Приложения за запознанства - вашият опит

• 4 681
  • 52
  •   1
Отговори
Ползвали ли сте онлайн сайтове и приложения за запознанства? Допадат ли ви, мислите ли, че са бъдещето? Може ли човек да срещне любовта там или са само за несериозни отношения?

Тъй като съм сингъл доста време, събрах смелост и си направих профил и аз в такова приложение 😅 Да ви кажа, не е лесно. Получих повече съобщения и харесвания, отколкото мога да отговоря. Също така не ми допада да съдя за човек само по няколко снимки и реда описание, а и се чудех дали сега следващият профил няма да е на някой, който наистина ще ми допадне... Като целта е да се зарибиш и да седиш повече време, разбира се. 😂

Разписах се с двама, но нищо не излезе. В единия случай ме покани да се срещнем у тях, а като казах, че предпочитам да изпием едно кафе навън, спря да ми отговаря. 😂 Ще попрекарам още малко време, защото знам двойки, запознали се онлайн, но си трябва почивка.

Вие какво мислите? Струват ли си?

# 1
Моят опит за няколко месеца е като цяло само че си направих папка със скрийншоти, която се казва Тиндър hell и от там показвам разни ужасии на колегите и приятелките да се смеем. До друго по съществено не стигнах. Излязох веднъж само на реална среща и го блокирах човека още по пътя за вкъщи... Сега го ползвам само за смях сутрин с кафето...

# 2
Аз съм била на две тиндърски сватби, ползвала съм и самата аз спорадично в младите ми години, но не е моето. Изнервях се жестоко от разни лумпени, тъпи лафове и снимки на полови органи.
Според мен e голяма доза късмет и безкрайно търпение да отсееш плявата. Моя приятелка го беше превърнала в спорт и хоби. Все се смеех с нея, че нейният метод, ако го патентова ще стане милионерка.
Точно тя беше едната булка.
Познавам и други двойки, запознали се от приложения и смятам, че може да действа.

# 3
  • София
Вие какво мислите? Струват ли си?

Тези аппове са изключително силен инструмент, ако знаеш как да ги ползваш.

Първо, съотношението мъже към жени е 9 към 1. Това дава изключително огромно предимство на жените в тези аппове. На практика си толкова залята от опции, че:

Получих повече съобщения и харесвания, отколкото мога да отговоря

Сега трябва ти, като жена да си свършиш работа и да ги филтрираш. Има много стойностни мъже, които търсят връзка в тези аппове. Хубаво си решила да не ги съдиш само по снимка и малко текст, тогава минавай на следващото ниво - срещи без очаквания. Излизаш с някой на нещо семпло - кафе, разходка в парка и т.н.

Целта ти на този етап е да максимизираш броя срещи. Отделяш си един ден събота примерно и правиш 7-8 срещи по 45 минути, като ги редуваш една в парка, една в мола примерно. В неделя още 4. Това прави 12 мъже на седмица или 48 на месец. За 2 месеца ще си била на първа среща със 100 мъже. Шанса никой да не ти допадне е нищожен.

Изготви си предварително някакъв списък с въпроси към тези мъже, за да може да ги филтрираш. Въпросите може да са на етап чат, първа среща и т.н. Подходи сериозно и с уважение, както би подходила ако наемаш човек на работа в твоята фирма Simple Smile

ПС: Имам въпрос към imsolost:
Защо имаш вътрешна съпротива да продължаваш да ползваш дейтинг аппове ? Правят нещата прекаленно лесни за теб и ти създават съмнения, подсъзнателен страх от успех ли имаш ? Гадая тук и ми е наистина любопитно да разбера!

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 07:57 от loodsman

# 4
Зя какъв успех става въпрос?
Там всички мъже имат една основна цел и това, че някакъв нищожен процент стигат до връзка и брак на фона на цялото, не говори много добре.
Като цяло пребиваване в такова приложение на жена не е повод за смях. Нивото е такова е след като нейното не е толкова ниско, не е за обсъждане с колеги и приятели.

