Как да се изправя след случилото се?

• 4 230
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
Няма начин на първа среща човек да разбере дали ще си пасне с някого. Хората се опознават, време трябва. Ти си казала, той е казал и вече сте заедно, докато смъртта ви раздели. Ами не става така в живота. Никога не става така. Докато не разбереш, че хората първо се опознават, а после, след много месеци решават дали са един за друг - докато наистина, в сърцето си не го осъзнаеш,  ще има да страдаш.

Не бързай да се задомяваш за първия срещнат. Дай си време да поживееш, да се запознаваш с хора, да излизаш с приятели и приятелки и постепенно нещата ще се случат. А не - щрак и вече заедно завинаги.

# 16
Каква любов, каква обич за няма и 2 месеца и няколко срещи? Това не е любов, това е влюбване. Първият, най-повърхностен етап, макар и най-пеперудест.
Любов е, когато опознаеш човека до теб и го обикнеш не заради външни характеристики, а за това, което в действителност е – с всичките му положителни и дори с отрицателните качества. Любов е, когато обичаш не заради, а въпреки. Другото са детинщини и игра на хормони.
Така че си поотупай нараненото его, кажи си, че той губи и продължавай напред. Твоят човек е някъде там, в бъдещето. Само гледай да не го изтървеш, докато рониш сълзи по нещо минало, нещо, което нито му е било писано, нито си е струвало да бъде.

# 17
  • София
На 22 трябва да си по- трезво мислеща, малко да си се сблъскала с живота и да си си извадила някакви поуки.
Наистина звучиш като 15 годишна, недокосната от живота.

Излизай, контактувай и се научи да се пазиш.
А, че най- много те е обичал непознатия в месинджър, трябва да те кара на смях, не на рев.

# 18
Ами те а точно до смях.
И не е бил и точно непознат в месинджъра.
По думите му нещата са били сериозни, разбира се думи, които са мръсна лъжа, да са получи, това което иска.
И колкото и да казвате, че не е била използвана, това те е вярно. Наистина е била използвана и е съвсем нормално да се чувства унизен.
Сега трябва са излиза на срещи, но с мъже които да ценят   вниманието и времето й.
Идеята не е да навърта срещи, а да срещне човек, който да се отнася с нея както подобава.

# 19
Какви сериозни неща те гонят от думи на човек, когото е виждала 3 пъти? Кой с акъла си ще го повярва това...

# 20
А какъв е бил, ако не непознат? Онлайн връзка на 2 месеца. По кои негови думи съдиш, че нещата са били сериозни? (това е нелепо, ако ще да са живели заедно 2 месеца, а те не са се и виждали чак толкова) Кое е мръсна лъжа? И какво точно е искал и получил? Авторката за какво е използвана? Като цяло, напушва ме на смях от този вкаран драматизъм. Не набивайте в главата на авторката подобни глупотевини, тя сама достатъчно се е набълбукала със сериали. Да речем, че е млада и наивна и това й е първа връзка - то не е и връзка, но тя така го възприема. Реално е било някакъв период на опознаване, в който момчето е решило, че това не е неговия човек, а тя е решила, че е зарязана пред олтара и всичките си близки.

# 21
Аз не казвам, че е драма.
Но да не е.
И като й казвате, че не е така не помагате.
Утре тякой ненормалник пак може да й говори сладки приказки. Пак добре, че не е попаднала на такъв.
Той тжзи няма как да е бил читав много.
Пък семейства, пък любови. Това как се връзва с цел опознаване?
Никакво опознаване не е било.
Че чак и за общо бъдеще говорел.
Да, понякога се случва да те се получи, но това неговото поведение е по-скоро на играч.
Не е най-голямата драма, но ще е драма ако на 22 години не започне да
ги отсява такива.

