Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 502
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
За чесъна препоръчвам на Котани гранулирания чесън.

# 721
В Лидл също има чесън на прах и мисля, че не е лош. Но ще взема и препоръчания на Котани, да ги сравня.

# 722
И аз препоръчвам Котани, от години купувам чесън на гранули и съм доволна.

# 723
На Биосет харесвам панировките. За пиле, риба или кашкавал само (три различни са). Всичко останало е боклучава работа.

# 724
Да, на Котани много са хубави подправките. Особено харесвам за картофи

# 725
Чесън на гранули купувам от Лидл, няма грешка. На Котани използвам една подправка "провансалски билки" или нещо подобно, за каквото я ползвам е ТОП, без аналог. Останалите ми е почти все тая какви са точно, с изключение на червения пипер (напоследък все не мога да си намеря хубав сладък червен пипер) и ригана, който ползвам в почти всичко, но напоследък и него не харесвам - все ми е много едър, мускули направих от тръскане на бурканчето за подправки с риган вече. А пробвам най-различни, какви ли не, в очакване да си намеря един хубав и да си взимам само от него.

# 726
В ЛИДЛ е Мексиканска седмица.
Подлъгах се по продуктовата снимка /знам, абсурдно е, но съм бременна Joy/ и си помислих, че ще са супер попадение, прочетох състава - що-годе беше ок, та взех 2 пакета и всъщност бяха доста зле. Grinning Плънката беше миниатюрно малко, нищо общо с това, което е показано, месото беше гадно, чедър въобще не усетих.

# 727
Точно това можеш да си го направиш вкъщи толкова бързо, лесно и вкусно... Smile ... И прясно!

# 728
На Биосет харесвам панировките. За пиле, риба или кашкавал само (три различни са). Всичко останало е боклучава работа.
И канелата е супер

# 729
  • оттам, откъдето започва България
Тези пилешки хапки.

# 730
  • Пловдив

Нямаше увиране това чудо 🤦🏽‍♀️

# 731
Спрей за лесно разресване на Евтерпа:
https://evterpa.eu/sprej-za-lesno-razresvane-na-kosata-745.html

Мирише гадно, кашлям всеки път, като пръскам, въздух не ми стига, ако го сложиш на току-що измита и още мокра коса е сравнително добре, но при следващо ресане, дори и да мокря отново косата, не само не помага за разресването, но заплита още повече. Това не е първият спрей, който ползвам, на Бочко и на Глис например се активират всеки път, като намокря косата и реша, стига да не е мръсна.

# 732
Моята коса е много чуплива (почти къдрава) и гъста ,съответно без спрей не става. Ползвала съм вече няколко спрея на евтерпа ,но неприятна миризма не съм усетила,дори много ми харесва как мирише. Явно са го развалили ,но се надявам да е само сгрешена нещо партида Flushed

# 733
  • Sofia
Много кисело 😖,дори и след смяна на водата 🤬👎🏻

# 734
Телешкото  месо на Лидъл, нарязано за готвене. Отворих опаковката и ме лъхна миризма на мърша. Взех парче да го огледам, цялото в тъмни петна. Останалите също. Директно го изнесохме на казана, струваше 14 лв. Ще купувам само месо, което виждам как изглежда и на какво мирише.

Общи условия

Активация на акаунт