Как да се изправя след случилото се?

• 4 228
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Ами не , не е нормално. Постъпил е адски гадно. Давал ти е обещания, защото е искал с теб да забрави бившата си.
Не я е бил преодолял. Не е сложил картите на масата и не е казал: "Виж, дай да опитаме. Преживявам трудна раздяла , не искам да те лъжа." Ти си млада , простено ти е , повярвала си му.
Ако ще те успокоя и доста по- възрастни мъже постъпват по същия начин.
Запознава те с близките си? Говори за бъдещето? След два месеца?
Не е невъзможно да се случи на мъж, който те е припознал като неговото си момиче , и е знаел,че те иска до себе си.
Този обаче не е от тези. А и много малко са....
Колкото и да е тъпо , те е използвал ,за да не е сам, да си го върне на бившата, да се опита да я забрави.
Ти нямаш никаква вина.
Той обаче има.
И на мен ми се е случвало. А може да съм ти майка.
Само,че накрая наистина с мен забрави бившата си , и се влюби истински в мен.
Мъжете са подлеци.
Гаранция ,че е въздушен знак- Близнаци, Везни, Водолей.
Не го мисли. Животът е пред теб.

След много размишляване над цялата ситуация реших, че този човек изобщо не заслужава да му отдавам това внимание. Ситуация е такава, че господинът просто е решил да се позабавлява, хвърли ми малко розов прашец в очите и страшно наивното ми аз се замота. След толкова прочетени мнения, осъзнавам, че този човек изобщо не  трябва да ми се върти още в мислите, по-скоро трябва да е вън от тях. Върнал се при бившата, върнал се. Работата е там , че това не се решава в рамките на няколко часа, а ако го е мислил преди това, означава, че актьорската му игра на влюбен беше доста успешна. За себе си съм решила те първа да увелича броя на изискванията(сега е възможно да има и доста разочаровани тук), но пък знам какво мога да предложа и не искам по-малко от това. На това объркано момче мога да му пожелая само осъзнаване, нужно му е. Човек, който все още мисли и обича бивш партньор не трябва да влиза в други отношения. Това, че любов с любов се забравя за мен лично си е пълна тъпня. Любов ще срещнеш, но след като си се излекувал от предната. За мен е глупост да влизаш от едни отношения в други, за да забравиш първите. Чисто самонараняване и не само. Нараняваш и други хора, които нищо не си ти сторили, единствената им грешка е, че са се доверили. И 99% да мислят, че това е нещо нормално в днешно време, аз виниги ще си остана в този 1%. Твърде много лоши постъпки взехме да ги имаме за нормални, а далеч не са такива. Ние сами си ги нормализираме. Ами, отказвам да го правя. Разбитите ми надежди и огромното ми разочарование ще ги оставя на заден план, имам къде по-важни неща, които изискват моето внимание. Пък и той сам ми каза: Ще ти мине, ще ти мине. Що пък да не му потвърдя? Много добре ми дойде, че ме вкарахте в реалността,  в която никак не съм безполезна и мога да бъда доста по-оценена. Обръщам се с благодарности към всички! Това жените сме страшно чудо!❤️

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 05:06 от Riri_

# 61
Ще увеличиш броя на изискванията? Няма да има разочаровани тук, не съм видяла досега някоя от нас да напира да е във връзка с теб, но внимавай следващия път твоето разочарование да не е по-голямо. И досега изискванията ти бяха неадекватни, ако ще ги увеличаваш, нали се сещаш чий ще е проблемът...

# 62
Ще увеличиш броя на изискванията? Няма да има разочаровани тук, не съм видяла досега някоя от нас да напира да е във връзка с теб, но внимавай следващия път твоето разочарование да не е по-голямо. И досега изискванията ти бяха неадекватни, ако ще ги увеличаваш, нали се сещаш чий ще е проблемът...

До сега изисквания нямаше, освен това, че държа на истината каквато и да е тя. Може би имах нереалистични очаквания, но изисквания, не мисля. За да бъда с правилния след време , трябва да припокрие част от нещата, които изисквам, както и аз неговите. Няма да искам принц на бял кон, носещ всяка вечер цветя под прозореца. А по-скоро нормални неща, които така или иначе се изискват, за да вървят едни отношения. Разочарования със сигурност ще има, работата е там да не допускам да ми влияят толкова много. 🙂

# 63
  • Sofia
Ама те нещата се променят във времето.
Човек може да е искрен в началото и да ти каже, че търси сериозна връзка. Но с времето вижда, че нещата не се получават. Това не означава, че в началото те е излъгал.
А това, че ти се чувстваш излъгана е съвсем различно - субективно чувство.

Разбира се, изключвам хората, които съвсем тенденциозно лъжат. Но от това, което ти си описала, не ми изглежда да е такъв случаят. Пробвали сте, не се е получило, той е прекратил дипломатично взаимоотношенията.

# 64
Тази история малко ми заприлича на клипа от една песен, където едно момиче носи балон като сърце, който намалява и после се увеличава. Според има голямо сърце и желание да обича и да бъде обичана. Най-вероятно "момчето" просто не е узряло за такива чувства и избира по-леките. Така или иначе, само след 2 месеца си е живо спасение за теб. Просто всяко зло за добро. Още една глава в книгата от опознаване на хората. Опитала си се да се предпазиш, но прекалено бързо си спуснала гарда, затова си влязла в зоната на мечтите.

Общи условия

Активация на акаунт