Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 658
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
 Ох, толкова ли е трудно да намачкате сезонен плод с вилица и да го смесите с кисело мляко и мед?//овес, чия//

# 631
Не винаги ми се занимава, а и не ям често, на няколко месеца веднъж. Обикновено ми се прияжда, когато го видя в магазина, вкъщи не се сещам

# 632
Ох, толкова ли е трудно да намачкате сезонен плод с вилица и да го смесите с кисело мляко и мед?//овес, чия//

Ох, толкова ли е трудно да се въздържите от непоискани съвети??

# 633
Моето домашно плодово мляко не е особено здравословно, но пък е много мързеливо и става за три минути: отварям бурканче сладко и смесвам с киселото мляко. У дома най ни допада със сладко от боровинки.
И ние не ядем често, има-няма веднъж в годината, та все тая колко е полезно.

# 634
Всъщност няма нищо нездравословно, просто не е нискокалорично, което, когато говорим за "високо протеинови храни" някак се подразбира да бъде, защото по презумпция високо протеинова е храната на спортуващите, които търсят да печелят мускулна маса.
По-важно обаче е качеството на храната, а на мен честно казано готовите високо протеинови барчета, млекца и т.н.не ми се виждат висококачествени от гледна точка на чистотата на състава. Но всеки сам избира какво да купува, как да се храни и какво му харесва. Така че няма драма.

# 635
  • IC 1101,Abell 2029
Никога повече боклуците на тоя "Шеф Месар".Телешките му бургери,съвършено безвкусни.Карначетата му жестоко пресолени.Направо горчат от сол.За сметка на това и тия и ония,доста скъпи,дори и на промоция.Едва ли другите му меса са нещо по-различно.

# 636
И аз гледам продукти на Шеф меса, но не съм купувала. За месни продукти не се решавам да купя от неизвестна фирма. Купувам на Тандем, КФМ и още 2-3 фирми.

# 637
Пробвали ли сте да сложите лъжичка какао в купичка кисело мляко и да разбъркате ? Става супер. Обикн. какао свързвах с прясно мляко, но веднъж го опитах като десерт с кисело .

# 638
Пробвали ли сте да сложите лъжичка какао в купичка кисело мляко и да разбъркате ? Става супер. Обикн. какао свързвах с прясно мляко, но веднъж го опитах като десерт с кисело .
Аз най-редовно си правя гъсто кисело мляко с мед(може и захар или др. подсладител) и какао на др. Йоткер. Обожавам го това. 😂

# 639
А аз това плодово кисело мляко хапвам понякога.

Не е лошо, но пък всички протеинови млека, независимо от производителя или вкуса им са ми отврат.

# 640
  • Свищов
Като сме на тази тема - високо протеиново мляко на Била, тяхна марка. За пръви път го видях онзи ден и реших да си взема - ужасно на вкус, лепне по небцето, има "стържеща" консистенция.
Иначе и аз на работа нямам регламентираната обедна почивка, а само 15 минути между часовете. Нося си кутия, най-често с яйца, някакво месо, краставица. От Пандемията нямаме стол, но пък тогава времето не стигаше да отида до там, да се доредя за обяд, да се нахраня и да се върна. Този вариант ме устройва повече.

# 641
  • София
Аз понякога си купувам Активия с ягоди или вишни, поне на вкус ми харесва.
Да, поне на вкус го докарват. Не съм гледала състав, че сигурно ще ми се отяде. Но вкусът е факт.

# 642
Като сме на тази тема - високо протеиново мляко на Била, тяхна марка. За пръви път го видях онзи ден и реших да си взема - ужасно на вкус, лепне по небцето, има "стържеща" консистенция.
Иначе и аз на работа нямам регламентираната обедна почивка, а само 15 минути между часовете. Нося си кутия, най-често с яйца, някакво месо, краставица. От Пандемията нямаме стол, но пък тогава времето не стигаше да отида до там, да се доредя за обяд, да се нахраня и да се върна. Този вариант ме устройва повече.

За таратор бива.

# 643
А аз това плодово кисело мляко хапвам понякога.

Не е лошо, но пък всички протеинови млека, независимо от производителя или вкуса им са ми отврат.

Да, всички са неприятни на вкус, защото то какво да му е приятното на нещо, което не е истинско мляко, а суроватъчен протеин и химия, подсладено е с химия и няма мазнини.

За мен лично обикновено кисело мляко с някакъв конфитюр изобщо не ми се доближава до вкуса на готовите плодови млека, които стоят гладки и мазни като крем, без да накиселяват.

# 644
Никой не може да ме накара да хапна кисело мляко с конфитюр, но активията ми харесва на вкус. То е ясно, че едва ли е читава, но и неовкусеното кисело мляко също не знам доколко е читаво.

Общи условия

Активация на акаунт