Перилни препарати и омекотители - 77

• 44 182
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Skip Active Clean-това е моят прах за бяло,купувам го от Гърция,но се намира и в България.
Същия Скип миналата година го купих от Гърция и още не мога да се отърва (изхабя) от него.
Силно ми засича бялото пране — посивява и не изпира петна.
Ползвам го да пера кърпите, с които почиствам и моповете, както и да го слагам в пералнята на почистващ цикъл, но няма свършване…

# 691
  • Пловдив
Djordja,при мен работи перфектно.

# 692
Djordja,при мен работи перфектно.
И при мен е отличен. Сега пак си заредих от двата вида.

# 693
Skip Active Clean-това е моят прах за бяло,купувам го от Гърция,но се намира и в България.
Същия Скип миналата година го купих от Гърция и още не мога да се отърва (изхабя) от него.
Силно ми засича бялото пране — посивява и не изпира петна.
Ползвам го да пера кърпите, с които почиствам и моповете, както и да го слагам в пералнята на почистващ цикъл, но няма свършване…
Защо така...Да не би пък водата ви да е твърда...
При мен пере чудесно. В синя опаковка е. Този: https://www.chistichko.bg/product/prah-za-prane-skip-active-clea … 25-kg-50-praneta/
В началото ми идваше силна миризмата, но за няколко седмици отворена кутия се отмириса.

# 694
Всяка година купувах Скип (винаги от Масутис) и не ми е правил подобно впечатление. Тогава перях с Ариел.
От миналото лято пера бялото с прахообразния на Миле и разликата в белотата между единия и другия е поразителна.
Вчера се върнах от Гърция и тази година за първи път не донесох Скип от там, а от тук си понесох течния за цветни на Миле, че е по-удобен за транспорт. Прекрасно се справи с кърпите от плажа и банските, по които има бяло.

Същият е, Петя.
Мека ни е водата, много мека.

# 695
И аз ползвам този скип и съм много доволна. Също съм с много мека вода. Какво означава изразът "силно ми засича бялото пране"? Детето носи бели блузи на училище, играе физическо с тях, идеално се изпират.

# 696
Djordja , може ли снимка / линк към този на Миле?
Бяло пера с Ариел, от скоро взимам и този на ДМ. Предпочитам прахообразни.

# 697
Djordja , може ли снимка / линк към този на Миле?
Бяло пера с Ариел, от скоро взимам и този на ДМ. Предпочитам прахообразни.
Заповядай:
https://shop.miele.bg/konsumativi-/11810860.html
Поръчвам го от сайта на Миле, когато поръчвам и други продукти, или пък го купувам от физическите магазини на Техномаркет и Техномикс.

# 698
Каква е разликата спрямо обичайните? И защо летни? Предполагам, че качеството е достатъчно добро.
Летни аромати - по-трайни.
Според мен е достатъчно добро качеството.

# 699
Относно перлите-след като ги сложите и пералнята завърти няколко пъти,още преди да започне да пълни вода,не падат ли в гуменото уплътнение ?

# 700
Слагам ги между дрехите, не ми се е случвало да останат по люка или уплътнението.

# 701
И аз не съм забелязала да остават в уплътнението, явно се разтварят.

# 702
  • оттам, откъдето започва България
И перлите като цветоулавящите кърпички - винаги ги слагам в мрежичка. Relaxed

# 703
Част от моите отиват там,това с мрежата ми хареса,ще го приложа,благодаря! 👌🍀

# 704
  • Mediterraneo
Никога не съм намирала перли в уплътнението.

Общи условия

Активация на акаунт