Перилни препарати и омекотители - 77

• 44 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Силна миризма от Савекс аз споделих за течния.

# 676
Е, не съм разбрал значи.

# 677
  • до най-прекрасния мъж
Само на мен ли перлите на Ленор не ми миришат на почти нищо? Купих за проба, сложих ги според упътването, но няма никакъв особен аромат. За мен не си струват.
Савекс загледах онзи ден в кварталния магазин. Ами той на цената на Персил почти. Не взех, може би ще му дам шанс друг път.

# 678
Доволна съм от Савекс течния. Прахообразен не съм използвала. Не е вярно, че има.силна и натрапчива миризма. Дори след 4-5 часа висене на простора, почти не усещам аромата му. Затова започнах да слагам омекотител отново. Харесва ми изпраното пране да ухае на хубаво и да има дълготрайно ухание. Като не сложа омекотител, кърпите са толкова твърди. Дадох отново шанс на този омекотител Sano Maxima Baby https://www.google.com/search?q=maxima+baby+sensitive+softwner&o … aeE1fIPmPebiA0_35
Свикнах с миризмата му и дори ми харесва. Дълготрайна му е миризмата. Наливам половин или по-малко от половин капачка, защото е концентрат.
Мога ли след дезифектанта, изплакне, да сипя омекотител и да пусна допълнително изплакване пак?

# 679
Точно кърпи не е добра идея да се третират с омекотител, защото губят попивни свойства. Това изрично и на етикетите е изписано или поне на повечето. По-скоро се опитвай да не ги пресушаваш на слънце или най-добре да се сушат в сушилня.
При мен перлите на Ленор имат силен аромат, но много рядко ползвам. 

# 680
  • до най-прекрасния мъж
Точно кърпи не е добра идея да се третират с омекотител, защото губят попивни свойства. Това изрично и на етикетите е изписано или поне на повечето. По-скоро се опитвай да не ги пресушаваш на слънце или най-добре да се сушат в сушилня.
А колко слагаш от тях? Очаквах да мирише приятно, а то едва се долавя. Или нещо моят нос е повреден. Има още в опаковката, ще ги доизхабя, но определено очаквах повече.

# 681
От перлите на Ленор, слагам по половин капачка и резултата е много добър.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 22:53 от Пролетно цвете

# 682
Скрит текст:
А колко слагаш от тях? Очаквах да мирише приятно, а то едва се долавя. Или нещо моят нос е повреден. Има още в опаковката, ще ги доизхабя, но определено очаквах повече.
Слагам на око според теглото на дрехите, ама горе долу и аз по половин капачка.

# 683
  • до най-прекрасния мъж
Значи аз малко слагам, ще увелича количеството.

# 684
На мен толкова силно ми миришат перлите, че слагам 1/3 капачка, че и по- малко. Говоря за синята опаковка.

# 685
Има нови лимитирани летни прахове в ДМ. 10 лв. за 20 пранета. За бяло и за цветно.

# 686
Каква е разликата спрямо обичайните? И защо летни? Предполагам, че качеството е достатъчно добро.

# 687
От кой прах за бяло пране сте доволни? Някъде четох преди време,че белина с оптични избелители (или нещо такова) е по-щадяща дрехите отколкото хлорната.Имаше АСЕ на промоция и реших да погледна в интернет инфо за състава преди да купя-на всички пишеше хлорна.

# 688
  • Пловдив
Skip Active Clean-това е моят прах за бяло,купувам го от Гърция,но се намира и в България.

# 689
Има нови лимитирани летни прахове в ДМ. 10 лв. за 20 пранета. За бяло и за цветно.
В нашия ДМ имаше само за цветно. Мисля, че само опаковките са различни. За цветно не съм ползвала техния, но за бяло взех за втори път сега.

Общи условия

Активация на акаунт