Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 709
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Кубратова, много точно го каза ! Аз също не харесвам и на Радиком подправките. И те са ужас повечето..

# 496
Аз също си купувам подправките от специализирани магазини, евентуално при възможност - от домашно производство, а ако трябва да взема пакетирани - на Котани.

# 497
  • гр.Пловдив
- и за брутално червения пипер на Биосет -толкова изкуствено червено и коренна разлика с този на Пикантина примерно,а пък за истински домашен от бабите да не говорим....

# 498
И аз взимам попринцип подправки от специализиран магазин, по евтини и по - качествени са. Но преди няколко дни ми се наложи да взема от хранителния магазин и имаше само на тази марка биосет.. иначе съм взимала на пикантина и котани и са били хубави подправките.. Но биосет и радиком- повече никога!!

# 499
И аз взимам попринцип подправки от специализиран магазин, по евтини и по - качествени са. Но преди няколко дни ми се наложи да взема от хранителния магазин и имаше само на тази марка биосет.. иначе съм взимала на пикантина и котани и са били хубави подправките.. Но биосет и радиком- повече никога!!
Абе като знам как ги разпределят.

# 500
От подправките на Рубо се отказах. Песъчливи се оказаха и докато открия откъде ми щрака по зъбите доста ястия изхвърлих. Може и да са добри в момента, но вече съм ги отписала.

# 501
  • гр.Пловдив
С агнешкото как ще процедирате ?

# 502
  • Пловдив
На мъж ми бабата пълнят всяка година, ако зависи от мен няма и да се сетя за агнешко или ще купя нещо символично за празника.
Иначе за Пловдив хубави агнешки котлети и кюфтета взимаме от месарницата до Еконт в Изгрев.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 09:30 от Десиссслава

# 503
  • София

Както всяка година - задна четвърт и комплект за дробсърма от Лидл.

# 504
  • Mediterraneo
И аз както всяка година- никак Simple Smile Изключително рядко готвя агнешко, веднъж на 2-3 години по Великден или Гергьовден. Тази година на Великден ще вечеряме в бг ресторант, надявам се да има дробсърма.

# 505
  • гр.Пловдив
ММ иска да купим цяло от едно село до Пловдив ,към 300лв ще легне,разклопяваме го на четвъртини и ще има за готвене 4-5 пъти,че много го обичаме всички.

# 506

Както всяка година - задна четвърт и комплект за дробсърма от Лидл.

В Лидл е ок агнешкото. У нас бебета не се ядат, но запознати така шепнат. Ние ще поминем с говеждо или прасе.

# 507
Активия с парченца ягоди. Никакви парченца не видях, дори и миниатюрни, но пък е натъпкана с 100 вида стафиди (много са ми гнусни).

# 508
  • София
Отвратителен вкус на вкиснало вино. Мъжът ми много го хареса Grinning

# 509
Това е ферментирал зелен чай.
Опитвала съм го преди време, нямам спомен да е било кисело. Беше газирано.

Общи условия

Активация на акаунт