Боледуване на децата ни - тема 85

• 17 422
  • 753
  •   2
Отговори
# 750
Нормално е да има още лека температура, грипът е коварен. Просто следете кашлицата, да не слезе надолу. Ние ходихме вчера да го преслушат моя, уж са чисти гърдичките. Още влачи кашлица и сопол. Той е положителен за грип от четвъртък.

Ами и нея я слушаха, всичко и е ок.
Имала остатъчна хрема, нямало нужда от тамифлу вече е късно. Да си продължи изопринозина и витам. Ц и капки за нос.
Да направим изследвания, ама те до като излезат, утре ще ги пускаме, почти не кашля, само ако сложа повече стеримар да направя промивка, влизат в гърлото и ги изкашля.
Въртим се в един кръг, а детето не ходи на у-ще, защото по-добре да си се оправи, представям си да я пусна и да се мъчи в у-ще. Как ги пускат с температура не знам?

# 751
# 752
Да, ние ще продължим с изопринозина, не ни предписаха тамифлу.
Защото дете се чувства добре, от време на време го мъчи хрема и лека кашлица.
Като направим изсл. тогава, но понеже като усетя, че е леко топла или и е студено я меря на челото е 37.4 с електронния на подмишница с другия е 36.6.
Направо не знам
Това не е температура. Защо не гледате децата как се чувстват, а само изследвания?
Случвало се е да мина температурата и после след ден пак да вдигне, лекарят ми е казвал, че тялото "дава газ" още веднъж за да доизтребе вирусите. Аз катохвидя детето, че започва да играе, яде и е жизнено просто преставам да меря.

# 753
Права сте,
Обаче то и то си усеща, като каже студено ми е и се панирам и аз, да не вдигне.
Да, добре е детето, лекар я гледа каза всичко ОК, още малко хремата да изчисти, но изследвания, ако искаме да пуснем за всеки случай, аз за това питах, не беше линредно да ни даде и направление за тях. Явно ме е видял, ме съм ‘ паника’ и за това.

Общи условия

Активация на акаунт