Боледуване на децата ни - тема 85

• 17 528
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Това за температурата 37 и нещо генерално ,проверете какво пише в листовката на термометъра ,не съм чувала 35 и нещо на дете да е нормално ,моето е имало 35 и 5 и 6 температура ,няколко дни след уро инфекция с много висока температура 40 градуса ,и тогава ми казаха че заради нурофена ,панадола.Но иначе винаги като меря си е 36 ,36 и нещо като е здрава.Иначе 37 и 3 ,4 примерно при цистит е имала вдига най много до 37 и 6.Още първият термометър ,който купих не помня марка електронен с една принцеса розов и син с един пират ,детски мерим под мишницата,та в техните листовки пишеше ,колко е нормално с различните термометри и че дава отражение къде и с какво се мери ,данеби с този за ухо просто да показва по висока?

# 61
Тия термометри в ухото ми скъсват нервите, колкото пъти премеря,толкова пъти е различно. Уж на Омрон, еми на моменти ми е показвал че съм с 35 градуса, след три минути с 36.9. За високите нива няма и да коментирам, че са ми се изправяли косите, детето изгаря аз го усещам, то ми показва 38.5, меря с живачен (щото е дроб и не ми се дърпа малкото) показва 39.5. Живачния е най-добре ама пусти малки зверове, не стоят мирно.
За отчета и мъжът ми се тръшна тая нощ и той с 38.5, почна Тамифлуто и той. Детето и то втори прием днес, надявам се утре да се маха тая Т.

# 62
Тони чая е 1 ябълка,1 лук и 4-5 ореха.Висичко е измито и да е цяло не нарязано 1л.вода ври докато стане 0.500л и подслаждам с мед може и лукчета вместо мед.

# 63
Едната ми дъщеря е така с температурата, винаги се върти около 37-37,1. В детската градина веднъж се бяха притеснило даже, че и текнал сопола и решили да я премерят и показало 37, но аз си знам, че винаги е с толкова. Все се каня да питам педиатърката дали е нормално. Иначе имам 2 термометъра Микролайф ( различни модели), безконтактни и съм много доволна. Не веднъж съм ги засичала с галиев  и са точни и много удобни.

# 64
  • shumen
Оор,дано се разминете с ларингита и помогне чая и го пие твоята.Моя няма сила,която да го накара да го пие тоя чай.
Анелиана,дано се разминете с бронхита или пневмонията.
Тони,радвам се,че е по добре Дани.
Тия термометри за ухо не ги харесвам и аз.Меря с електронен под мишницата.Живачен имах,но го счупих да гоня диването с него.

# 65
Ушните и аз не ги харесвам. Не ми вдъхват доверие... Да се оправят бързо болните.

# 66
Аз меря с безконтактен на омрон. Не ми е важно колко е точен,защото то ако има толкова че да дам сироп, той ще го покаже, пък дали е 39 или 39.2 не ми е важно. Особено нощем ми е незаменим. Ако имам съмнения денем меря и подмишницата с елетржнен, но след като изписка държа 5 мин.

# 67
От вчера малкия не се чувства Със хрема и кашлица е.
Днес разбрах,че в градината едно детенце е със варицела.
Последно е бил на детска на 10 Януари.
Аз искам да попитам какви са симптомите и кога се появяват.Не сме карали Варицела.

# 68
  • shumen
Танчето,карантината за варицела е 14 дни.Може да започне с кашлица,хрема и Т.Следи го и ако избие и обрив значи е това,а ако не си е лепнал вирус.

# 69
Танчето,карантината за варицела е 14 дни.Може да започне с кашлица,хрема и Т.Следи го и ако избие и обрив значи е това,а ако не си е лепнал вирус.
Във момента има хрема и кашлица.
За сега няма температура.

# 70
Учудващо го пие ако не и помогне тоя път няма да и навреди.

# 71
Инкубационния период на варицелата не е 14, а е 21 дни, като обичайно разболяванито е от 14тия ден нататък.
При голямата ми дъщеря започна с болка в гърлото, защото имаше пъпки там... И двете ми деца не са вдигали температура.

# 72
Моето на 20тия ден му излезе малка пъпка на гърба. Последваха 2 дни в избиване на пъпки, но без температура. Едва на третия ден вдигна някаква Т вечерта, но беше за ден. Общо взето мина с умерено количество пъпки и без усложнения. Всичко ще е наред. В момента да ви кажа с този грип, варицелата ми се видя песен.

Инкубационния период на варицелата не е 14, а е 21 дни, като обичайно разболяванито е от 14тия ден нататък.
При голямата ми дъщеря започна с болка в гърлото, защото имаше пъпки там... И двете ми деца не са вдигали температура.

# 73
Здравейте! Някъде ви изпуснах последно време. Детето пак е болно.. този път направо мистериозно. Тръгна някакъв прозрачен сопол, на втория ден започна кашлица и вече на третия ден го отведохме на лекар и се установиха хрипове в гърдичките. Как стана това просто не знам. И тая кашлица е ужасна, нон стоп. Бързо оздравяване на всички!

# 74
Здравейте! Някъде ви изпуснах последно време. Детето пак е болно.. този път направо мистериозно. Тръгна някакъв прозрачен сопол, на втория ден започна кашлица и вече на третия ден го отведохме на лекар и се установиха хрипове в гърдичките. Как стана това просто не знам. И тая кашлица е ужасна, нон стоп. Бързо оздравяване на всички!
Да не е болно от т.нар. RSV вирус? Той така често прави хрипове...едни приятели са с малкия в болница сега. Има тестове, които го хващат. Бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт