СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 5 - Новата година мина, първи срок почти замина....

• 30 375
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Някой има ли тези Работни листове да ми снима няколко страници?

от 26 до 31 стр.

Моята девойка си е забравила помагалото в училище и не може да си напише домашното.

# 61
Здравейте. Някой има ли тези Работни листове да ми снима няколко страници?

от 26 до 31 стр.

Моята девойка си е забравила помагалото в училище и не може да си напише домашното.

Изпращам на лично.

# 62
  • София
За класна работа по БЕЛ се предвиждат 2 учебни часа, а за класната работа по математика е определен 1 учебен час, според наредбата.
При нас класната по БЕЛ беше под формата на НВО, първата част, до тезата включително. Без преразказ. А по математика нямаше нищо общо с НВО, а беше по формата на учителя за писмено изпитване.

# 63
  • ПЛОВДИВ
В нашето училище не се предвиждат ПИ нито по Бел, нито по математика.

Според вас, ако родителите пуснем молба до директорката, ще направят ли?

Моят седмокласник също беше на олимпиада по БЕЛ. Каза, че е била доста сложна и е имало въпроси върху материал, който още не са учили.
Пратих го да отиде ей така, да види време, въпроси, психологически фактор...

Работил е до края. Още не мога да повярвам.

Някой знае ли кога ще излезнат резултатите и къде или учителката ще ги информира?!

# 64
  • София
Ще ги обявят  в училището, до 7 работни дни. Някои ги качват на сайта, други обявяват списък с резултатите в училище,  но така или иначе се коментира с г-жата по съответния предмет.

# 65
  • София
На моето дете вчера почина учителят по химия. Много обичан и уважаван в училището. Някои казаха дори, че е най-добрият учител в НГДЕК. Тя е направо съкрушена. Много разстроена. В петъка ѝ беше казал, че минава на втори кръг на олимпиадата... и на другия ден вече го няма. На децата е още по-трудно да осъзнаят, че животът е такъв.. Sad

Вчера беше и олимпиадата по БЕЛ. Ще видим какво е направила. За мен е интересно, особено втората част с отговора на литератуен въпрос.

# 66
  • ПЛОВДИВ
На моето дете вчера почина учителят по химия. Много обичан и уважаван в училището. Някои казаха дори, че е най-добрият учител в НГДЕК. Тя е направо съкрушена. Много разстроена. В петъка ѝ беше казал, че минава на втори кръг на олимпиадата... и на другия ден вече го няма. На децата е още по-трудно да осъзнаят, че животът е такъв.. Sad

Вчера беше и олимпиадата по БЕЛ. Ще видим какво е направила. За мен е интересно, особено втората част с отговора на литератуен въпрос.

Много съжалявам! Да почива в мир. От социалните мрежи разбрах, че е бил уникален преподавател.
Много е тежко за децата такава загуба!

# 67
  • Отвъд алеята зад шкафа
Той беше и мой учител по химия. Много готин човек.

# 68
Ужас.  Съболезнования.  Disappointed Relieved

# 69
На дъщеря ми във 3 клас почина класният внезапно. В понеделник били със заместник, никой не ги уведомил официално, но някои майки бяха разбрали от публикуваните съболезнования в социалните мрежи и "усложливо" уведомили децата. Така се беше разпространило и до официалното обявяване във вторник всички май знаеха. Във вторник първия час влязла психоложката, работила с децата, писали му писма и си тръгнала. Заместващата учителка се развихрила още втория час, разместила им местата по чиновете да са по азбучен ред, а не с приятелчета и им казала да вадят бял лист за контролно...Това беше момента, в които вече напълно ми преля чашата и тотално се убедих, че в това училище повечето работещи не са със всичкия си.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:30 от sunlight_eli

# 70
Съболезнования! Да почива в мир!  И дано намерят достоен заместник!

# 71
  • София
Vache, за децата сигурно сега е много тежко. Съболезнования.

При нас олимпиадата по БЕЛ е сега в сряда, явно всяко училище си определя и дата и материал.

Вчера беше на ПИ на НИЯ по БЕЛ. Каза, че било ок, нямало нищо ново и сложно, но да видим.
Записала съм я и на Междучасие, ще си помисля за СМГ ( може би само по математика, БЕЛ по-скоро не)

# 72
  • София
Това беше момента, в които вече напълно ми преля чашата и тотално се убедих, че в това училище повечето работещи не са със всичкия си.
Ужас... наистина не е нормално това. Нашите деца веднага разбраха, защото всички имат достъп до мрежите и се разпространи бързо. Детето наистина е съкрушено. Ще кандидатства с химия сега и това още повече я натъжава. Аз пък се надявам да се събере, защото такива неща разконцентрират. След 2 дни е олимпиадата по биология в училище и се надявам да се събере и да прескочи за следващ кръг.
За заместник не знам. Още не са оформени, учителката, която по принцип също води химия есента пострада в пътен инцидент до училище и нея я няма...

# 73
  • София
Много съжалявам, много тъжно за всички, особено за децата. Такава рядкост са добрите и отдадени учители, жалко.

# 74
  • София
Моето се класира за втори кръг по физика. За втория кръг ще ходи на консултации да се готви, че ще е върху 5, 6 и 7ми клас. По химия според него било трудно, с много въпроси и задачи и май няма да успее.

В училище са правили пробна матура по математика (в часа по ИУЧ): само първи модул. Там има една грешна само. За съжаление ги прибраха преди да се сетя да снимам.

Общи условия

Активация на акаунт