# 22
Какъв играч, какви любови. Те я са се виждали 2 пъти на живо, я не. Точко като й казваме, че такива неща не се коментират на първа среща, може да размисли и да прецени, че не е била права да има очаквания. Ако си мисли, че ще започва сериозна връзка след стопроцентова гаранция още при запознанството, само ще си навреди и ще срещне още 1000 такива "предатели". Никой нормален няма да се закълне във вечна любов още в началото. И като я надъхвате, че то това станало, защото този е смотан, тя логично ще търси някакъв, който не е - ама пак казвам, няма да е нормален, ако веднага се закълне. Дори е възможно този човечец да е имал някакви намерения, но като е усетил авторката в кои облаци се е възнесла, да му е припарило. То и на мен ще ми припари, ако някой от първия ден ми говори за сериозни връзки, заклева ме да не започваме нищо, ако няма да е сериозно и т.н. Че и е в друг град, часове далеч от мен.

# 23
Какъв играч, какви любови. Те я са се виждали 2 пъти на живо, я не. Точко като й казваме, че такива неща не се коментират на първа среща, може да размисли и да прецени, че не е била права да има очаквания. Ако си мисли, че ще започва сериозна връзка след стопроцентова гаранция още при запознанството, само ще си навреди и ще срещне още 1000 такива "предатели". Никой нормален няма да се закълне във вечна любов още в началото. И като я надъхвате, че то това станало, защото този е смотан, тя логично ще търси някакъв, който не е - ама пак казвам, няма да е нормален, ако веднага се закълне. Дори е възможно този човечец да е имал някакви намерения, но като е усетил авторката в кои облаци се е възнесла, да му е припарило. То и на мен ще ми припари, ако някой от първия ден ми говори за сериозни връзки, заклева ме да не започваме нищо, ако няма да е сериозно и т.н. Че и е в друг град, часове далеч от мен.

Нито аз съм натягала за сериозни отношения, нито съм имала огромни изисквания към него и така нататък. Единственото нещо, което се каза от мен в началото на отношенията ни беше, че съм сериозен човек и не ми е до игрички. Нито му казах жени се за мен, нито то вързах. За бъдеще заедно не съм споменавала нищо, защото беше съвсем рано за тези неща. Сам започна да говори за тези неща, колко е сериозен, едва ли не бил готов на всичко и т.н. Аз изключително много исках да намеря сериозен човек и това, че съм повярвала на тези думи е съвсем нормално, при положение, че това търся и уж го получих. Не е до разстоянието, до желанието е. Не е и до това от колко време се случват нещата, има не малко случаи, в които хората стават семейство за много кратък период. До желание опира всичко. Не е първият, който влиза в живота ми, но е този, който обичах повече от себе си дори и бях склонна на много неща, дори да се преместя по-близо до него. Не можем да се сърдим на човек, който не иска да бъде с нас. Всеки търси своето щастие, но това не означава да помрачаваш и съсипваш друг човек, за да стигнеш до него. Не е това начинът. Изисквала съм само искреност, нито повече, нито по-малко. Нормално е да ме боли и да страдам, при положение, че без абсолютно никакви проблеми някой си решава, че едва ли не си била много добричка и не си за него, като на предния ден ти е свалял звезди. За мен това е човек, който не знае какво иска. Като го погледна реално отстрани.. не си заслужава изобщо да страдам за такъв човек, но уви.

# 24
Съжалявам, че се чувстваш по този начин, но след време, ако имаш възможност да видиш какво си мислила, сигурно ще разбереш какво казвам и аз. Няма как за два месеца да имате толкова дълбока връзка, ок, вероятно той се е престарал с думичките, но то именно на това му се казва "сваляне на звезди". Ако това не ти е първата връзка, значи нищо не си научила от предишните си връзки. Какво е това "обичах го повече от себе си", осъзнаваш ли, че е нелепо? И разстоянието има значение, особено в началото. Когато не сте физически заедно, изграждаш в главата си образ на нереален човек, което ти съвсем очевидно си направила. Няколко пъти натякваш, че си искала искреност - как именно те излъга той, ако ти е казал, че си по-добра от него, като тук и ти, и още няколко потребителки, именно в това се опитвате да се убедите - че ти си супер, а той е боклук. Значи не те е излъгал, твърде добра си за него, какъв е проблемът?
Кажи, според теб, по какъв начин трябваше той да прекрати отношенията, за да не те боли толкова?

