Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 102 852
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Абе то Холивуд познав аи случаи, в които не си виновен, обаче обираш пешкира покрай някой насилник. Аштън и Мила подкрепили приятеля си, ан който явно са виждали само едната страна и логично, някакво известно време са вярвали в невинността му и са писали писма за подкрепа. Все вярва някакво време на приятеля/близкия си и не му се иска да е истина. Това не значи, че са направили нещо ужасяващо, че чак да ги канселират.
Зависи в какъв момент си позволиш тази подкрепа.
Иначе Блейк и Раян имат изцепка покрай сватбата, но там съм склонна да ги оправдая. Имението, където се женят е някаква плантация, в която е имало страшно много роби. И ги хейтят как може да се оженят там. То ако всяко нещо следиш, не знам дали би могъл да си спокоен, че нищо никога и никъде не се е случвало, че всеки твой познат няма провинения. Раян се бил извинявал после, писал, че просто го видяли и харесали в Pinterest, въобще не са се усетили, че имало навремето роби там.

# 91
Този на Аштън и Мила не беше ли доказан изнасилвач? При всички положения е по-добре да не го подкрепят. Излиза, че като не е направил нищо на тях, значи за тях е добър човек.

# 92
  • София
Излезе, но след като го бяха подкрепили. Всеки първоначално би подкрепил близък или приятел, но е важно после, като излязат доказателствата, как се реагира.

# 93
  • София
Да, в последствие го обявиха за виновен, те с апращали писмата май в началото. А и толкова години са работили заедно, били са по цял ден на снимачната площадка, а и извън нея...ако не са виждали таков анещо е логично да смятат, че е невинен. После вече са се представили доказателства и са осъзнали и те, че явно има друга негова страна.
Те се извиниха, но сошъл джъстис уориърите често не мислят логично. Те впрягат злобата и клавиатурите да хейтят, не да погледнат някоя истинска и реална кауза.

# 94
  • София
Една от причините да симпатизирам донякъде на Лайвли е, че лошите й черти започват да се преекспонират.
Ясно е, че тя и Рейнолдс не са най-милите и тактични хора на света, но вече започват да ги изкарват живи дяволи.

# 95
  • София
Да, част от хейта е доста изсмукан от пръстите. Те си имат достатъчно съществени неща, з акоито д абъдат хейтени...излишно е да се хващат какв аи била устата, косата, кожата, носа.

# 96
Съжалявам, но ако някой от най-близките ми познати бъде обвинен, че е насилник и ако аз нямам твърди доказателства, че не е (примерно да познавам живота му детайлно и да знам с какво се занимава), ще се дистанцирам от него. Даже ще се замисля дали пък няма нещо в миналото, което да ми е подсказало за нещо такова.
Ако знам конкретно с какво се занимава и с кого общува (да, имам предвид всеки ден), и че няма как обвиненията да са истина, тогава бих го подкрепила. Но това мога да кажа само за 2-3 души в живота ми.

Колега не бих подкрепила, защото нямам представа какво правят те през неработно време, колкото и да са ми симпатични. Симпатията не е достатъчна. Може да са серийни убийци, кой знае.

# 97
Да се опиташ не само да откраднеш труда на един режисьор, да се бъркаш в сценария, да се налагаш и да се опитваш да дирижираш цялата продукция, да отидеш на премиерата сякаш е афтърпарти на сватба, да обиждаш режисьора, да го заплашваш, да го навреш в мазето и за финал да повдигнеш фалшиви обвинения в сексуален тормоз срещу него… само защото си решил, че си по-влиятелен… и хората ще ти повярват. Прекалили са многократно.
Надявам се Балдони да се справи с двамата самозабравили се гиганти. Всяка клевета и опит да унищожиш нечия репутация трябва да бъдат наказвани.

# 98
Дани Мастерсън е сциентолог и те са се опитали максимално да разпънат чадър над него и е цяло чудо, че все пак успяха да го осъдят и вече е в затвора.
https://www.youtube.com/watch?v=ogiuctcOz-o&ab_channel=CoffeeandCults

Мила и Аштън не са сциентолози, но се говори, че са под тяхна опека/контрол и не са в позиция да се разграничат.
https://www.youtube.com/watch?v=wgN3HA1AI3Y&ab_channel=CoffeeandCults

Работата е много дебела, където са забъркани сциентолози положението е меко казано скандално, така че ситуацията е доста различна от казуса Лайвли-Балдони. На Аштън и Мила също не им е съвсем чиста работата, но все пак никога не всички подробности стигат до широката публика. Аштън също в момента се говори, че е замесен и в скандалите с Пи Диди, така че предстои да се види дали няма да излезе нещо и за него.

# 99
  • София
Скрит текст:
Да се опиташ не само да откраднеш труда на един режисьор, да се бъркаш в сценария, да се налагаш и да се опитваш да дирижираш цялата продукция, да отидеш на премиерата сякаш е афтърпарти на сватба, да обиждаш режисьора, да го заплашваш, да го навреш в мазето и за финал да повдигнеш фалшиви обвинения в сексуален тормоз срещу него… само защото си решил, че си по-влиятелен… и хората ще ти повярват. Прекалили са многократно.
Надявам се Балдони да се справи с двамата самозабравили се гиганти. Всяка клевета и опит да унищожиш нечия репутация трябва да бъдат наказвани.

Не знаем дали обвиненията са фалшиви - това ще се доказва в съда.
Лайвли твърди, че Балдони е нахлувал в караваната й, но още, че при някои сцени си е позволявал нежелани докосвания и се е опитвал да я целуне, докато това не е било в сценария. Още повече, че доколкото помня, именно Балдони като режисьор отказва да използва координатор на интимните сцени...
И да се справи, от него звезда няма да стане. С теленовелите зад гърба и тоя скандал с него е свършено.

# 100
  • София
Ще видим с кого ще е свършено. Бих казала, че за сега получава доста голяма подкрепа.

# 101
  • София
Не знаем дали обвиненията са фалшиви - това ще се доказва в съда.
Лайвли твърди, че Балдони е нахлувал в караваната й, но още, че при някои сцени си е позволявал нежелани докосвания и се е опитвал да я целуне, докато това не е било в сценария. Още повече, че доколкото помня, именно Балдони като режисьор отказва да използва координатор на интимните сцени...
И да се справи, от него звезда няма да стане. С теленовелите зад гърба и тоя скандал с него е свършено.

Ами те повечето от тези неща се доказа, че не са верни. Ще се изкаже съда, разбира се, но не е много оптимистична за Блейк картинката.
И за нахлуването в караваната излязоха съобщения, в които тя пише - кърмя в караваната, но ако искаш ела. И за интимния координатор излязоха съобщения, в които Балдони й пише кой е наел и се уговарят да им организира среща да се запознаят и да си каже мнението Блейк. Общо взето, почти всичко, казано от нея, падна. Та под въпрос е с кого е свършено, ще видим.

# 102
Точно така. Вече не е дума срещу дума, а твърдения срещу доказателства.

# 103
  • София
Тя Блейк си е отписана по природа. Хубаво, че е съпругът й да я издържа...
Но и много актриси няма да поискат да работят с Балдони при опасения, че може да пипа, без да пита.

# 104
Може да искат да пипа. Симпатяга е, харесвам мургави. Не че е  тръгнал насам.

Общи условия

Активация на акаунт