Традсъпруги - мода или реална смяна на парадигмата за съвременната жена?

• 14 407
  • 418
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Това, дали се класира пред естествена хубавица, неотговаряща на останалите критерии, зависи от колко точно е грозна и колко точно съблазнителна е хубавицата.

# 226
  • София
Аз тази естествена хубост в изискванията я разбирам като такава без използване на помощни средства. Т.е. жената да се носи естествена (без козметика и подобни).

# 227
  • Пловдив
И това, но човекът според мен е максималист и иска хубава. Без да плаща за козметиката и.

# 228
  • Поморие
Току що попаднах на тази картинка във фейсбук и се сетих за темата: Simple Smile
Цитат
Тъжно, тъжно...
Като се замисля и за ММ това беше идеала...

# 229
Да вземат тези мъже и по едно фередже да хвърлят върху тези нещастни идеални жени, че да им дойде срЪце на мЕсто.
Разсъждаваш като жена. Вие жените хващате някой мъж и след това се опитвате да промените разни негови черти, които не ви допадат. Мъжете искаме нещата, които са ни привлекли първоначално да се запазят такива и занапред. Ето например в тази картинка има неща, които за мен са неприемливи като четенето на Библията и ходенето на църква, това за мен е достатъчно за да не искам да съм с нея поначало, а не да се хвана с нея и после да се опитвам да и ги забраня тези неща.

# 230
Да вземат тези мъже и по едно фередже да хвърлят върху тези нещастни идеални жени, че да им дойде срЪце на мЕсто.
Разсъждаваш като жена. Вие жените хващате някой мъж и след това се опитвате да промените разни негови черти, които не ви допадат. Мъжете искаме нещата, които са ни привлекли първоначално да се запазят такива и занапред. Ето например в тази картинка има неща, които за мен са неприемливи като четенето на Библията и ходенето на църква, това за мен е достатъчно за да не искам да съм с нея поначало, а не да се хвана с нея и после да се опитвам да и ги забраня тези неща.
Аз СЪМ жена и предпочитам да не ми се налага да превъзпитавам някой мъж. А коментарът ми е саракзъм заради неистовите усилия жените да бъдат обезправени и да бъдат сведени до прислужници, бавачки и крави за разплод от "традиционните" мъже.

# 231
  • Под сянката на разлистените кактуси
Тънко житейско наблюдение - тези, дето най-много пищят, че искат да ги обезправят, никой не ги иска за прислужници, а за разплод да не говорим...Ама те да си кажат за всеки случай....

# 232
  • София
Тънко житейско наблюдение - тези, дето най-много пищят, че искат да ги обезправят, никой не ги иска за прислужници, а за разплод да не говорим...Ама те да си кажат за всеки случай....

Извинявай, ама само разплодилите се и тези, по които точат лиги ли имат право да протестират срещу отнемането на правата им.
Толкова гаден пост си написала, че чак се чудих дали изобщо да коментирам, защото супер ме агресира, пък нали под афект не бива.

# 233
Май просто. искаше да каже, че са грозни.

# 234
  • София /Абсурдистан
А мъжете какво предлагат насреща?

# 235
  • София
Да де, искаше да каже, че тези, дето ревем за права на жените, са толкова грозни, че никой не ги иска така или иначе, така че какво са заврещяли за права изобщо.

# 236
  • София
А мъжете какво предлагат насреща?

Повечето от тези инсели - нищо.

# 237
Реално житейско наблюдение - когато човек няма аргументи, прибягва до ad hominem. Не знам дали си даваш сметка, ама твоят коментар не обижда мен, а само показва колко е ниско твоето ниво.

# 238
Аз СЪМ жена и предпочитам да не ми се налага да превъзпитавам някой мъж. А коментарът ми е саракзъм заради неистовите усилия жените да бъдат обезправени и да бъдат сведени до прислужници, бавачки и крави за разплод от "традиционните" мъже.
Къде ги виждаш тези неистови усилия за обезправяване на жените? Има някаква картинка в която някои е изброил какви са за него критериите за идеалната жена. Доколкото виждам не са някакви недостижими качества, а съвсем простички. По какъв начин обезправява жените?

# 239
  • Под сянката на разлистените кактуси

Извинявай, ама само разплодилите се и тези, по които точат лиги ли имат право да протестират срещу отнемането на правата им.
Толкова гаден пост си написала, че чак се чудих дали изобщо да коментирам, защото супер ме агресира, пък нали под афект не бива.

А мен пък супер "ме агресира" умишленото противопоставяне на половете напоследък и радикалният войнстващ феминизъм. Насаждането у жените на някакъв глупав манталитет, че са жертви и всички са им длъжни.

Общи условия

Активация на акаунт