Severance

• 6 394
  • 200
  •   1
Отговори
# 180
Да, според мен са фармацевтична компания, която се е разширила много и вече има много други занимания.

# 181
  • Sofia
Сега разбирам, че Адам Скот и Бен Стилър имали подкаст с различни гости, коментиращи всеки епизод от сезон 1 и 2.  Подкастите не са моето нещо, но този бих го слушала. https://open.spotify.com/show/5sSKLimsNvqF31s8JZFH73?si=0L8AxZeDTreQpr6VHN3UDw

# 182
И аз може да го слушам, по принцип гледам реакции.

# 183
  • Варна
 В сезон 1 Джема Кейси, съпругата на Марк, беше изключително спокоен психотерапевт, имаше сеанси с почти всички, изглеждаше сякаш е от ,,началствата", а в сезон 2 -бам! Опитно зайче.
 И малка шега от мен. Не знам защо, но Колд Харбър свързвам с Куизъц Хадерах. На български е ясно, че съвпадат началните букви, по-скоро като смисъл, идея, ако ме разбирате. Simple Smile

# 184
Мис Кейси беше терапевт, но определено не може да се нарече спокойна - в първи сезон тя каза, че се чувства странна и неадекватна и мисли, че хората не я харесват. Освен това методите й едва ли са професионални - някой й е написал тези инструкции, но основният метод - да чете приятни неща за аутитата на инитата издиша, защото повечето от тях не се идентифицират с аутитата си, а се възприемат като отделни личности (според мен сериозно грешат, но те мислят така - в такъв случай терапията по-скоро би ги раздразнила в дългосрочен план).

Освен това не знаем чия идея е било тя да е терапевт - дали не го е предложила Кобел, само за да я види как общува с Марк? Докато все още имаше влияние в компанията, имам предвид.

# 185
  • Berlin
Също така мис Кейси не е съвсем Джема, тя е едно от инитата й.

# 186
  • Варна
 Т.е., има повече от едно ини?

# 187
  • Berlin
Да, доколкото успяхме да разберем, всички стаи бяха различни.

# 188
Да, в самия сезон казаха, че има 24, а Марк създаваше 25-тото.
Не знаем какво се опитваха да постигнат с това, но беше нещо ново и експериментално.
Видях теория, че е нова версия на чипа.

# 189
Аз съм доволна. Червеният цвят накрая - любов или разруха вещае?! Simple Smile
Искам да върнат Ървин в 3.сезон като част от съпротивата с другите потенциално ясни..

# 190
  • Berlin
Ами те са в коридор… къде да избягат.🤔

# 191
Интересно, че показаха горе долу всички ключови елементи от интрото - включително това с отварянето на главата му, освен бебетата и по-специално бебето Киър.
Дали това потвърждава, че Хели е бременна?

А червеното до сега символизираше външния свят, света на аутитата.

# 192
Според мен е бременна, макар да не е ясно при кой от двата акта се е случило, но не е и важно. Очакваме отдавна революция от аутито и евентуално сега може да се осъществи именно заради бебе, но кой знае.. Може и аутито да иска да убие бебето "на инито".. Само да не омажат нещата в тази посока! Искам Марк да остане главен герой и да доравият линията с Джема. А и реално неговата служба вътре приключи, та по-скоро сега Хели ще стане главната, а той необходимият.

# 193
  • София
Аз искам Марк и Джема заедно в края.

# 194
Аз предполагам, че ще се опитат да бъдат заедно, но ще започнат халюцинации, като при Пити. И (ако оживее) накрая ще е с Джема.

Общи условия

Активация на акаунт