Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 112 481
  • 1 891
  •   2
Отговори
# 1 875
Абе не беше много на кеф Блейк - има клипче. Тя освен с две ризи е и с две чанти 🤨 Емили Балдони без претенции, сложила е рокля и палто и изглежда 100 пъти по-стилна от БЛ. Джейми Хийт е с жена си също, мисля че видях и Стив Соруитс.

# 1 876
Само закрилящия съпруг, големия смелчага го няма… но е дал една розова ризка на жена си, за да го усеща близо до себе си.
Така ѝ се пада!
А РР е истински жалкар.

# 1 877
  • Варна
Четох някъде, че адвокатите съветват клиентите си да се обличат в светло розово, защото това дава асоциация на невинност и нежност.
Явно не случайно и БЛ и ДБ са с такива аксесоари.
Иначе самият факт, че РР го няма там крещи, че явно вече имат сериозни неразбирателства. Пределно ясно им е как това ще се приеме и от журналистите и от публиката и въпреки това, явно РР е решил,че няма да ходи.

# 1 878
Добро утро! Бързам да споделя, че споразумение не е постигнато. Браян Фрийдман потвърди. От клипчето се подразбира, че преговорите продължават. Той казава: “Ще видим. Винаги има шанс” и потвърди, че всички ще се върнат, но моделът ще е различен (това не знам какво точно означава, четох че двете страни се викат отделно от органите там и им се обясняват шансовете за спечелване на делото или загубване в опит да ги обедят да достигнат споразумение). Браян съща каза, че “очаква с нетърпение да има дело”. На излизане Блейк беше доста обрана, докато Джъстин и Джейми се усмихваха широко. Малко унил ми се стори БФ, но не знам колко време са прекарали там, може да са уморени

https://m.youtube.com/shorts/NE4nNP7Cluk

# 1 879
  • Sofia
Те адвокатите май са длъжни да казват, че винаги има шанс. Доколкото разбрах за съдебните процедури в Щатите, тези преговори за споразумение не само са задължителни, ами и двете страни трябва задължително да положат усилия да се стигне до споразумение. Назначената специална съдийка ще ги притиска с факти и аргументи и те трябва да съдействат със свои предложения, иначе подлежат на санкции. Не може просто да кажеш - Не искам споразумение, искам си делото Simple Smile
ПП. Днес разговорите май са между страната на Балдони и Стефани Джоунс, че нали и там има дело.

# 1 880
Пхахаха това някаква спонсорирана реклама ли е? 😃

# 1 881
  • Berlin
Редила си е тухлички в съда ли??? Има ли снимки на играта?  Smile

# 1 882
# 1 883
Или отвлича вниманието от факта, че мъжът й не беше с нея за разлика от съпругата на Джъстин.

# 1 884
  • Berlin
Ако жена му не беше с него, нямаше да го нищим това, ама нищо. Simple Smile
Иначе тя продължава с тия огромни дрехи, не разбирам защо, не мисля, има какво да прикрива. Само тя си знае.

# 1 885
Не спира да изумява тази женица. Това ли е носела в дисагите??? 🤦♀

# 1 886
Била се обадила на шофьора си да й донесе играта. Това ще е много забавно, ако е вярно. Върхът на наглостта! Някой изказват мнение, че не е дошла с Раян, за да изглежда уязвима, от друга страна пък се беше облекла с мъжки дрехи? Не знам каква е ПР схемата, честно. Но пък и той да си качва някакви сторита през същото време.. малко не са се координирали май

# 1 887
Няма стратегия, която да е печеливша при уж закрилящ съпруг, властелин голям и т.н. какъвто звяр е РР в собствената си глава, който да не дойде с нея на дело от такова естество. И на дело, което е толкова знаково за Холивуд изобщо.
Ясно е, че е силен само зад клавиатурата. Не може да се владее и не е за пред настоящата публика. То и какво да покаже? Изкуствен тен и спихнало тяло?
Няма нормален мъж, който да не отиде с жена си и майката на стоте си деца в такъв ден.
Но той доказа вече много пъти, че не е нормален.
Бракът им е свършен. Ясно е.

И каква уязвимост от 100-годишна жена, която в съда отива с Не се сърди, човече… Да си беше играла на настолна игра у дома, а не да ходи да снима току-що родила. Ако се прави на неяменяема това вече е друго.

# 1 888
Вътре по време на съдебните процедури ли е играла? Това не е ли тотално неуважение за институцията?

# 1 889
Вътре по време на съдебните процедури ли е играла? Това не е ли тотално неуважение за институцията?

То не се знае дали е истина това. Иначе двете страни са били в отделни зали и магистрата е ходела от зала в зала. Та, ако е вярно, може да си е играла, докато магистратката е била при Балдони. Седяха там 6-7 часа.

Общи условия

Активация на акаунт