Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Относно пастите - купих този на Arm&Hammer и повече няма да повтарям. Има вкус на сода. Не е приятно, но като цяло почиства много добре и става за чувствителни зъби.

https://img-va.myshopline.com/image/store/1695214508336/594-A-1_ … ebp?w=2000&h=2000

# 481
1-2 пъти съм си купувала избелваща паста за зъби от различни видове и винаги съм имала проблеми със венците след 2-3 дни употреба. Когато сменя пастата, проблемите изчезват.

А пробвала ли си да смениш четката за зъби? Откакто си взех ултразвукова четка с няколко режима, един от които е за чувствителни венци, направо се родих. Вече мога спокойно да ползвам всякакви пасти за зъби, дори избелващи.

Имам много скъпи съоръжения в устата и мия внимателно с ръчна четка, не смея да ползвам друга

# 482
Обикновена четка е добре, но гледай да е с мек косъм. Избелваща паста на Nordics бях спечелила от форума. Много нежен вкус, много щадяща към венците, но почиства чудесно.

# 483
При мен се получи същото със Сенсодин избелваща, не знам защо изобщо си я купих. Нито имам чувствителни зъби и венци, нито нужда от избелване. Но веднага след спирането ѝ /ефект не видях от избелването/ и смяна с друга паста за зъби се получи такава болка при миене, че се изплаших, че вече ще е така. Утихна за 2-3 дни.

Повече няма да купя мини козуначета със стафиди от Лидл. Аз не ги ям, но вкъщи се оплакаха, че са ужасна сладки и тази сладост била от изкуствен подсладител. Аз невяраваща опитах - точно така е.

# 484
Имам много скъпи съоръжения в устата и мия внимателно с ръчна четка, не смея да ползвам друга

Консултирай се със специалист все пак, но ми се струва, че точно ултразвукова четка е подходяща за твоя случай. С ръчната търкаш, колкото и да си внимателна, докато с ултразвуковата не се търка. Тя вибрира, докато бавно и леко се минава по повърхността на зъбите.

https://www.facebook.com/watch/?v=337785139231158

# 485
Капсули Lavazza Qualita Rosa за Неспресо системата - меко казано неприятни.

# 486
Относно пастите - купих този на Arm&Hammer и повече няма да повтарям. Има вкус на сода. Не е приятно, но като цяло почиства много добре и става за чувствителни зъби.

https://img-va.myshopline.com/image/store/1695214508336/594-A-1_ … ebp?w=2000&h=2000
Самият вкус на пастата (заради содата) е странен, но иначе е ок като измиване, така ли?
Как'Сийка, коя ултразвукова четка си взе?
Poni69, аз също бих ти препоръчала ултразвукова четка, която има режим за чувствителни зъби и венци. Питах тези дни отново и стоматолог, каза ми, че нямам причини да се притеснявам за конструкциите и употребата на ултразвукова четка.
Скрит текст:
Лично аз използвам ултразвуковата четка предимно вечер, иначе ръчна четка с мек косъм. В допълнение и конец за зъби, интердентални четки, зъбен душ, вода за уста (по моя преценка кое от изброените кога). Наскоро имах възможност да тествам четката Oral B IO, много ми допадна, има пръстен, който свети в различен цвят според прилагания натиск.
Иначе си имам вкъщи даже две ултразвукови четки.😅, Едната е лидълска с 3 режима на работа (дълбоко почистване, за чувствителни зъби и пулс функция за масаж на венците). Другата ми беше подарък, на Филипс, нейните режими са 2 (Clean и Clean&White). Някои пространства в устата успявам да ги достигна много по-добре с ултразвуковите четки.

# 487
Самият вкус на пастата (заради содата) е странен, но иначе е ок като измиване, така ли?

Да, точно. Аз предпочитам пасти с освежаващ ефект и само заради това няма да го купувам повече. Иначе пастата върши работата си.

# 488
Благодаря!
Аз преди време щях да сложа тук една паста за зъби на Астера, Coco mint & Whitening. Има много мек вкус, който вероятно е подходящ за деца и хора, които не обичат мента. Мина доста време, докато свикна с вкуса, а сега даже ми харесва.☺️

# 489
  • Пловдив

# 490
Морети е царевичак, като цяло не става.

# 491
УЖАСЕН !!!  Миризмата му е адски натрапчива и по- скоро има миризма на мащерка или мента , отколкото на джоджен .
Босилека на тази марка съшата работа, повече никога нищо на тази марка, направо ме е яд че ми развали яденето Sad .

# 492
Тази марка подправки я избягвам от години, действително джодженът им мирише на смес от мента и мащерка, даже чубрица съм случвала със същата миризма. Явно в пакетчетата влиза всичко или поне остатъци от други подправки, разликата е само в опаковките.

# 493
Чубрицата им обаче е номер едно от години, поне според моя вкус.

# 494
Всички продукти на Биосет за мен са ужасни! Никакъв вид и автентичен аромат! И подправките вече купувам от специализиран магазин Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт