Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 499
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде другаде
Аз също много го харесвам.

# 706
На мен ми напомня на мини моцарелки в сметана. 😁 Не ми е фаворит, но на вкус е ок.
Новия сладолед на фамилия - лешник с бял шоколад също не ми допадна, не е моя. Не бих повторила покупката му

# 707
Тази шунка на Лидл, така и не ми стана любима.

И тези бисквити, също не ми харесват.

# 708
айсберг ''родна стряха'' ,сирене ''родна стряха''

# 709
  • При децата ми
Котидж сиренето на "Олимпус" е любимо вкъщи.

# 710
  • София
Скрит текст:
това котидж сирене на Олимпус-страшен блудкаж със странни,пихтиести топчета
И у нас така- отиде в кофата.

# 711
Миналата седмица от Ф. купих котидж на "Президент" /имаше някаква промоция/ - ами същото като "Олимпус" и "Милбона" или "Пилос" беше от Лидл - течност и някакви топчета, трябва да се яде с лъжичка.

# 712
И на мен това на Президент хич не ми допадна. По-зле е от Олимпуса. Оставих котиджите аз, минах на извара.

# 713
Котиджите не са ли гадни по принцип ? Веднъж съм пробвала ,не помня марка ,но беше като ''топченца'' или ''парченца'' в малко  млекоподобна течност,страшно безвкусно Grinning
Скрит текст:
Изварата и скира и те са ми безвкусни ,а трябва да се науча поне едно от трите да ям..

# 714
Опитай да си правиш домашна извара - аз така я проядох на стари години. Оказа се съвсем различна от купената, която не можех и да помириша, не да ям - и досега не съм си намерила такава, която да повторя. 
Обаче си я прави от качествено пълномаслено мляко.

# 715
Домашната извара е като рикотата.
Аз обожавам всякакви котиджи.😊 Ям ги с лъжичка, изобщо не ми пречи.

# 716
Подправки на Bioset. Смлени на прах, много са изкуствени

# 717
  • Deutschland
На Биосет май само една подправка за зрял боб харесвам. Българските магазини в района само Биосет зареждат, за съжаление.

# 718
На Биосет много харесвам ронената чубрица. Другите подправки изобщо не ми допадат, особено целината и магданоза. Миришат на нещо неопределено.
За да съм по темата, повече няма да купя омекотител Коколино. Последния закупен беше към 10 лв и грам не се усеща. Примерно, с Ленор и  Максима нямам такива драми. Напоследък и Fairy ми допада като трайност.

# 719
За да съм по-точна: вчера на Биосет използвах сух чесън и копър, та реших, че няма да рискувам повече с тази марка. Имам спомен, че пробвах и няколко други, но какви точно бяха не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт