Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 108 627
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 620
Много интересно нещо е кармата. Миналата година сигурно Рейнолдс и драконите им са злорадствали срещу Балдони и ко точно преди празниците, а сега 1 година по-късно какво им се изсипва на главата и как ли ще са техните празници? Харесва ми, че Блейк повлича толкова фалшиви хора с нея. Маските падат 👺

# 1 621
Ама какви маски падат?
Блейк и Райън ще излязат сухи от водата май

# 1 622
А, чак сухи не вярвам. Бая техни почитатели се отдръпнаха. Сега, че няма да пострадат както трябва, няма, но няма да се разминат съвсем без щети.

# 1 623
  • Sofia
Битката е жестока. Който има много пари, действа на всички фронтове.
Днес една от най-известните адвокатки, която обсъжда делото в различни видеа (notactuallygolden) е забелязала, че много видеа в TikTok, в които обяснява за фалшивото дело Vanzan и такива, в които споменава Раян са mute-нати (т.е видеото формално не е изтрито, но нейният говор е махнат). Дори някой да го гледа, нищо не чува.
Не е получила никакво обяснение или предупреждение от ТикТок, а то няма и как, като тя обяснява много професионално правните аспекти.
Раян е забелязван като рекламираш Тик Ток напоследък, покрай придобиването му от американска корпорация.
Май е шокирана жената и много ядосана. Уж демокрация, а в Америка всеки с пари с прави каквото иска.
Казва, че досега винаги е гледала да е безпристрастна и да репортва делото по същество, като е премълчавала безумието на цялата работа, но вече няма да е толкова дипломатична.

Сега се сетете какъв е натискът към съдията, след като могат да разиграват многомилионна платформа.

# 1 624
Тръмп  не  купува за няма нищо, той пък как ще манипулира не искам да мисля. Това за едни кирлива артисти, за други неща какво влияние ще има?

# 1 625
Ами за Тейлър Суифт, Хю Джакмън говоря. Блейк и Раян за мен също преди бяха сладка и забавна двойка. Тяхната песен е изпята според мен. Те със сигурност ще останат богати, но няма да живеят в същия блясък като преди. Очаква се нова порция документи да бъдат unsealed-нати другата седмица.

# 1 626
На Блейк ангажиментите са толкова, колкото по време на бременностите й - т. е. нула. Никой не иска да работи с нея, току виж е осъмнал като сексуален хищник. Така че - каквото беше - беше. Имат пари, ще продължават да опитват всичко да позакърпят имиджа си, но никога няма да могат да се възстановят. Най-трудно ще им е в собствените им среди - кой нормален продуцент, режисьор или сценарист би ангажирал тая лъжлива примадона? А и двете гадини не са чак толкова богати, че сами да финансират продукции и да рискуват дали ще имат гледаемост.
А ние по разни престижни за Холивуд ивенти можем да се ориентираме парии ли са вече двамата, или още имат значително влияние.

# 1 627
Е нали бяха на това шоуто, заедно с Кевин Костнър. Не е като да са канселирани
За сметка на това Балдони, освен че не можа да присъства на премиерата на собствения си филм, май и изобщо го няма в Холивуд. Някъде се е скрил и едва ли ще може да работи във филмовата индустрия, дори и да успее да изчисти името си. Той не е Джони Деп, все пак

# 1 628
  • Sofia
Балдони със сигурност няма възстанови кариерата си. Може би по-тихо като продуцент с компанията си ще може да действа. Имам чувството, че като цяло Холивуд не е харесало идеята някакъв милиардер да влиза като конкуренция на големите студиа. Никой не ги защити, изолирани са, Холивуд подкрепя своите.
Виждам ги по-скоро като странично студио за проекти, насочени към болезнени теми. Надявам се и на някакъв документален филм за драмата, когато тя свърши.
Раян Рейнолдс е безскрупулен, той ще си купи пак хора, PR-и, компании...
Дисни ще си го лансират отново, първите години ще го крият от по-сериозни интервюта, после всичко ще е забравено.
Никой не отрази историята на фотографа, когото са съсипали в Канада, никой не разследва защо полицията е действала в подкрепа на Раян там.
Всичко ще се забрави, надеждата ми е само все пак Балдони да успее да ги осъди за пари.
Но, като гледам как натискат, нямам доверие и в съдията.

# 1 629
Ще одъртее докато чака реабилитация, а  и  като продуцент трябва да е успешен, да имат доверие в нето  сериозни хора, та чак много успех едва ли го чака. А жена му ще си остане "руса" каквото да става. Жалко е, че съсипаха не само себе си за едното нищо. Его ли е  или друго?

# 1 630
Май в темата само аз съм на страната по-скоро на Блейк отколкото на Балдони. Искът на Балдони срещу Блейк беше отхвърлен, а делото на Блейк срещу Балдони е още живо и ще бъде разглеждано тепърва.  За мен, какъвто и хейт да има срещу Блейк, явно фактите не са на страната на Балдони. Това, което бях чела е, че той наема ПиАр компанията за очерняне, която беше ползвал и Джони Деп срещу Амбър и с това си обяснявам защо толкова много хора са на негова страна и хейтят Блейк. На мен лично Балдони изобщо не ми е симпатичен и си мисля, че Е прекрачвал граници. Но да видим как ще се развие и самото дело. Блейк не ми е супер симпатична, но в случая абсолютно вярвам, че Балдони й се е натискал. Самото му дело срещу нея също си беше стратегия, знаел е, че ще загуби, но му е било по-важно да има преса и пиАр, че и той я съди, един вид да мъти водата. Много непочтено игра Балдони, но май неговото ще е хитрата сврака с двата крака.

Не знам дали това видео е дискутирано в темата, то демонстрира перфектно лицемерието на "феминиста" Балдони, който казва 'Сори, изпуснал съм трейнинга по сексуален тормоз' и върти очи...
https://www.youtube.com/watch?v=F_fkroGN_rk&t=26s

Този човек чак подкаст има срещу токсичната мъжественост...изобщо жалкар.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:54 от MariyaHris

# 1 631
  • Sofia
За това кой ви е симпатичен - ваше право.
Но защо делото на Балдони беше прекратено - няма никакви факти тук. Съдията не е разглеждал факти, прекрати го поради съществуващо правило, че ако има обвинение в сексуално насилие, обвиненият НЯМА право да завежда дело за клевета. Специално правило в Америка, което е прието, за да защити жертвите на сексуално насилие.
Преди това често е имало случаи, в които богати и влиятелни хора са извършвали сексуално насилие над бедни служителки. Служителките са завеждали дела, съответно богатите хора са завеждали контрадело за клевета и с процедурни хватки са удължавали делото толкова дълго, че то е ставало финансово невъзможно за жените и масово са се притеснявали да завеждат оплаквания.
По тази причина е приет този закон.

И да, вероятно Балдони е завел делото, знаеки че ще го загуби в началото. Съгласна съм, че е искал да е PR. Аз го тълкувам по друг начин - искал е да си заяви намерението да си изчисти името на по-ранен етап, а не да чака да свърши делото на Блейк, когато всички ще са го отписали. Дали ще обжалва, ще видим.

И в крайна сметка сте права в едно - фактите ще решат делото. Доказателствата досега не са в полза на Блейк, но може да съм пропуснала нещо. Може вие да споделите кое от доказателствата ви карат да подкрепите тезата на Блейк.

# 1 632
Гледах едни кадри при заснемане, от кухнята. Страстна целувка се прекратява веднага при  спиране на камера  и се отдръпват на разстояние.  Каквито и връзки да са създадени и бракове, са  извън снимачната площадка.  Присъстват маса хора на снимките и няма как да се натискат там.
 До сега няма звук за претенции извън снимките , та не знам. Не  е като на Деп, там е  семейно и при затворени врата и пак доказа правота.

Личи по държание,  по други ситуации  кой какъв е. Балдони ми прилича на гей дори.  Мекушав изглежда и стоя в мазето на премиерата, това е показателно кой кара влака. На неговия филм, но право на мнение  има всеки.

# 1 633
Блейк можеше да има повече симпатии, ако не бяха излезнали толкова компромати от миналото й - в старите интервюта имам предвид. И това че постоянно си противоречи и лъже също не е в нейна полза. Много съм срамежлива, нямаме бавачки, сами си гледаме децата и пр.

За мен в важно Балдони да си изчисти името заради семейството и децата си. Не знам дали ще има кариера в киното, но ми се струва адаптивен и интересен, ще намери друга ниша. Все пак е имал и подкаст, участвал е и в създаване на приложения, може да се занимава с популизиране на религията си или да напише книга. Раян и Блейк от друга страна са се изчерпали вече - разчитат си на таблоидите и очевадните ПР тактики, поотъркат се я в ТС, я в Йю Джакмън и това е. Последните им два бизнеса си бяха провал - продуктите за коса на Блейк и виното в картонена кутия на Раян…

# 1 634
  • Sofia
Абсолютно е мекушав. Да се развика някой на моя мъж пред 100 човека и моят мъж да си трае, да се извинява и да плаче...не си го представям. Ще си защити тезата и пушек ще се вдига.
Още в началото казах, че неговите вярвания, желанието му да е приятел с всеки и липсата на твърдост са създали проблем на снимките.

НООО, нищо от посоченото горе не е престъпление. Прави го само не-добър режисьор и глупав човек, но не и престъпник.
За да си престъпник все още са нужни доказателства, а поне аз досега такова не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт