Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
На колко градуса печете, че прегарят?
Не ми се е случвало досега, а ползвам различни марки.
А, също, ако се наложи да пека по-дълго време, първия час пека на 200 градуса, след това намалявам фурната на 100, за да се задуши, без да прегаря.

# 466
  • София
На 200. Понякога и на по-малко.

# 467
Крем за депилация Lycia. Абсолютно нищо не направи с моите косъмчета.

Скрит текст:

# 468
mavina1380, кой е този мехлем?
Ето този.

Колежка е дистрибутор на Грийн Мастер ,ако не бъркам името.
Беше ми дала за проба малко ,но ми хареса много и си купих цяла кутия.
Може би ми беше дала към 30 гр. и го ползвах към месец ,защото си мажа ръцете само вечер и си лягам.
Крема с арника е полезен при остеоартрити ,възпаления на ставите и т.н. ,но на сутринта кожата ми е като нова. За другото не мога да кажа дали помага. Ако не бъркам го бях взела за 10 или 15 лв. Не помня точно.

# 469
Крем с арника има по аптеките. Ползваме след удари и травми. Като да не повярваш - помага!

# 470
  • Пловдив
Да, много помага.За детето взехме Рефригеранс Арника и намажем ли удареното нито се зачервява, нито излиза цицина.Много добро нещо.

# 471
  • София

Нещо не се одобри у нас, но пък и не сме много фенове на cottage сирене, та може и да е от това.

# 472
Няма да купя повече " дегазин". Никаква работа не върши за мен. Седя и агонизирам от болка и дискомфорт. На работа да не говорим..
Няма да купя каквато и да е паста повече на марка сензодин. Предизвикват ми чувствителност на зъбите, колкото и странно да звучи . А тази за избелване пък, която купих онзи ден, ми разрани лигавицата на вътрешността на устните, след нея ме щипе и ми гори .  Усещам сякаш ми го няма горния слой от тъканта. С други пасти такова нещо не помня да съм изпитвала, дори с лютивите и стягащи пасти.

# 473
Това с пастата на Сенсодин, която я препоръчват точно за чувствителни зъби е странно. Моите зъби са много чувствителни. След ядене на цитрусови плодове едва си миех зъбите и по препоръка на зъболекар точно Сенсодин ми помогна. Вече над 10г. ползвам разновидности на пасти само на тази марка и нямам проблеми с чувствителността по време на миене на зъби.
Може би трябва да се консултирате със зъболекар и проблема да е друг.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 21:24 от ЕриДан

# 474
  • Пловдив
И мъжът ми се прероди със Сенсодин...или дамата има някакъв проблем, или някоя съставка я дразни, макар, че за мен Сенсодина е "слаба" от към вкус и усещане.

# 475
Повечето зъболекари, които съм посещавала, са били на мнение, че зъбите не се мият веднага след цитруси. Иначе аз имах преди години зъб с недобре направена пломба и там откачах от чувствителност особено много след ядене на кисели зелени ябълки...🤪

# 476
1-2 пъти съм си купувала избелваща паста за зъби от различни видове и винаги съм имала проблеми със венците след 2-3 дни употреба. Когато сменя пастата, проблемите изчезват.

# 477
Как пък с други пасти проблеми нямам, а точно със сенсодин имам. Не всичко на всеки понася, не винаги проблема е в денталния статус, здравословното състояние на човека и тн. Ще я подаря на някого и зачерквам марката.
Долче, не съм чувала за зерогас, ще погледна   .

# 478
Вероятно имаш непоносимост към съставка, която я ползват във всички пасти Сензодин.

Преди години направих непоносимост съм боя за коса на Л'Ореал. В последствие се наложи даже спиралата за очи, която ползвах да изхвърля, защото беше на марката. Шампоани, балсам, кремове - от всичко се подувам.

# 479
1-2 пъти съм си купувала избелваща паста за зъби от различни видове и винаги съм имала проблеми със венците след 2-3 дни употреба. Когато сменя пастата, проблемите изчезват.

А пробвала ли си да смениш четката за зъби? Откакто си взех ултразвукова четка с няколко режима, един от които е за чувствителни венци, направо се родих. Вече мога спокойно да ползвам всякакви пасти за зъби, дори избелващи.

Общи условия

Активация на акаунт