Перилни препарати и омекотители - 77

• 45 816
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Привет😃 Наминавам само набързо да попитам нещо.
Съвсем случайно, наскоро в нас попадна малка бутилка с течен прах ,,Савекс,, за бяло пране. Имам няколко бели блузки,използвах го...останах много,много доволна.
Някой от вас използва ли ,,Савекс,, за цветно...знам,че е нискобюджетен и тук са на почит други марки но все пак някой може да има опит. Преди повече от 10 години си взех 5-те пари от един Рекс и от тогава само Ариел,Персил,Шантаклер но сега мисля да видя ,,Савекса,, как ще се представи

# 511

На мен ми подариха това,като си закупих пералнята,но не се осмелявам да го ползвам...Само прахове си купувам.

# 512

На мен ми подариха това,като си закупих пералнята,но не се осмелявам да го ползвам...Само прахове си купувам.
На мен също ми подариха такъв при купуването на пералнята. Пробвах го,мирише страаашно силно, за изпиране нямам наблюдения.

# 513
Аз съм много доволна от Savex premium, изпира чудесно дори и на 30 и 40 гр, ухае прекрасно.. Не отстъпва по нищо на Ариел според мен..

# 514
А този за цветно ли е?
Никъде не пише "color"...

# 515
Аз съм много доволна от Savex premium, изпира чудесно дори и на 30 и 40 гр, ухае прекрасно.. Не отстъпва по нищо на Ариел според мен..
+1 от мен за прахове и гелове за изпиране на Савекс. Според мен Ариел е много надценен.

Този е за бяло и цветно.
Аз пера цветно с този а с прахът за пране на Савекс пера бяло. Прахът за пране е същият като гела със зелено и синьо.

# 516
А този за цветно ли е?
Никъде не пише "color"...

Този, който е специално за цветно е Color, има всички разновидности.

https://savexlaundry.com/bg/

# 517
Момичета  някой поръчвал ли е или да е пазарувал от тук...немога да разбера това цени на едро ли са...на дребно ли са...
https://www.kosmosonline.bg/Gel-za-prane-SANO-Maxima-SENSITIVE-6 … raneta_pr233.html
Просто като видях цената на този гел който позлвам от години и никога не съм купувала под 35 лв..

# 518
Още 1 глас за Savex Premium за цветно пране. Има удобна мерителна чашка. Лошото е, че не може да се слага в барабана, защото е голяма и трака много.
Да попитам за омекокител.за пране. Купих си омекотител Maxima Sano Baby. Много мазен и цялата пералня после вони на лошо.  В отделението за омекотител в чекмеджето стана мазало и лигаво. Едва го измих с топла.вода. Един път го използвах и повече.не повторих. Бихте ли ми препоръчали качествен омекотител, който не омирисва цялата пералня на лошо и не омазва чекмеджето? Благодаря много за препоръката.

# 519
Те всички омекотители имат това свойство.А комбинацията течен и смърдящ омекотител е оле-мале.

# 520
Те всички омекотители имат това свойство.А комбинацията течен и смърдящ омекотител е оле-мале.
Така беше. Замириса пералнята на толкова лошо. Пуснах я на празен ход на 60 градуса на памук и се.махна тази ужасна.миризма. Още я усещах.
Замислям се дали изобщо да слагам омекотител. Или да го разредя с една бутилка с вода и да я излея върху дрехите в барабана, след като е приключило пране и изплакване, и да включа допълнително изпиране. Искам да слагам омекокител на чаршафи и дрехи.

# 521
Щом толкова го искаш този омекотител, си вземи един на Chante Clair. Не е толкова мазен. Никога не го изсипвай в барабана.

# 522
И защо изобщо го слагаш?

# 523
Щом толкова го искаш този омекотител, си вземи един на Chante Clair. Не е толкова мазен. Никога не го изсипвай в барабана.
Благодаря.
А относно прахът за пране. Не бях права. Извинявам се на всички. Купих си друг на Persil и вече не ми оставя остатъци в чекмеджето за пране. Доволна съм много. Дори се замислям като свърша гела за пране, да започна да ползвам само сух прах. Наблюденията ми са, като че ли пере по-добре по-мръсни дрехи. Единственият минус на Persil.че после остава слаб аромат по дрехите. Нямам мерителна чашка за прах и все не мога да го дозирам точно. Препоръчайте ми откъде мога да купя такава чашка?

# 524
Преди години съм ползвала омекотител на Сано - точно "бебе", но не си спомням да е имало по която и да е от пералните ми наслояване в контейнера за омекотител или пък лоша миризма. Да не би да ти е слабо и налягането на водата?
Не че препоръчвам да го ползваш, но ми се видя странно да се появят чак такива последици от едно ползване.
За мерителна чашка можеш да ползваш всяка, която е разграфена в грамове и милилитри, не е казано да е специализирана за прах. Предполагам, че във всяко домакинство има все някакви.

Общи условия

Активация на акаунт