Боледуване на децата ни - тема 85

• 18 574
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Осъмнах по кабинетите днес..не можа да стане от леглото синът ми от болки в левия крак ...и то по скоро горе в тазобедрената става ..след прегледи и изследвания се оказа реактивен артрит ..т.е последици от грипа който изкара по празниците ...сега трябва да пие 7 дни ибупрофен ..отделно ушите са му задръстени от там и не чува ..утре трябва да му ги почистят ...
Дъщеря на колега, нз 17 години, беше в болница с пневмония и после там развила отит. Този вирус е много коварен
Преди първи клас синът ми имаше болки в краката след вирус и го изпратиха на ревматолог и на нас ни казаха реактивен артрит тогава.
При нас - нямаше температура до 11 часа, после 37.5, тези следобедни все са излизали уж бактериални и сме пили по няколко антибиотика. Личната не чу нищо на слушалка но го изпрати на снимка и чакаме резултата ...

# 556
Оххх, и нашият малкият беше с болки в краката. Диагноза не са казвали, но ревматоидните фактори бяха в норми. Само възпаление на мускулатурата казаха че има. Много ме плаши като спре да върви.

# 557
Оххх, и нашият малкият беше с болки в краката. Диагноза не са казвали, но ревматоидните фактори бяха в норми. Само възпаление на мускулатурата казаха че има. Много ме плаши като спре да върви.
И аз бяха ужасена като ми каза "не мога да ходя" тогава после се оправи, пак беше нещо с играещи температури дето влачи месец и изпи сума антибиотици, за какво ли не го изследваха и не се разбра, започна като крак ръка уста

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:43 от Sparkles

# 558
Аз за първи път чувам за такова нещо ..иначе кръвните му изследвания са перфектни няма никакви отклонения ..но с единия крак не може да стъпва ..драмата е голяма ...

# 559
И моето дете преди време се събуди и не можеше да стъпи на крака си. Направо изпаднахме в паника, решихме, че някак е спала на крака си в неправилна позиция и просто ѝ се е схванал. Много мрънкаше, че я боли и не може да стъпва. Накарах я да походи с игри и придържане от мен и постепенно премина и започна да си стъпва на крака. Така и не отидохме на лекар, понеже се оправи, обаче адски се изплашихме.
Сега като ви чета това ще се окаже усложнение след изкаран грип ли?

# 560
Да точно това ми обясни педиатърката усложнение след изкаран грип ..и аз се опитах да го разходя с малко игра но уви мн го болеше и беше много разстроен ..носих го до болницата ..аз помислих че се ударил някъде или е паднал при все че е много активен и енергичен ,но нямаше видими белези ..

# 561
А вашите деца споделяли ли са да си усещат крайниците особено в момента на разболяване? Моят син напоследък добави и това като начален симптом, интересно че след това може да следват различни вируси - стомашен, гърло, сега гърло, хрема и кашлица, това изчезва по-нататък в хода на разболяването.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:02 от Sparkles

# 562
За втори път му се случва след боледуване, първият път се раздвижи чак на следващия ден. Сега няколко часа. До тоалетната го носихме, на лекар също. Лекарката и тя като го видя се шашна.

# 563
Да точно това ми обясни педиатърката усложнение след изкаран грип ..и аз се опитах да го разходя с малко игра но уви мн го болеше и беше много разстроен ..носих го до болницата ..аз помислих че се ударил някъде или е паднал при все че е много активен и енергичен ,но нямаше видими белези ..

Пфу.. това колко време след грипа се случва?
Аман!!!

# 564
Той от 21 декември до 6ти беше болен..на 25 декември го установиха с грип а ...от тогава не е карал нищо ..малко задна хрема и остатъчна кашлица ..и ето на сега това усложнение ..

# 565
Той от 21 декември до 6ти беше болен..на 25 декември го установиха с грип а ...от тогава не е карал нищо ..малко задна хрема и остатъчна кашлица ..и ето на сега това усложнение ..
 Щом са казали че ще се повлияе от нурофен и е остатъчна реакция трябва да отшуми бързо, поне при нас тогава така се получи

# 566
  • shumen
При моя също се беше случило да го болят краката.Тогава педи ни изпрати на ревматолог,но нищо не се установи.Казаха болки на растежа.

# 567
Оказа се начална пневмония вляво при сина ми, утре ще го приемат в болница

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:53 от Sparkles

# 568
Ужас, бързо възстановяване. От кога започна да вдига температура и как се чувства сега, отпаднал ли е?

# 569
Бързо оздравяване !!
Днес педиатърката това изкоментира че страшно много усложнения лекува след изкаран грип ...
Другото е че властите твърдят че пика още не е настъпил ...
Оказа се начална пневмония вляво при сина ми, утре ще го приемат в болница

Общи условия

Активация на акаунт