Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 106 785
  • 1 825
  •   10
Отговори
# 105
Има и предположения, сред сеирджиите като нас, разбира се, че Лайвли си е паднала по него, но той не е отвърнал на чувствата й.
Разбирам я, с нейния благоверен, ако един ден се окажат верни слуховете, че е гей.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 00:15 от FBID10206456949248728

# 106
  • София
Е, Райън не е гей, айде сега. 4 деца, а пък преди колко гаджета е имал. Аз си ги харесвам него и не харесвам изобщо Балдони. Но това не пречи в спора да смятам, че той е прецакания.

# 107
  • София
Е, чак пък гей...не е и според мен си се обичат. Но това не пречи да е изпитала нещо към Балдони.

# 108
Не вярвам, че е гей; вчера четох някакви слухове, че си е паднал по Скарлет Йохансон и се пробвал с нея, но тя го отрязала.

# 109
  • София
За Раян ли говориш? Защото със Скарлет бяха женени и слуховете са, че ощепо време на бракаим се е занимавал с Блейк, макар че те твърдят, че след развода са се загаджили.

# 110
Не съм сигурна - вчера го гледах това и сега не мога да го намеря. За нова драма с нея ставаше дума.

# 111
Точно по времето на  снимките на Зеления фенер се запознават Блейк и Раян, а по това време той е женен за Скарлет. И наистина има слухове, че той тогава ѝ е изневерил с настоящата си жена.

# 112
В  HBO/Max са качили филма. Но госпожата ми е толкова противна от момента, в който, като последната простакеса, се изгаври с принцесата на Уелс, за да... рекламира стоката си.  Въобще няма да му дам шанс.
На всичкото отгоре принц Уилям е ходил да подкрепя футболния клуб на Райън Рейнолдс, който е третият най-стар професионален футболен клуб в света.

Жалки душици.

# 113
  • София
Днес прочетох някаква поредна луда теория, че Балдони и Лайвли имали афера, но нещата се разсъхнали.
Затова и двамата се озлобили и сега си отмъщават.

# 114
Днес прочетох някаква поредна луда теория, че Балдони и Лайвли имали афера, но нещата се разсъхнали.
Затова и двамата се озлобили и сега си отмъщават.
Толкова е прозрачно.
Тази е мегаповърхностна женица с голямо его. Уредила се във филма само защото писателката имала някаква слабост към нея. След което се е помислила за кралицата на проекта и е започнала да командори, включително се е опитвала да контролира и режисьора. Докарала е такава токсична атмосфера на снимачната площадка, че двамата главни актьори да не могат да стоят един до друг по време на рекламната кампания на филма.
А фактът, че не е прочела книгата, но си е позволявала да пипа сценария + нелепите съвети за носене на дрехи на цветя и подобни тъпотии, красноречиво отговарят на въпроса колко ѝ е интелектуалният капацитет.
И понеже женицата е тропнала с краче, но режисьорът не ѝ е козирувал, сега си отмъщава.

# 115
Абсолютна токсика е госпожата.
Излязоха и два клипа, на които дава наставления и на Брандън Скленар. Физиономията му е красноречива. Личи си, че едва я понася и той.
На премиерата дори издърпва приятелката му, за да се снимат по двойки. И на актьора, и на дамата му видимо им става неприятно.
Не мога да пусна клипчетата, но ето снимки:

Скрит текст:

Адски неадекватна, налудничава и неприятна женица.

Абсурд е да са имали афера с Балдони. Излезе информация, че Раян е бил постоянно на снимачната площадка. Тя самата се заема с проекта два месеца след раждането на четвъртото си дете.

# 116
  • София
Чак пък налудничава… без особен талант успява да е популярна вече толкова време, това изисква умения и стратегия.
А въпросният роман не ми звучи като “Война и мир”, нормално е всеки да почне да пипа по него, както си реши. Балдони и той се е пробвал да се прочуе най-накрая, макар и да е харесвал истински книгата. Като режисьор е нула. Лайвли не е устояла да се намеси и е станала детинска кавга.
И понеже нито Балдони, нито Лайвли имат проблемите на нормален човек, сега ще се съдят кой кого е щипал и пипал волно и неволно.
Няма нужда да разтягаме една холивудска кавга до някакви свръхдълбоки анализи.

# 117
  • София
Аз се пробвах да го гледам, обаче изобщо не успях, то като от второкласник е писан този сценарий бе. Божеее, ако не беше тоя скандал, не знам кой щеше да го гледа, ужасна работа.
Аз си знаех, че авторката не струва, защото съм се пробвала с 1-2 нейни книги и са много много слаби. Но бях решила, че може би тази й е изключение, щом толкова са я харесвали всички. Цъ, не е, плоска и елементарна работа.

# 118
 Само темата е актуална, то един автор като  изхвърля като тостер филийки, опс книги, е  ясно, пък и се повтаря.
 Такива леки ги чета нощем, когато не мога да заспя.  Малко по диагонал. Кой как може привлича внимание.

# 119
Въпросът е принципен.
И Джордж Мартин е настоявал Питър Динклидж да изиграе Тирион Ланистър, но Питър Динклидж не е пипал сценарии и не се е месил на режисьорите. Там друга една фльорца го направи в последния сезон.
Тъпа ли е книгата, слаб ли е сценарият - все тая. Подписала е договор, хванала се е на хорото. Като е бездарен режисьорът, защо се е съгласила да участва в негов филм?

Не я знам каква кариера поддържа, но аз съм я гледала само в "Клюкарката" и се сетих за нея чак когато се изложи като кифладжийка с участието си в организирания тормоз срещу Катрин, за да си направи реклама.

Общи условия

Активация на акаунт