Перилни препарати и омекотители - 77

• 45 790
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Моят сух прах за пране Persil, който купих от Кауфланд, пише произведено в Полша.

# 556

Взех сега този от Била за 20лв, 40 пранета. Загледах Савекс прах- гони 14лв за 20 пранета.

# 557
  • София
Има ли отзиви зa капсулите на Rex?

# 558
Рекс не е читав.

# 559
Никога не съм ползвала капсули,в местна верига видях тези,някой дали може да се включи с мнение?🙄

Точно заради аромата мислех да пробвам Савекс,но прах,не течен...

# 560
Капсулите са си течен препарат в найлонче, който не можеш да дозираш....

# 561
Моля, препоръчайте ми прах или гел за черно пране. Или препарат, който да не позволява черното да стои като обсипано с бели мъхчета. Не знам прахът ли ми не е подходящ, или пералнята ми не става, но де що имам черна дреха, е обсипана с фини бели прахчета.

# 562
Подбирайте си материите на дрехите.

# 563
Как по-точно да ги подбирам?  Дънките (черните) и те са ми като прашасали.

# 564
Всеки препарат за черно ми върши работа, не съм видяла разлика. Въпросът е откъде са тези бели мъхчета. Светла дреха в пералнята, забравена салфетка в някой джоб, нещо друго? Не е нормално да има мъх.

# 565
Вероятно от светлите дрехи. Аз много не го сортирам прането. А и салфетки често се случва да забравям. И цветоулавящи кърпи слагам заради това, че ми е смесено прането. Но препарат за черно не съм ползвала.
Не знам дали е точно мъх. Но материята се разрошва и сякаш избелява. Виждат се и ситни власинки по тениските например.

# 566
Е това е, сортирайте. Аз пера черните дрехи, а имаме много, с прах за цветно. Няма мъхчета, черни са дрехите.

# 567
В случая препарат няма да помогне, няма смисъл да си харчиш парите. Пускай черното отделно, и ще видиш разлика.

# 568
  • оттам, откъдето започва България
Моля, препоръчайте ми прах или гел за черно пране. Или препарат, който да не позволява черното да стои като обсипано с бели мъхчета. Не знам прахът ли ми не е подходящ, или пералнята ми не става, но де що имам черна дреха, е обсипана с фини бели прахчета.

За черните памучни дрехи (защото проблемът е при тях, а не при изкуствените) купих специално Алвина течен за черно пране.
Отделям само черно пране, и не, не ми се получава, пак има бели мъхчета върху черното пране. Вече си мисля, че може би проблемът е остатъци от предходното бяло пране.

# 569
Аз съм малко куку на тази тема, след бяло или вълнено пране задължително пускам едно цветно да обере ако има нещо останало, и чак тогава черното. Случвало ми се е след пералня с вълнени дрехи в следващото пране да намеря влакънца от един много космат пуловер.

Общи условия

Активация на акаунт