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Сигурно така ще разпродават и моята колекция някой ден. Не мога да ги преброя, но сигурно имам петдесетина парфюми, които сигурно няма да изпръскам в този живот. Най-много се притеснявам да не получа алергия от миризми.

# 91
Този Скин на Трусарди на мен също ми беше много любим. Запалих тогава и една колежка, с която сме вече приятелки повече от 20 години. Спрягахме парфюма преди може би 2 години и тя донесе едно шише с останали на дъното 3 мл и понеже бях забравила как мирише направо пощурях от радост. Красота, красота в жълто шишенце, един такъв богат и многолик парфюм, сега вече няма такива - все са някакви еднотипни с водеща нотка.
Понякога си казвам защо при изпръскани 5-6 бутилки от даден парфюм не съм си оставила поне едно дъно, ей така за припомняне. После пък си казвам, че няма къде да ги съхранявам.
На мен ми го бяха препоръчали този парфюм, но за съжаление по това време вече беше спрян от продажба. Доколкото знам аромата му е уникален.

# 92
  • Истанбул
Pippi,браво!Право в десятката,ползвай си го с кеф!:hugs:

# 93
Имам спомен за дезодорант Джулия, предполагам, че миризмата е била като на парфюма, харесваше ми. Тогава произвеждаха в България няколко много хубави парфюма. Имаше един Pulsion, който не харесвах. Имах и един друг вид, на който не помня името - намираше се трудно, имах го в три варианта -тъмно и светлочервен и зелен. Най-любим ми беше тъмночервеният.

# 94
  • София
Скрит текст:
Този Скин на Трусарди на мен също ми беше много любим. Запалих тогава и една колежка, с която сме вече приятелки повече от 20 години. Спрягахме парфюма преди може би 2 години и тя донесе едно шише с останали на дъното 3 мл и понеже бях забравила как мирише направо пощурях от радост. Красота, красота в жълто шишенце, един такъв богат и многолик парфюм, сега вече няма такива - все са някакви еднотипни с водеща нотка.
Понякога си казвам защо при изпръскани 5-6 бутилки от даден парфюм не съм си оставила поне едно дъно, ей така за припомняне. После пък си казвам, че няма къде да ги съхранявам.
На мен ми го бяха препоръчали този парфюм, но за съжаление по това време вече беше спрян от продажба.
Доколкото знам аромата му е уникален.
За мен повече от уникален. Не можах да повярвам, че го спряха. Ноооо, няма вечни неща.
На мен купувах Skin, а на майка- Pure Poison или Pani Walewska, на татко- Obsession. Ех, младост!

Сега се сетих и за другия си любимец:

Майка носеше в чантата си този, а аз тайно пръсках от него.Relaxed

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 23:49 от missence

# 95
Тази Макс Мара беше разкошна! 😍

# 96
  • Враца
По тази Макс Мара , колко народ страда..
Аз сигурно единствена не съм я харесвала.
Странна работа.

# 97
  • София
Ей, върнахте ме в младините.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 00:00 от missence

# 98
  • Враца
Ееееее, Гучи Ръш вече е страшен! Heart

По-късно се появи и розов, а имаше и бял - мъжки.

# 99
  • София

Даааа, имаше Rush 2.

Някой помни ли Wild Musk Coty и този.

За леля ми съществуваше само един парфюм- Opium.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 23:56 от missence

# 100

Гучи Ръш много го харесвах и носех с удоволствие, до момента в който всичко започнаха да ароматизират със сходни есенции - течни сапуни, дезодоранти, тоалетна хартия, какво ли не, извираше отвсякъде и стана не просто банален, а направо непоносим. Иначе, преди това, много ме беше впечатлил, завинаги ми остави усещането за "студена кучка".

Мъжкият Ръш беше разкошна дървесина, подарявала съм тестер за подарък, не ми беше неудобно на онези ми разбирания. 😊

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:16 от Tess d`Urberville

# 101
И аз много харесвах Ръш, докато в един момент така фатално ми омръзна, че дори не можах да го довърша

# 102
  • Истанбул
Червеният омекотител "Bingo"страстно и сполучливо мирише на Гучи Ръш.Grinning

# 103
Не съм го ползвала. Може би като нежно присъствие на омекотител ще ми е приятна миризмата.

# 104
Червеният омекотител "Bingo"страстно и сполучливо мирише на Гучи Ръш.Grinning
Аз харесвам много червеното Бинго , ползвала съм го няколко пъти преди , но не познавам аромата на  парфюма .

Общи условия

Активация на акаунт