# 5
  • София
Изобщо не е добър съвет да ходи на толкова срещи за един ден. Ще прегори емоционално. Или всички ще й писнат тотално, или понеже винаги ще има следващ, ще отхвърля и добрите опции с идеята, че сигурно я чака нещо още по-добро. Трябва й време да преработи впечатленията. Освен това за една жена си е опасно да се среща с непознати мъже, затова подборът трябва да е най-сериозен преди жив контакт.

Иначе аз съм имала такова приложение много за кратко преди години. Почти никой не си харесвах, накрая от немай къде пробвах среща и нищо не се получи. Но сега може би е по-развито. На мен обаче такива платформи ми се струват изключително неподходящи за жените, защото създават впечатление за огромен избор, а всъщност приемливите опции са много малко и всичката плява бързо те отказва да ги търсиш.

# 6
  • София
Аз, ако имам сили и настроение, си чатя с 4-5 човека и излизам с 2 за седмица. Не повече.
Понякога и един, понякога без среща, тъй като повечето мъже в тези приложения са "ела у нас".

# 7
  • На изток от Ада
Ние с мъжа ми се запознахме от такъв вид сайт.10 г сме заедно

# 8
  • София
Зя какъв успех става въпрос?
Там всички мъже имат една основна цел и това, че някакъв нищожен процент стигат до връзка и брак на фона на цялото, не говори много добре.

Ако ми какжеш как се вкарва мъж, който не иска секс в брак и връзка ще ти изградя паметник на центъра на София Simple Smile

# 9
Супер лесно, защото през ден има теми тук - мъжът ми не иска да правим секс/не му става, а пък е само на 25/30/40 и т.н.

# 10
  • Сф
Loodsman e много прав, че при правилна организация можеш много лесно да преценяш с кого да продължиш комуникацията.
Преди като влизах в такива сайтове си бях сложила за никнейм заглавието на една песен на Шаде. Всеки, който ме заговореше за това минаваше първата цедка. В плявата има и сено, но трябва да пресееш. Същото е и в реала, но по сайтове и апове всичко е на бързи обороти и за 1 час вече си била хикса на 3ма, а не на 1.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 22:55 от Miraj*

# 11
Ами аз се омъжих в тиндър. Не мисля, че има нужда от още обяснения 😄. Даже и бебче си имаме.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 19:29 от RoseIsHere

# 12
  • София
Супер лесно, защото през ден има теми тук - мъжът ми не иска да правим секс/не му става, а пък е само на 25/30/40 и т.н.

Един бик като прави секс с една крава 3 пъти и вече не му става от същата крава. Обаче за първият път като прави секс бикът е готов да прескочи оградата ! В някой отношения хората не сме много по-различни от животните Simple Smile

Сериозно, ще ви кажа 2 въпроса с които много лесно може да филтрирате мъжете, ако търсите дълга/сериозна връзка. Питате го:

1. Колко време ти е била най-дългата връзка?
2. Защо приключи ?

ОТВАРЯТЕ СИ УШИТЕ! Ако не е имал сериозна връзка повече от няколко години, значи е малко вероятно да има с вас. Най-добрият начин да предскажеш поведение на един човек е да видиш дали го е правил в миналото. Мъжете, които имат слоност за сериозни връзки обикновенно имат повече от една такава в миналато си. Рабира се, винаги е възможно ( за млад мъж, на 18г примерно ) да каже, ами не съм имал но искам да имам.

Въпроса защо приключи ще ви даде отговор, дали човека поема отговрност за действията си, дали само обвинява другият за проблемите, дали уважа бившата си ( и съответно ще уважа вас ) и т.н.

Върпосите са абсолютно социално приети за задаване/отговор още в самото начало на опознаването.

Важно е да знаете какво искате и как да филтрирате !

# 13
  • София
За тези два въпроса си прав!

# 14
  • София
Да бе, Лудсман, ама само най-чистокръвният бик изобщо се дорежда до крава и прави секс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт