Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 95 923
  • 1 622
  •   2
Отговори
# 1 605
Да беше утрепал някого нямаше да му развяват личната кореспонденция с години назад. Кой и защо разрешава подобно нещо. Все едно никой няма право да споделя с близки мнение за някого.

# 1 606
Съдята е уважил иска на Блейк Лайвли относно видеото с раждането. Джейми Хийт трябва да предостави цялото видео, въпреки че Блейк е видяла само началато, може би кадър или нещо такова. Какво целеше с този иск, не знам, на мен ми излгежда като да им указва психически тормоз на Джейми и жена му. Не е много феминистко, но се надявам да има обратен ефект.

# 1 607
Защо е било това видео с раждане ? 😶

# 1 608
Нека гледа, да се образова малко…
Разпитът на ДХ относно видеото е нелеп.
Мисля, че този наклон, по който се спуска Елси за расизма, би донесел много дивиденти пред жури, ако Фрийдман и компания решат да намекнат.
Цялата ситуация в караваната звучи като капан и това безумно обвинение към ДЖ, че я е погледнал в очите… ами, не е в нейна полза, меко казано.
*
Между другото, последното видео на Елси е 10/10.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:48 от Аня

# 1 609
Много ми хареса разпитът на Джъстин. 😁
---
Готлиб (адвокатът на Блейк) пита:
**„Вие сте прегръщали г-жа Лайвли при множество случаи на снимачната площадка, нали?“**
Балдони отговаря: **„Да.“**

Готлиб продължава:
**„Всеки ден?“**
Балдони казва: **„Не.“**

Когато го молят да прецени колко често се случват прегръдките, Балдони се колебае и пита за уточнение:
**„Това прегръдки ли са, които аз инициирам, или прегръдки, които аз получавам? Просто искам да бъда максимално точен в показанията си относно прегръщането.“**

Готлиб му казва да включи и двата вида прегръдки.
Балдони пита: **„Тоест да ги обединя всички заедно?“**
Готлиб казва: **„Разбира се. Най-добрата ви преценка.“**

Балдони отговаря:
**„Може би по една при посрещане и при сбогуване. Така че най-много може би… пак казвам, не знам. Не знам. Не знам. Това е моят отговор към вас, г-н Готлиб. Не знам.“**

---

Разговорът преминава към показанията на Вивиан Бейкър, дългогодишната гримьорка на Лайвли, която твърди, че прегръщането на снимачната площадка кара някои хора да се чувстват некомфортно.

Готлиб пита:
**„Осъзнавате ли, че тя свидетелства, че има култура на прегръщане на снимачната площадка на *It Ends With Us*?“**
Балдони казва: **„Сега вече да.“**

Готлиб продължава:
**„Осъзнавате ли, че тя казва, че това кара редица хора да се чувстват неудобно?“**
Балдони отговаря: **„Струва ми се странно.“**

На въпроса защо, Балдони посочва нейното собствено поведение:
**„Защото г-жа Бейкър често е тази, която тича към мен, за да ме прегърне.“**

Готлиб пита:
**„И заради това ви се струва странно, че тя свидетелства, че много хора се чувстват неудобно от тази култура на прегръщане?“**
Балдони отговаря: **„Точно така.“**

---

Депозицията включва и въпрос за предполагаем неподходящ коментар към актрисата Джени Слейт.

Балдони казва:
**„Споменът ми за коментара за ‘секси’ е, че всичко е казано в едно изречение.“**

Готлиб пита: **„И какво е това изречение?“**

Балдони казва:
**„Г-жа Слейт влиза. Като режисьор правя каквото правя, подготвям снимачната площадка. Поглеждам към нея. Тя носи, мисля, черни кожени панталони, които са предназначени, сигурен съм, да изглеждат секси. И без да мисля, казвам нещо от рода на: ‘О, уау, тези панталони изглеждат секси върху теб.’“**

Той добавя:
**„И споменът ми, ако не ме лъже паметта, е, че тогава съпругата ми е в близката стая.“**

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:28 от Alucard

# 1 610
  • Sofia
А някой запознат ли е - след като Блейк ги обвинява, а Балдони е обвиненият, колко от кореспонденцията на самата Блейк се предоставя при разследването на двете страни? Досега все излизат информации за смс-те на Балдони и компания, а има ли смс-и на Блейк към колегите от екипа, към Колийн Хувър и т.н?

# 1 611
С помощ от Chat gpt:
Част от кореспонденцията на Блейк Лайвли може да бъде част от делото — но не всичко ще има публичен достъп, защото съдът е въвел защитни мерки. Според **Memorandum and Order** на съдия Лиман, част от материалите, които са „много лични и чувствителни“ (като лични съобщения, имейли, медицински досиета и мерки за сигурност), могат да бъдат маркирани като „Attorneys’ Eyes Only“ (само за очите на адвокатите).

Това означава, че въпреки че кореспонденцията ще бъде представена в рамките на „discovery“ (обмен на доказателства), нейният достъп ще бъде ограничен — не всеки участник или широката публика ще може да вижда всичко, особено най-интимните или деликатни части.

Съдията също посочва, че тази конфиденциалност не е „обща защита“ за всичко — само определени категории информация, която би причинила „значителна щета“ при разкриване.

Ако говорим за публично разкриване (в медии, с публикация), тези „AEO“ документи няма да станат публични на този етап, защото защитата предотвратява това.

# 1 612
Като говорим за конфиденциалност, филмът с домашното раждане също ще бъде защитен, но адвокатите на Лайвли обичат да играят мръсно - както, когато публикуваха имена и адреси на контент криейтъри и снимки на децата на перез Хилтън.

# 1 613
Анализират разпита на Соровиц, който до момента е най-пиперлив. Гледам вече основно Елси. Не успях цялото последно видео, защото е над час, но има два интересни момента:
Този, който уточнява, че като е толкова незначителен в този проект по думите на БЛ, въпреки факта, че е инвестирал 30 милиона (включително и платил нейния хонорар), то той няма против да си даде данните на БЛ или адвокатите ѝ, за да му напише госпожата чек. 😆

Второто, което наистина е обидно и абсурдно. Опитват се да внушат, извъртят и намекнат, че веднъж (от общо два пъти), когато е бил на снимачната площадка, той е отишъл с умисъл да види разголената БЛ. И затова е избрал деня, в който е планирана сцената с раждането.
То това не знам дали си струва да се коментира.
За мен е признак на болен мозък. Някои хора живеят в утопии.

# 1 614
Сцена с раждане не е раждане ,доколкото съм чела ,лепят им разни лепенки и при сексуални сцени. Не се  "търкат" на голо. Сякаш са и снимали  оная работа толкова, разкрачила се за снимката. А се целува с други артисти без претенции. Сигурно не  е погледнала дори сценария какво предвижда. Явно или мрази този ,  или не е поддал на нейните щения, не се е измъкнал  без да я  разсърди, което не изключва омразата. Само се изложиха и  съсипаха живота на доста хора. Да имат нерви като  и чуят името.

# 1 615
Добавям по-надолу нещо:Гледам ги Раян и Блейк от няколко месеца в инстаграм как губят последователи. Раян води. Доста го от следваха в последно време, повече отколкото Блейк. Мисля си, че нейните последователи предимно са ботове и няма кой реално толкова да я отследва. То се вижда по положителните коментари -20/30 коментара е показателно. Иначе вчера е имало emergency среща на адвокатите по делото Стефани Джоунс - Дженифър Ейбъл, по което Блейк Лайвли не е страна, но е участвала и са искали някакви документи. Кажи ми, че си отчаян, без да ми казваш, че си отчаян 😆. Перез пък пусна слуха от негов източник, че Стефани Джоунс не си плаща сама таксите на адвокатите и сега се спекулира дали е Раян, дали ню йорк Таймс. Май са доста заплетени нещата.

И една скорошна снимка на фешън иконата Блейк Лайвли
Скрит текст:

Още нещо: нали тръгнаха сега расистки обвинения към Блейк и Раян, даже една ютубърка беше качила клипче от плантацията, на която са се оженили. Вижте снимката от последното стори на Раян. Без коментар
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:04 от raddish_dim

# 1 616
Аз не го разбирам това за очилата? Защо е расистко? Изобщо какъв е смисъла?

# 1 617
Че си е качил снимка с чернокож просто. На фона на коментарите, които вървят. Тя нали и Блейк спечели награда заради дарение към чернокожа организация. Тогава пак се коментираше сватбата им.

# 1 618
Тука ги разбирам, че трябва да стъпват много внимателно, защото в САЩ не се знае откъде ще ти дойде я да си расист, я - сексуален насилник. Но с техните камъни - по техните глави.

# 1 619
  • Sofia
Разпитите свършиха и има малко по-скучно затишие, разменят се разни документи, обаче от един от тях излезе интересно инфо - оказва се, че на онази 5-часова среща, на която са извикали Балдони и екип и Раян е крещял 5 часа, са присъствали Тейлър Суифт И Хю Джакман.
Тейлър досега беше ну лук яла, обаче има смс-и, които май ще потвърдят, че е била там.

Иначе Блейк и Раян с ПР акции в медиите, може би точно по тая причина - Блейк пазарува, Блейк и Раян на вечеря и т.н. В коментарите ги съсипват.

ПП. Коригирам се, присъствали са на предна среща, когато Раян се е карал на Балдони, че е питал треньора за теглото.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 09:52 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт