СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 5 - Новата година мина, първи срок почти замина....

• 30 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Много филми са гледали някои.....
И сега са си подобни на преди, и тогава е имало всякакви , но не е имало интернет, за да достигат "новините " до родителите и да се споделят в социалните мрежи.

# 556
  • София
Не знам как съм пропуснала цяла тема.
Влязох да измрънкам от резултатите от пробните по БЕЛ.
В училище има 5. В "Междучасие" 59 т.
Не е добре положението.

# 557
❤ само ще става по-добре. Ние учудващо сме доста нагоре, но по математика очаквам около посочените точки…още няма резултати обаче

# 558
  • София
Моят по математика през Декември имаше 94т, а сега в началото на Февруари - 100т. Резултатите са от Примерно. Дано да задържи това ниво до края на годината.

# 559
  • София
само ще става по-добре. Ние учудващо сме доста нагоре, но по математика очаквам около посочените точки…още няма резултати обаче
Харесва ми този оптимизъм JoySimple Smile

Не знам, много ме притеснява БЕЛ-ът. По мат. дори нещо да не разбере, с малко ровене се оправя, но по БЕЛ... Ще ни обърка сметките.

# 560
Не знам как съм пропуснала цяла тема.
Влязох да измрънкам от резултатите от пробните по БЕЛ.
В училище има 5. В "Междучасие" 59 т.
Не е добре положението.
Нали пробните са малко по-трудни. А и има още доста време, натиснете там, където са му пропуските. Ако имате рецензия де.
Общо взето по бел си се иска системно четене, припомняне и преговаряне. Накрая натиснете пак да мине христоматията с текстовете (не е чак толкова дълга, като среднодебела книга е) и със синтезираната информация за жанр, персонажи,  основна идея и изразни средства. От картончетата помагалници - също; там пък основната езикова теория. Това мога да дам като съвет.
Моят другата събота е на пробен по бел, а по-другата - по мат.

# 561
Два дена бонус от кмета имаше наборката и току що се сети, че има да пише планове по литература за утре и то първия час от 07.30ч. 😡 Има и писмено изпитване по математика, да видим втория срок ще успее ли да се пребори за шест за срока и годината, че иначе и от там ще загуби доста точки.

# 562
Здравейте,дали има някоя мама на седмокласник от Бургас? Интересуваме къде ПИ се доближават до истинското НВО? Моят син ходи в образователни технологии и изкара добри резултати,но  сякаш ми се виждат нериални

# 563
  • Бургас
Kiki, аз съм със седмокласничка от Бургас, но и тя  ходи в Образователни технологии.

# 564
Здравейте! В седмокласната поща вече е качен пробният изпит по български език и литература на школа "Междучасие", както и отговорите към него. Simple Smile

# 565
Моят пък има и друг живот, не е само денонощно учене и олимпиади.
Прегарянето за мен е по-страшния момент от максималното класиране. Щото още 5(дай боже и повече) години учене остават. Психически ми е по-важно да се съхрани.

# 566
Моят пък има и друг живот, не е само денонощно учене и олимпиади.
Прегарянето за мен е по-страшния момент от максималното класиране. Щото още 5(дай боже и повече) години учене остават. Психически ми е по-важно да се съхрани.

Абсолютно съм съгласна, в крайна сметка ВУЗ-вете са празни. От много учене накрая не знаят какво да правят с живота си.

# 567
  • София
Това не е от много учене.

# 568
Вузовете са празни, защото раздуха броя на местата и специалностите до невероятни размери.
Произвеждат специалисти по нищо, излизат без никакви знания и умения. После на който му се работи, се бори сам

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 13:31 от Априлски душ

# 569
  • ту тук, ту там
Не знам колко са празни ВУЗ-овете, ама в днешни дни който не е поискал, той няма висше образование.

Общи условия

Активация на акаунт