# 25
Съжалявам, че се чувстваш по този начин, но след време, ако имаш възможност да видиш какво си мислила, сигурно ще разбереш какво казвам и аз. Няма как за два месеца да имате толкова дълбока връзка, ок, вероятно той се е престарал с думичките, но то именно на това му се казва "сваляне на звезди". Ако това не ти е първата връзка, значи нищо не си научила от предишните си връзки. Какво е това "обичах го повече от себе си", осъзнаваш ли, че е нелепо? И разстоянието има значение, особено в началото. Когато не сте физически заедно, изграждаш в главата си образ на нереален човек, което ти съвсем очевидно си направила. Няколко пъти натякваш, че си искала искреност - как именно те излъга той, ако ти е казал, че си по-добра от него, като тук и ти, и още няколко потребителки, именно в това се опитвате да се убедите - че ти си супер, а той е боклук. Значи не те е излъгал, твърде добра си за него, какъв е проблемът?
Кажи, според теб, по какъв начин трябваше той да прекрати отношенията, за да не те боли толкова?

Според мен изобщо не трябваше да започва. Със сигурност се познава и много добре е знаел, че не може да даде нищо от това, което казваше. Виновна съм, че изобщо му се доверих. Така трябвало да се случи, явно това ще е част от изграждането ми. Не е приятно изобщо, но предполагам ще мине. Благодаря за мнението Ви!

# 26
Аз четох, четох и не разбрах какво ти е причинил? Познавате се само 2 месеца, разбира, че не си пасвате и се разделя с теб.
Не те е лъгал и паралелно имал връзки с други? Не сте живели заедно и да те баламосва с години ?? Вероятно е искал сериозна връзка, но е усетил някакво несъответствие.
Разбирам, че е неприятно, но ти изпадаш в брутална крайност.

# 27
  • Sofia
Възможно е да може да даде всичко това, за което е говорил. Но тогава го е говорил на непозната жена - тоест казвал е какво му се иска и какво търси. Възможно е да е търсил и той сериозна връзка. Но само фактът, че е търсил сериозна връзка, не означава, че тази връзка ще се получи точно с теб и сега. Поопознали сте се и той е видял, че явно за него не се получават нещата. Толкоз.

Каква искреност точно искаш? Че с времето всъщност е започнал да се дразни или плаши от някои твои черти на характера (нещо, което не се вижда на първите срещи)? По приятно ли щеше да ти бъде?

И аз когато бях на 21г, мислех подобно на теб. Казвах му да не ми казва, че ме обича, защото на такъв ранен етап е невъзможно, а аз не искам да бъда наранена. Той обаче продължаваше да ми повтаря, че не било просто влюбване. Дрън-дрън. В един момент му се доверих и повярвах в моята доживотна приказка. Както и да е. Заживяхме заедно, показа се несходството в характерите, започна да ми изневерява... всичко се разплу и в един момент ми каза, че трябва да се разделим. 7 години агония.

Радвай се, че при теб всичко е приключило още в зародиш. Ако бяхте изкарали години заедно, щеше да ти е много по-трудно.

Радвай се на младостта си! Всяко зло за добро - отваря ти се път за нови срещи.
Но наистина, не можеш да очакваш сериозна връзка още от началото. 2 месеца е нищо. Може човекът срещу теб да е най-сериозният на света, в началото винаги всичко е само химия и привличане. И това привличане с времето може да прерастне в любов, а може и да се изпари (както се случва в повечето случаи).

# 28
И защо не допускаме, че не е искал връзка, а само са си запълва времето?
Първо е махнал снимките на бившата, защото и бивша и е нормално да няма техти общи снимки, после изведнъж ги връща и в същото време съвсем случайно къса с авторката?

# 29
И защо не допускаме, че не е искал връзка, а само са си запълва времето?
Първо е махнал снимките на бившата, защото и бивша и е нормално да няма техти общи снимки, после изведнъж ги връща и в същото време съвсем случайно къса с авторката?

Въпроси без отговори. Няма нищо лошо в това, явно я обича. Обаче не беше нужно да ме залъгва така през цялото това време.

Общи условия

Активация на акаунт